Бо це Куба!

Ми на ЯП вже мали фотозвіти про відвідування острова свободи, але найбільш інформативний – пан Задорнов ... решта відрізнялися тьмяною якістю фото або тьмяного опису, тому я вирішив додати своє власне.

Так, Куба. Спочатку на правах дуже досвідченого мандрівника (на жаль, вірити мене) Я хотів писати те, що це подобається, де піти, що відвідати... то я думав і вирішив – добре, що пекл :)

Куба є враженням, післясмак, який залишається з вами до наступного відвідування : Це те, що я хочу спробувати зробити з вами. Люди діляться на дві групи - перша подоба Куба, а другий не любить. Другий йде в YUH, для Viva Fidel, Viva Cuba!

П.С. Цікаві особи можуть писати особисто будь-які питання, я можу відповісти на будь-яке питання, яке цікавиться :

Ви можете літати до Гавани або Варадеро (найпоширеніші рейси в даний момент), незалежно від цього, перша визначна пам'ятка - океан, точніше, Мексиканська затока.

р.

Забарвлення і температура води в першу чергу викликає вас. Найгріший місяць - серпень, температура води близько +30

Кубани воліють цей час року, відпочивати за ними!

Плаза Варадеро - любов життя :

По суті, є дуже мало рівних.

Габаритний зображення

Побачивши їх вперше, я переживав реальний культурний і ідеологічний шок.

Ну, Кубинське небо є темою для окремого есе

Повернутися з небо до землі. :

Я ніколи не бачив красиву і привабливу гайку, ніж кубинські дівчата. Ця особливість відрізняється від дитинства!

Майже всі готелі на Кубі однакові - це перебудовані радянські пансіонатні будинки, хоча є винятки. У моєму готелі це було приємно доповнення до бунгало:

Що милосердя!

, Україна

Харчування в готелях (все - 3*, 4*, 5*) не сяйво, але це не найголовніше - набагато цікавіше пити кокос з пальмового дерева вранці :) в будь-якому готелі це задоволення обійдеться вам близько $ 1.

р.

Варадеро - це піщаний спрайт, дорога вздовж моря призведе до того, щоб місто Карденас, звідки можна дістатися до Гавани або вивчити Кубу. По-перше, до Гавани!

Гавана - вона так...

1776866

і

І так!

Ні, не думаю, є багато визначних пам'яток Гавани - місто є Всесвітньою спадщиною ЮНЕСКО, тут є Capitol, але ви, ймовірно, вже бачили всі визначні пам'ятки.

Колоніальні архітектурні хабари і змушує вас закохатися в любові

До речі, всі кубинські будинки, за винятком декількох гаванських високоросій, не мають скла. Зазвичай використовується замість глазурування, дерев'яних або металевих жалюзі. І в помпусних будівлях в центрі і в таких будинках.

р.

це місто контрастів

Це будинок не далеко від будинків з деревами на даху.

Я більше не збираюся втомлювати архітектуру.

Нарешті, остання класична фото (так, вона все ще жива!!!) й

Р

Що означає, що ух, Гавана?

Ви не були до Гавани, якщо ви відвідали Чоловічий кар’єр.

Однією з головних символів міста є не просто набережна, це справжня пам'ятка Гавани. Це місце, що не проходить відвідувач, особливо в лютому, коли традиційний Гаванський карнавал проходить на Malecon. У 1875 році будівництво було завершено тільки 1926 р. Малекон є своєрідним пам'ятником всій історії Куби, його героям і цілим Кубинським народом. Право на набережну є кілька eloquent пам'яток, одна з них є пам'ятник Генеральному Каліксто Гарсія, відомий кубинський військовий командир під час війни за незалежність острова з Іспанії (1868-1898). бронза з'являється на хроні з головою, розкритою, а висота всієї скульптури досягає 10 метрів. ?

Херсон

Гавана в одному малюнку!

Хлопці, я шкода, Інтернет стерп.

Окрема пісня - транспорт на Кубі

О, yeah, дитина :

Номери з реєстраційним номером на кубинських вагонах мають різні кольори залежно від власності. Громадські автомобілі відзначені в синьо-приватних автомобілях.

Габаритний зображення

Мій улюблений пристрій на Варадеро:

перебудовані автомобілі, в багатьох - двигуни з вітчизняних автомобілів

Це всього п'ять : Зайдіть!

Прогулянка по класиці Варадеро - в родоні $ 20 (готель - ресторан)

Стан авто відрізняється - таксі відновлені, приватні часто не виглядають дуже добре

У

143440 р.

Там, теж, досить транспорт... Я прокат.

Фотографії з авто можна розмістити безкінечно... тут підраховано, у мене є близько 2000 фото автомобілів самостійно.

Але я не можу допомогти.

Ви не визнаєте рудоволосий? (фото після року)

56250310, Україна

Ось ще один.

Тепер коротко, про харчування?

Тексти пісень, а це означає: Існує майже нічого, щоб їсти :

Всі ресторани заточуються для морепродуктів, але є кілька з них.

Додано до [mergetime]1393229432[/mergetime]

Кілька років тому (роки 5) за $ 20 ви можете купити величезну пластину їжі (здоровий лобстер і креветки) - тепер що на малюнку вище

Але є фрукти!

Головна

Всім варто пенні.

Дві сумки, наповнені різними фруктами - $10

Р

Все на столі було сто євро.

Іноді Куба дуже заміщена.

Зібрали дуже швидко

Але навіть в душі, плавання дуже тепло :

Що робити:

Гавана, Варадеро – супер, за перший раз можна поїхати на екскурсії, які пропонуються туроператором, але за принципом – подивитися далі:

Гавана – незалежний візит до некрополісу. Крістофер Колумбус є одним з найкрасивіших місць в Гавані

доб.

Я не думав, що кладовище може бути цікавим.

Карцена - місто, поруч з Варадеро, не на все, що вона виглядає як з вікна автобуса, є також власний Колумбський собор.

настінний

Це також місто вагонів і візок :

На іншому кінці острова є місто військової слави. Плайя Гірон - місце, де атака США + контрреволюціонери були відновлені. У селі немає інтересу, дорога там і музей цікавий.

в музейних зразках обладнання, зброї, нагород ... майже історія життя

Бочка внутрішнього бака задута, а американці, опущені вниз :

Довідник :

В цілому велике місце для любителів зброї / історії

Cienfuegos - місто, назване третім лідером революції, єдине місто на Кубі, яке збудовано французьким, він помітно відрізняється від усього іншого на острові.

Перегляди

Я дуже рекомендую витрачати один день і побачити водоспади біля Трінідаду - дуже красиво. Хоча є сумніви про свою природу.

А Трінідад з найвищої точки міста.

Тринідад - з Карибського моря, це також гаряче місце (літрово) на кубі - гори.

р.

Якщо у вас є час, обов'язково закочуйте в губернію Віньаліса - є «баскет» Куба, а 100 кубинів - селяни і фермери

В цілому, для вас - весь острів, voula :

Можна подорожувати на бик:

Для ваших грошей - будь-який

476744р.

Але краще все ще взяти автомобіль (або, якщо ви не любите їздити - довідник з автомобілем) Так, гроші.

Є дві національні валюти на Кубі: кубинське песо і конвертований CUC песо. Різниця полягає в тому, що CUC використовується переважно туристами, легко обмінюються доларами або євро за цією валютою, а кубинське песо живе в гаманцях місцевого населення. Майже всі магазини продають товари для печива. . ?

Цей шарабан на фото вартість 150 печива (близько 150 євро)

за добу + 250 євро застави + бензин

i.e. вартість не мала, але екскурсії досить дорогі - наприклад, до Гавани 2 з екскурсією 200 євро на добу, тобто вартість велика ... але з автомобіля можна зловити цікавий постріл.

Р

ВАЖКО піти без 1500 євро не робить багато сенсу, врахувати це (повно, тільки якщо ви сиділи спокійно в готелі) - я можу бути неправильним!

Якщо у вас є гроші, ви можете годувати котів!

Крім того, ви зможете вичавити сік каніте :

Джерело: