Як я відтворив папуги

Натхнені швидко Мої птахи

Я думаю, що ми пишумо про мої птахи протягом тривалого часу, але я перед нею, так читаю.
У вас буде 43 фотографії + 1 відео + текст.

Це все почалося рік назад... Коли я отримав чоловіка, щоб загиближитися про папугу. Дуже багато літератури прочитали і купили клітку. І тут! Він не є людиною. «Чегавара» тому, що в його неспроможності він перекопував в поліетиленовий паллет, тим самим висловлюючи протест проти системи, любов свободи і спрагу за справедливість.

Чи виросли з маленького, досить птаха.

Він перетворився в чоловіка, як це.

Додано до [mergetime]1393047205[/mergetime]
Коли він вирощував, ми навчимо його говорити. Це нудно, але це смішно. Вивчилися 10 слів: «Чегевара птах!», «Чегевара чаттер!», «поцілунок!» і поема
“Молоді красиві птахи”
Він переніс кошик з яєць! ?

www.yapfiles.ru/show/808386/322198f...fe746c.flv.html

Зрілий і подбає про наших пальцях. Сім'я рада вирішила купити другу. Знайшли його на оголошеннях, Пташка була в жахливому стані, всі катування і жили в клітку з 2 ядрами. Стопудов не був непоганий. Я любила картину на голову, тому ми взяли птах. Вона була роком старше Че.

Розмальована головка була захоплена.

, доб. 3

Ми назвали її, до речі, Брунейльда. Після того, як Google, вони дізналися, що реальна Che Guevara мала 2 дружини і одна з них була названа Ільда. Ільда, тому я став Брунейльдою або Бруно. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.

А потім, як в Латинській Америці серіали. Любов розірвав між Че і Бруно!

Ми швидко купили птахофабрику і вішали його в надії, що птахи дізнаються, що робити. Птахи з'ясували її прямо.

Вони дійсно десь яйце в 2-3 дні. Наша куртка була 6 яєць. Тільки жіночий атлас на клатці. Чоловічий шов з халата з будинку і не допускається пропускати додаткові отвори для в'їзду. Весь час насидка Брунейльда рідко залишила будинок, чхала її.

І тепер після 3 тижнів перша папуга! це захоплюючий захід!

Так, вони виглядають більше, ніж птахи.

, Україна

Для порівняння розмірів ставлять в кутовий рубль.

, Україна

До розміру і початку санвузла можна відразу побачити, хто старше ким.

2 яйця ніколи не захоплюються, а потім ми знайшли прокліпи на них. Брунейльда повинна допомогла люка, але малюки ніколи не вийшли. Візьміть яйця з гнізда.

Брунейльда вказала нам і трохи наші руки, коли вона спробувала піднятися в будинок.

Ви можете побачити її годування її курчат очищається. В цілому, спочатку папуга дає гутерне молоко, а потім, як воно закінчиться, вона йде в використання млинця.

74433629

пердят

Найдавнішим був страшний і хрещатий при перо і нагадує дракона. Привіт всім любителям Skyrim.

Поступово з'явилися менше.

Я! Птахи люблять птахи, не черв'яки!

Першим був від клітки.

Все інше за ним. Вони заливають всі до верхньої частини клітки, де вони мали власний «фітальний центр», де можна сідати, загніти, посипати, росити і поперчити.

На підлозі було багато спроб втекти або літати з центру, але вони були жорстоко пригнічені нами.

Кожен в броді вийшов чоловіком і фотокопією батька. Відрізняємо їх хвилями на спині і розміром білих плям на голові.

кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс кс

Невеликий, але пишний. Я просто хочу вичавити.

, доб. 114

Мій улюблений був найменшим, бо він має найгірші крила і ми практично втратили його один раз. І знайшов на дротах системи і був чисто від нещасного випадку.

Стара людина стала зрілою і почала шукати нові власники для нього.

Похилого віку знала непристойна рука перед кожним іншим і почала кусатися. Власники знайшли його добре. Друковані і давали інструкції з експлуатації папуги. Після 2 тижнів я назвав нові власники і дізнався, як він зробив. Пташка адаптована і почала твітіння.

Гетіш в пальто.

Ось два. Майже до оголошення про продаж, він збитий в закриті двері, а потім загинув. Ми були в ударі. Виявилося, що птахи як ніжні істоти, як люди, часто відмирають від удару, ударів або згустків.

Ось тільки два брати.

Габаритний зображення

Але не на всіх змащених, але сливи.

Р

Мала дупа

р.

Вони кладуть лампу на них, тому що він отримав холод в квартирі і взимку почався поза.

4446934

В цілому парки можуть бути відтворені постійно. Це, тільки новий брод вийшов, і жінка вже кладе нове яйце. Що сталося тут. По-перше, вони хотіли б залишити, тоді вони уявляли, що птахофабрика ніколи не вистачить і знімала яйце разом з птахофабрикою.

Випробування папуги можливо, але дуже шкідливо для тіла жінки. Постійне виснаження і нестача вітамінів і поживних речовин додатково.

Brunhilde смішний.

і стрибати

Поповнити мене !!! ?

«Все право».

"Чому"?

Р

Сімейна фото для третьої папуги. Продається також в хороших руках з інструкціями.

Вони зберігають дитину зараз. Його крила вирощені, він плаває, але він не впевнений у собі. А тепер ми стежимо в домашніх умовах.
Гроші з продажу пішли на новий величезний шикарний клітка. По боці клітки вище і бліда залишаються всередині, а не літати по кімнаті. Парроти - страшні сміття! Вони завжди люблять вивчати нові речі.
Ось прогулянка на підлозі з цілою родиною.

Мало хто був тимчасово названий Фідель.
Парроти люблять сидіти на все вище

Вони прикусають, куди сидять, тому приводять їх до фітнес-центру.

Винайшли блискучий шлях, щоб вижити їх від люстри! Поставляйте 2 газети, при наближенні газети нанесені, відлякуйте птахів і не сидять.
Ні один інший твіт або шити в середині кімнати.
Папір повинен бути повернений кожен раз.

Любов і птахів, всі.

Япа

Все, що я зробив, ви можете почистити на відео, що я захоплений через викривлення руки. Це всі птахи! Вони були в дорозі.

Джерело: