Історії людей, які були «в іншому світі»

Ви коли-небудь дивилися, що відбувається нам після того, як ми померли? Чи є рай, Валхалла, є реінкарнація, або ми просто гниться в землі? Ми запрошуємо Вас ознайомитися з кількома історіями щасливих людей, які відвідали береги річки Стикс і змогли втекти загибель. Чи не страшно, як ми думаємо?

8 фото.

Історії людей, які були «в іншому світі» р.

4 липня я майже загинув. Він в'язав голову-першу з мотоцикла: проступився пневмоторакс, так як кляпна кістка проколів верху легенів. Я лежав на боці дороги і дихання.

Я відчув, як я впадаю в темний басейн. Все навколо мене був чорним, і світ, наш реальний світ, був усаджений. Відчув, як я впадаю в абіс. Відчували звуки. Поранчево, душа була спокійна: біль пішов, і світ просто поплавився.

Перед очима з'явилися різні сцени з мого минулого і зображень близьких людей, друзів, сім'ї. Потім я прокинувся... Я відчув, як я провів кілька годин в цьому стані, але це лише кілька хвилин. Ви знаєте, що це навчить мене оцінити подарунок.

Важко описати те, що дійсно відбувається: немає хвилювання або боротьби за життя. Ви просто не розумієте, що відбувається. Ви не знаєте, що це таке. Все неприродне, ілюзія.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Після всього, другий тому ви відчуєте свою власну каву, і тепер виходить, що ви лежачи в ліжку. Якщо ви захочете в реальному світі, це важко знати, якщо ви прокинулися в реальному світі.

368825Р.

2 роки тому я загинув і був мертвий протягом 8 хвилин. Все відбулося через героїну передозування. Так, це клінічна смерть. У будь-якому випадку, він був одночасно страшним і приємним почуттям. Якби я не потурбувався – повна спокій і байдужість до всього.

Моє серце було дуже швидко, мій весь тіло був вкритий в парі, все було в повільному русі. "Ми втратимо його." Після цього я зважився і вийшов на останній раз.

Я здаю в лікарні кілька годин пізніше, мій голова був дуже дивним. Я не міг думати чітко і прогулятися, все плавиться перед очима. Продовжуємо до наступного дня. В цілому, цей досвід не був настільки страшним, але я не хотів би його на будь-який. До речі, я не користуюсь героїном.

Почуття повільно падають. Все в дуже яскравому і надзвичайно насиченому кольорів. Здавалося б, це мрія триває протягом годин, хоча коли я прокинувся, це всього 3 хвилини.

Я не пам'ятаю, але я відчув безмежний спокій, і моя душа була навіть радісною. Коли я прокинувся, за кілька секунд я відчув, як я був в середині кричущого натовпу, хоча не було в кімнаті.

І почався бачення. По-перше, ви знаєте, як у старих телевізорах: спочатку темрява навколо, сніги, а потім все трохи очищається і яскравіше. Моє тіло було паралізовано з шиї вниз, і раптом я почав відчувати здатність рухатися поступово повертатися до мене: перші руки, потім ноги, а потім весь тіло.

Навігація в космосі. Важко пам'ятати, що сталося мені. Я не з'ясував, що люди навколо мене в той час, хто я був. Після 5 хвилин все вийшло до нормального. Все, що зліва - страшний головний біль.

Історії людей, які були «в іншому світі» Р

Мій молодший брат має цукровий діабет 1 типу. Коли він був лише 10, він зазнав гіпоглікемічного шоку вночі. Я пам'ятаю прокидку до 6 лікарів, які тримають сходи і пізніше кричущими, "Не припинив дихання". Без імпульсу! Вони кладуть його на швидку допомогу, і в лікарні мої батьки розповіли про те, що це було те, що вони змогли переосмислити його на шляху.

У лікарні я попросив брата, як він відчував, коли він був «від нього». І так він сказав мені: "Це було так, що звук був отримувати більше, він отримав голосніше і голосніше, і все раптово, це було просто піддуття, і я був своєрідним дратуванням, як вода труби нашого аквапарку." Прийняття не було Чи зайдемо до аквапарку, коли я краще?

Почуття, якщо ви впадете в глибокий сон (по суті, це), і коли ви прокинете, розум повний згубності. Ви не розумієте, що дійсно сталося і чому кожен навколо вас так стурбований вашим станом. Я був невибагливим, так як якщо цей стан позбавив мене від усіх відваг. Я тримала запит, «Що це?» і я втратив свідомість знову. Я не пам'ятаю нічого, але нестерпним почуттям втоми і бажанням закохатися якомога швидше так, що цей ночовик може остаточно закінчитися.

Схожі палички. Ви не знаєте, коли ви втратили свідомість. Спочатку ви бачите нічого, але темряви, і вона приносить страх і почуття повної невизначеності. А коли ви прокинуте, якщо ви прокинете, ваша голова знаходиться на фользі.
Все, що я відчув в авгу. Потім я прокинувся і побачив лікарі навколо лікарняного ліжка, мою матір'ю і ближнього друга. Я відчув, як я був просто спальним. Я мучився некомфортно.
www.webpark.comment/istoriy-lyud...ih-na-tom-svete

Джерело: