512
Міні-ITX гри
У мене є комп'ютер. Зручний комп'ютер Так великий, так шумливий і нечіткий. Нещодавно став ядерним реактором. Просто очистіть пил або змініть клапан Intel, я думав, незбираю роботу.
Вирішивши створити мініатюрний комп'ютер.
Є багато мікрокейсів (Я вибрав довгий час), але тут, щоб зібрати дійсно потужну міні-машину, щоб вона не прогрівалася в важких іграх.
Я колись мав досвід складання мініатюрного комп'ютера, але я постійно отримав дику перегрів під навантаженнями.
Цього разу я вирішив знову спробувати – купила якусь залізну, і я зумів досягти бажаного результату.
Колеги люблять справу так багато з такою начинкою і виступом, що директор попросив побудувати той же для сина.
Отже, ми збираємо потужну гру міні ПК.
18 зображень.
Коли я побудував автомобіль, я пропустив його в одну точку.
Мої комп'ютери мають материнську плату ECS H67H2-I і мали проблеми з холодильником і графікою. Пиво з файлом допоміг мені виправити цей випадок.
Відстань від процесора до слота відеокарти була занадто невеликою, і вони заважали один одному, довелося вигинати радіатор. Успішно.
, Україна
Побудувати абсолютно новий комп'ютер, я взяв материнську плату з більшою відстані від проц до слота. Asus P8Z77-I Делюкс.
Ми не хочемо перегріватися. Саме тому нам необхідно «екстремально» охолодити Zalman CNPS 9900.
Це ідеальний, він не турбуватиме всіх.
Не складно його додати, але дорогоцінні камені.
Кріплення на спині мумі для цього "V8" ...)
Серце ігрового ПК - відеокарта...
Вибір впав на 2048MB, ASUS GTX770-DC2OC-2GD5, GTX770, 2xDVI, HDMI, DP, GDDR5, 256-bit, роздрібна торгівля.
Приготуйте готову до ювелірних виробів "пампінг"
Наймодніший 8 Гб, не 16. (до 16)
Як сказав режисер: «Якщо ви можете купити щось простіше без будь-яких видимих пошкоджень, купуйте його.» . . ?
Ось як вона отримується. Процесор дуже комфортний з таким радіатором.
Я взяв блок, а також себе - 600W Corsair CX 600 M, Активний PFC, вентилятор 12 см, модульний, CP-9020060-EU, роздрібна торгівля. - довжиною 14 см.
Це може бути більш потужним, але довжина трохи більше пари см - 16.
Я не знаходжу ніяких шансів. (але я повинен прийняти 160.)
706083
Поставте блок в.
Тут красива дівчина.
У мене є gtx760 і це коротше.
Але ось це практично неважливо, тому що є багато місця для бачення.
09
Це все добре.
У цьому випадку, як і 6 жорстких дисків, можна начинити.
Ми також боремося за тишу.
Успішний запуск тесту.
Я зрізаю сидіння на сати і швидко кладемо вітром.
Р
Ось, до речі, смішні антени Wi-Fi на магнітах комплектуються материнською платою.
р.
Натхнення краси! :
Комплект з корпусом є достатня кількість всіх болтів, ложок і стяжок.
745130р.
Джерело:
Вирішивши створити мініатюрний комп'ютер.
Є багато мікрокейсів (Я вибрав довгий час), але тут, щоб зібрати дійсно потужну міні-машину, щоб вона не прогрівалася в важких іграх.
Я колись мав досвід складання мініатюрного комп'ютера, але я постійно отримав дику перегрів під навантаженнями.
Цього разу я вирішив знову спробувати – купила якусь залізну, і я зумів досягти бажаного результату.
Колеги люблять справу так багато з такою начинкою і виступом, що директор попросив побудувати той же для сина.
Отже, ми збираємо потужну гру міні ПК.
18 зображень.
Коли я побудував автомобіль, я пропустив його в одну точку.
Мої комп'ютери мають материнську плату ECS H67H2-I і мали проблеми з холодильником і графікою. Пиво з файлом допоміг мені виправити цей випадок.
Відстань від процесора до слота відеокарти була занадто невеликою, і вони заважали один одному, довелося вигинати радіатор. Успішно.
, Україна
Побудувати абсолютно новий комп'ютер, я взяв материнську плату з більшою відстані від проц до слота. Asus P8Z77-I Делюкс.
Ми не хочемо перегріватися. Саме тому нам необхідно «екстремально» охолодити Zalman CNPS 9900.
Це ідеальний, він не турбуватиме всіх.
Не складно його додати, але дорогоцінні камені.
Кріплення на спині мумі для цього "V8" ...)
Серце ігрового ПК - відеокарта...
Вибір впав на 2048MB, ASUS GTX770-DC2OC-2GD5, GTX770, 2xDVI, HDMI, DP, GDDR5, 256-bit, роздрібна торгівля.
Приготуйте готову до ювелірних виробів "пампінг"
Наймодніший 8 Гб, не 16. (до 16)
Як сказав режисер: «Якщо ви можете купити щось простіше без будь-яких видимих пошкоджень, купуйте його.» . . ?
Ось як вона отримується. Процесор дуже комфортний з таким радіатором.
Я взяв блок, а також себе - 600W Corsair CX 600 M, Активний PFC, вентилятор 12 см, модульний, CP-9020060-EU, роздрібна торгівля. - довжиною 14 см.
Це може бути більш потужним, але довжина трохи більше пари см - 16.
Я не знаходжу ніяких шансів. (але я повинен прийняти 160.)
706083
Поставте блок в.
Тут красива дівчина.
У мене є gtx760 і це коротше.
Але ось це практично неважливо, тому що є багато місця для бачення.
09
Це все добре.
У цьому випадку, як і 6 жорстких дисків, можна начинити.
Ми також боремося за тишу.
Успішний запуск тесту.
Я зрізаю сидіння на сати і швидко кладемо вітром.
Р
Ось, до речі, смішні антени Wi-Fi на магнітах комплектуються материнською платою.
р.
Натхнення краси! :
Комплект з корпусом є достатня кількість всіх болтів, ложок і стяжок.
745130р.
Джерело: