Як виправити це?

Добрий день, Япс! Моя історія у фотографіях про те, як я позбавлявся від страшної гумки весь вхід у вихідні, від нашої дивної пральної машини Nyametskaga hand-picking. Так, є HANSA PA4510B421 рік випуску в 2004 році. Так, це 100% німецька, і не kyatai, як це зараз!
Ведуться роботи на 100% до останнього переходу на «нову» квартиру «буде видимий ремонт у ванній кімнаті колишнього господаря (як вони мешкали HZ)».
Діагностика пацієнта: Зіркові підшипники і масла на барабані протягом 9 років роботи.
35 фотографії

По-справжньому хворий.

Для пошуку частин.

Розбирання є стандартом, де ви бачите гвинти, гвинти, горіхи, вимкніть зовні. Шинца має трохи секрету, так як танк злегка нахилений відносно горизонту розбирання відбувається перед (в стандарті більшість автомобілів розбирання задньої)

Мій сімейний голий!

р.

Зняття, подача мила і всілякого одягу.

Шукаємо десять-роз'єм, ми відключаємо і забуваємо, щоб зніматися, а потім запам'ятовуємо те, що ебать.

Р

Насправді, ми витягуємо тінь з всередині, центральний горіх повинен бути перевертаний не до кінця, але колодка іншої сторони не буде рухатися багато і ви можете витягнути.

О, що торгують !!! Автомобіль 9 років, ніколи не був ремонтований до того, як міська вода є звичайною, де ваша мама вага?!

Не дуже 2 дітей промивають, і 2 сім'ї (попередньо з Батькам жили, купили нову, коли вони залишалися на «новому». Тексти пісень, а це означає: Це майже світиться з рукою.

Додано до [mergetime]1392987215[/mergetime]
Що далі? А потім прибираємо балансування вантажу.

р.

Попередження

Верхній

Габаритний зображення

Перевірка шлангів, проводів і пружин, знятих.

Цистерна демонтується, разом з електродвигуном.

р.

Контролер, аудит.

Ніч (23:00), моя дружина і дитина спить, я люблю саппер або роздягальня і практично не робити звуки.

З 8:00 до 11:00 необхідно придбати. Аудитор знову.

123256Р.

До речі, близько половини року мій коханий був дуже засмачений, дівчата здогадують, я був дуже сердитися! Коли я знайшов

Я не маю автомобіля більше!

День, наступний субота. Потрібно зняти двигун і нижній баланс.

Зайдіть його.

Сприяє переходу з ременем, як новий, не тертя або трешниця, Сзуко Фріц знає як!

р.

Половина бака. Власне, це причина для перегруження 120 дБ, оментум нагадує камінь.

Натисніть вал від підшипників.

Насіння і підшипники ще не доторкнулися, ми записуємо інформацію від мітки і подивимося на розмір овки. У нас 30*52*13.

р.

30*52*13 Той факт, що ханаса вони різні. До того, як ви його з'ясуєте.

Я назвав постачальників, «Я працюю постачальником + адміністратором» і про диво! Придбано не Китай, а підшипник SKF 2 і масло 1550 рублів.

740239

Скін No 0 очищається все, забитий жир водонепроникний.

р.

Пресування, збірка в зворотному порядку нічого складного, спеціальний інструмент не потрібно.

До речі, я вирішив зважити баланс.

12.8 кг.

Р

7.9кг

11.2 кг, не тільки бетон Фриц продано 31.9 кг.

І ось десять лежачи на день в лимонній кислоті.

Скручування, скручування, заглушка на фотозбірці і розтяг.

р.

Тривалий старт, мовчання машини з ... п ... п ... і ... б ... oh! Сусіди були захоплені, думали, що ми пішли відпочивати або купили новий, але не! Німці роблять.
На цьому все курка ціна хустки 1550 рублів.
Інструмент:
Викрутка хреста
Шліц викрутки
Шурік + насадка
Мотор
Пасажири
Герметичний.
Добрий ранок і почерку.

Джерело: