Як розчарувати мене у людей

Недавній, мій пральний апарат зламав. Вона вдарила RCD пару разів до того, як я відключаю, і знову поверніть його і поверніть його на життя.
Але в неділю цей хаманізм не допоміг - після переходу на ультразвукову систему збивається постійно і я зрозумів - блок вийшов ебать.
Це буде добре, але ми повинні зробити щось і дізнатися, хто є полум'ям.
Вивчивши літературу на профіль, я знайшов два варіанти - відремонтувати себе або ні.

Книга є джерелом знань

Огорожі все навколо і я в білому кольорі, не промив.

Р

Інтемпти для визначення хворого органу апарату з регулярними засобами не дають ефекту - тест не почався.

Я мав ввімкнути свою думу.
За допомогою вивчення схеми я знайшов три найбільш ймовірних підозрілих вузлів: фільтр протипереваги (Z1), два двигуни (M2 і M3) і TEN (heater E1).
Немає нічого іншого, щоб дати такий короткий, але жорсткий контур не може.

Зовні пральної машини Bosch Maxx 4 бачив багато, але схема не всі
Ну, якщо пристрій вимкнено, я думав, це не фільтр (Z1) - інакше це буде деафер або гірше: дим, вогонь і пекло.

Увімкнено режим хребта: нічого корисного може бути вичавлений з повітря, але двигун (M2) перекручував барабан весело і весело - Якубович з "Фієльда чудеса" буде занурюватися.
І насосний двигун (M3) знебочений грайливо і плавно.
2-0 на користь пральної машини, але я не даю.

Увімкніть режим прання.
А потім, за 3 хвилини, ультразвукова машина працювала ("перевага", "автоматична", і т.д.) - світло в квартирі вийшов, машина загинула, кішка в жаху десь загострилася.
І я радий, і я відразу зрозумів - ось він, bastard, спійманий!
2-1 на користь.

Подума про власний дартанантизм був приємно зігріваний, добре, і hula - Я незабаром не буду поточним в білому, але і в чистому вигляді!
Як тільки я зафіксую машину.

Я вирішив зателефонувати одержувачу. Отримана інформація занурила мене в ступзор: всі вони немовно і з аспіратором називають кількість ремонтів «від 3000 рублів». Зателефонуйте ще 500.
У цій точці погані думки про цих людей були доповнені переадресацією: добре, як вони визначали на телефоні, який я був фольгою і почав бразилі рубати мене!?
В цілому вони не просто редиски, але психічні редиски!

До речі, я дізнався про скок Розсіювання цін подарувало до спекуляції про людський похід.
Але як пояснити діапазон від 470 рублів до 2,500?
Виробник є тим самим і номером партії.
Я купив його на 470 р. Ліворуч 2500. Або праворуч. У будь-якому випадку ви можете з'ясувати його.

Після вивчення відповідності і навіть пошуку відео, я вирішив закінчити ремонт пристрою.
Зняти машину в 15 хвилин, змінивши TEN, змонтував його назад (тільки 10 гвинтів, щоб відкрутити / перекручувати).
Помітно досить, нічого не залишилося після складання.
Я дивився.
Я кладаю на мій другий мити і сісти, щоб написати цей текст.
Добре, hule - вони редиски і я d'Artagnan Bolkonsky: всі білі і свіжі миються.

Але я подумав мене - де поставити спалений TEN?

Я приготував пропозицію і спробував розмістити його на Avito - так званий злий модератор.
Але якщо хтось хоче це,
1,1 км TEN, повністю випалений трохи і практично не працює.
Ціна 470 р.

Бонус:
2. Слека кріпиться файл (Китай);
3. У Випадковий флеш-накопичувач на 512 Мб. По-перше, краще не підключитися до комп'ютера.
Найголовніше, самооцінка БЕЗКОШТОВНО!!!
Так поспішає.

Додано до [mergetime]1392994457[/mergetime]
Оформити:
1,1 км Робота автомобіля.
2,2 км Вартість становить 470 рублів (і якщо хтось реагує на пропозицію, то буде 0).
За $3,000 він вирішив піти на кіно. Але є один щит (Я теж поет!?).
Ось чому я врятував $6,000!
Але завтра я піду до Д.Р., де заощадження прийдуть карачун.

Всі питання залишаються:
1,1 км Як ці ремонтники встановлюють ціни?
2,2 км Чому деякі продаються так greedy?
Я зробив.

6942845

Джерело: