У Сполучених Штатах повернули кошеню в дорогу

Не просто люди, які страждають від суворої зими в США. У місті Елії в Ойо, навіть кошеня вписується в середині дороги. Звір був чудесним чином не подрібнений автомобілем, так як з афара він виглядав як брудний згуст льоду.

«Я був абсолютно шокований, коли я помітив, що він був рухомий», - сказав Дара Тілер Фокс8. «Я відкрив автомобільні двері і почув скарження лука». Вона підібрала кішку і взяла її до Ліги захисту тварин. Вони подбали про надвареного вихованця і давали йому назву Фрости (літерально "іце").

4 фото.

Стан Фрости був серйозним: п'ять-місячні очі кошеня приклеїли разом, пальто змочити снігом і льодом. Не відомо, скільки часу він провів на вулиці. Але незважаючи на свій серйозний стан, незважаючи на його серйозний стан, поступово відновлюється.

"Це трохи більше сповіщення, оскільки він прийшов, - сказав співробітник ФАПЛ Shelley. «При цьому температура нормалізується і ми сподіваємося, що він повністю відновлюється». У звіті також було виявлено, що Фрости вже їсти.

Де дитина з'явилася ще невідомо. Попри те, що власники, які шукають його, ще не були оголошені. Може бути, він дикий кішка.

Фрости занурюють ретельне обстеження і отримали антибіотики. На щастя, у нього немає заморозків на ногах, але має респіраторне захворювання. «Отримувати ліки очей і його хвостик потрібно замаскувати так, щоб він міг повноцінно циркулювати», - розповів директор FAPL Григорій Вілі. Але в цілому, Frosty відчуває себе набагато краще.

А історія навіть завершилась щасливо: організація вже знайшла нових власників для Frosty.

Джерело

Джерело: