Колір зими

Добрий день, дорогі японські. Восени я вже опублікував фотозвіт про те, як провести вихідні з користю душі. Зима. Сірі будні дні, короткі денні ліхтарі, холодні, приводять нас в будинок і прикривають нам ковдру сумності і депресії. А ось тут можна знайти причину посміхатися, зануривши себе від вії від розпаду і сірості. Фотографії з маленькими поясненнями та історіями.
Так, десять вихідних, тисячі кілометрів різних снігових доріг і фото.

Ось 36 фото.
Подивіться на красиві відтінки сірого.

2,2 км Монохромні фото роблять вас сумними.
Я пам'ятаю це місце з однією історією. Я їздив в цей коридор на снігоходах, і я дуже променую.
Висотні люди посміхаються гарматами. Посмішуючи їх посмішки, вони готові розірвати мене. Снігохід - це машина, яка звучить як мінімум. Увімкніть там лисиця, і я відлякую всі боби навколо. Але, величезний БУТ. Мисливець був незаконним в цьому місці, і я врятував життя Фокса.

3. У Додати деякі фарби. Туман вранці. Що говорить сонце, хлопці, нуон.

4. У Невелика хмарність. На вулиці - 30, де в морозі використовується земля. Краса природи не передається, але живлення елементів зачаровує

5.с. Горохове з автомагістралі близько 15 км, без доріг, без сіл. Відновлення на великому масштабі. Через цю область один раз на рік проходить Велике рутянське процесування. Я не знаю, як сміятися або ставити, але є ознаки про заборону фотографії і некошерсть свічок, привезених з ними в кожному кутку.

р.

6. Волкове

7. з Ніколькіно. Більше восьмисот років тому у Нікольчині оселилися городяни, які розширюють язичники з цих земель. 1182 р.

8. Ібід. Пам'ятка до званих сіл. Чи прочитали, скільки сіл неподалік, скільки людей жили, скільки пішло на фронт, скільки не повернулося.

9. Навігація Я люблю це місце. Село не існувало з шістдесяти, але додому. Просто підігніть вікна, кладемо підлогу, приїжджаємо і живемо. Що тиша. Сила. Свіже повітря, ліс, ріка. Влітку ми збираємо смородини біля будинку.

337694

10. Ібід. Біля будинку. На зиму тільки на снігоходах, тільки на тракторі. Але ні душі.

р.

11. З цим місцем, також поруч з будинком, у мене є найсвіжіші спогади. Після того, як раз, близько семи років тому, коли я просто захопився зимовими видами спорту, я почав їздити в компанії професійних спортсменів. Не сталося, що я повинен чекати, не йти швидко... і так далі. У будь-якому випадку, ви бачите ріпи. Ви можете уявити, як я з'являвся перед ними, коли я спробував розрізати за допомогою загарбників. Але все ж, місця дуже красиві.

12. Ця фотографія була представлена восени. Але виглядає вона взимку.

13.00 р. Зима не була голодною, ягоди золи ще збереглися.

р.

14. Хтось, дуже позитивний, зробив додаток на дереві.

15.00 р. Хайзер в отаку)

16. Навчання.

17.00 р. Апології для якості фото цього року. Наші товари Я не міг знайти джерело, я мав змінитися в клубі через скло, так як фоторамка була закріплена до стіни. Не можна відійти.

18 років Ось сміється, сміється. Дивись, які тварини у нас є доброзичливими. Боар допомагає втомлювати снігоприбирач, щоб отримати через вітриторм)
Звичайно це не так. Бояр був вичерпаний. Всі його родичі з'їли вовки. Як втекти цю долю залишається загадкою. Він занурився в снігохід і до весни він їсти тільки хліб, шашлики та інші добрі. Я не знаю, як вийти з деревини навесні, і як мені сподобалося.

19.00 р. Я додаю кольори. З деяких причин, взимку, але менше і менше, я пам'ятаю слова одного з викладачів університету. Він сказав: «Якщо ви не помітили хмари, птахи співають, захід сонця та схід сонця, ви вражені.» Стоп, подивіться і відпочиваємо.

Р

20. Я дивився цей сосновий дерево протягом 20 років. Він стоїть на березі р., свербіж, але не вигинається під вітрами життя. Привіт, гарний колір заходу сонця небо.

3610Р. 4200Р.

21. З цією і наступною картиною, як поганий танець, я завжди отримую в дорозі. Я шукав будинок проти снігу, щоб бути освітлений ліхтарем, паркан з низьким переднім садом, дим з труби. Але вікна пластикові, потім паркан два метри, після чого автомобіль знаходиться на воротах.

22. Немає диму з труби. Дозволяти його під назвою «хитий будинок».

р.

23. Ці пристрої зберігаються як яблуко нашого очей. Історія

24. Немає фільтра, не підсилює колір. Тільки мороз 33 градусів.

25. Положення про захист повітря. Німецькі гості, які стоять на вершині, про висоту десятиповерхового будинку, в російській мові розширюють: КУПИТИ!!!

до 1 2 3 4 5+

26. І побачили, що вони не бачили.

27. Швейцарські Альпи? Приходьте Дуже добре!!!

28. Всі поля покриваються такими слідами

29. Це те, що виглядає сніговик. Побачити багаторазово, але стріляти і не вдалося, тому фото чесно вкрадена для чіткості процесу.

30. Безсумнівна білизна.

р.

31. Церква. Екскурсії по Львову

3250Р. 3700Р.

32. Я люблю цей барвистий малюнок. Назва "холодні нігті"

33. Недавній пост блогера, який проходив через околиці нашого міста і висловив його контемпту. Так, я не був занадто ледачий, щоб взяти цю картину в тридцять-градових заморозках. Я люблю це особисто, не ви?

34. Житлові сіл. Питна плита стягнута

35. Місце, де група мисливців стояв, але в морозильній погоді.

36.00 Р Що це? Який колір був взимку?

Джерело: