Міні-ITX гри

У мене є комп'ютер. Зручний комп'ютер Так великий, так шумливий і нечіткий. Нещодавно став ядерним реактором. Просто очистіть пил або змініть клапан Intel, я думав, незбираю роботу.

Вирішивши створити мініатюрний комп'ютер.
Є багато мікрокейсів (Я вибрав довгий час), але тут, щоб зібрати дійсно потужну міні-машину, щоб вона не прогрівалася в важких іграх.
Я колись мав досвід складання мініатюрного комп'ютера, але я постійно отримав дику перегрів під навантаженнями.
Цього разу я вирішив знову спробувати – купила якусь залізну, і я зумів досягти бажаного результату.
Колеги люблять справу так багато з такою начинкою і виступом, що директор попросив побудувати той же для сина.

Отже, ми збираємо потужну гру міні ПК.
18 зображень.

Міні-ITX гри

Коли я побудував автомобіль, я пропустив його в одну точку.
Мої комп'ютери мають материнську плату ECS H67H2-I і мали проблеми з холодильником і графікою. Пиво з файлом допоміг мені виправити цей випадок.
Відстань від процесора до слота відеокарти була занадто невеликою, і вони заважали один одному, довелося вигинати радіатор. Успішно.

Міні-ITX гри , Україна

Побудувати абсолютно новий комп'ютер, я взяв материнську плату з більшою відстані від проц до слота. Asus P8Z77-I Делюкс.

Міні-ITX гри

Ми не хочемо перегріватися. Саме тому нам необхідно «екстремально» охолодити Zalman CNPS 9900.
Це ідеальний, він не турбуватиме всіх.
Не складно його додати, але дорогоцінні камені.

Міні-ITX гри

Кріплення на спині мумі для цього "V8" ...)

Міні-ITX гри

Серце ігрового ПК - відеокарта...
Вибір впав на 2048MB, ASUS GTX770-DC2OC-2GD5, GTX770, 2xDVI, HDMI, DP, GDDR5, 256-bit, роздрібна торгівля.

Міні-ITX гри

Приготуйте готову до ювелірних виробів "пампінг"

Міні-ITX гри

Наймодніший 8 Гб, не 16. (до 16)
Як сказав режисер: «Якщо ви можете купити щось простіше без будь-яких видимих пошкоджень, купуйте його.» . . ?

Міні-ITX гри

Ось як вона отримується. Процесор дуже комфортний з таким радіатором.

Міні-ITX гри

Я взяв блок, а також себе - 600W Corsair CX 600 M, Активний PFC, вентилятор 12 см, модульний, CP-9020060-EU, роздрібна торгівля. - довжиною 14 см.
Це може бути більш потужним, але довжина трохи більше пари см - 16.
Я не знаходжу ніяких шансів. (але я повинен прийняти 160.)

706083

Поставте блок в.

Міні-ITX гри

Тут красива дівчина.
У мене є gtx760 і це коротше.
Але ось це практично неважливо, тому що є багато місця для бачення.

Міні-ITX гри 09

Це все добре.

Міні-ITX гри

У цьому випадку, як і 6 жорстких дисків, можна начинити.
Ми також боремося за тишу.

Міні-ITX гри

Успішний запуск тесту.
Я зрізаю сидіння на сати і швидко кладемо вітром.

Міні-ITX гри Р

Ось, до речі, смішні антени Wi-Fi на магнітах комплектуються материнською платою.

Міні-ITX гри р.

Натхнення краси! :
Комплект з корпусом є достатня кількість всіх болтів, ложок і стяжок.

745130р.

Джерело: