511
Як зауважити 23 лютого
Добрий день, кожен. Нещодавно YAP занурився в політику, тому я вирішив розвести теми YAP з риболовлею!
Неділю, 23 лютого наше чоловіче свято, домовленістю з дружиною, було прийнято рішення про те, що я б провів своє свято, де я бажав його, тобто рибальство. Три з нас виїхали на 5 ранку, щоб встигнути сидіти передпорожні години за формою, а вдень ловити рум'янку і сумочку, яка раніше була спіймана в одному з багатьох плям Оки.
Це буде 19.
1. вирушив до льоду Ока і перейде з Нижного Новгорода до Володимирської сторони
2. лід звичайний, але люди не бачать.
3. У Так, пара були розбиті.
4. У тут наші хлопці!, добре, з святом...
5. Умань до тих пір, поки не прохолодити, потрібно взяти картину історичного моменту
6. Жнівень
7. Про нас
8. У
9. Навігація
10. Чекаємо дива...
Р
11. остаточно вишивання
12. збочений невеликий столяр вчора.
13. squirrel переглянути
14 і більше.
15.00 р. є, дам!
16. святковий день пройшов непристойний, і ми вирішили повернутися додому, перейшовши на нашу сторону Оки.
17.00 р. Потік Коробкова почав повільно рухатися.
р.
18. вид на Око з Нижнього Новгорода
19. запакувати і йти додому ...
У ніч хлопці кладуть донечку на черв'як, спійманий близько 2 десятка, залийте не великим, 400-600 грам ...
Ми не просто ловили рибу, це просто відпочивали, і ми робили. Успіхів.
Р
Джерело:
Неділю, 23 лютого наше чоловіче свято, домовленістю з дружиною, було прийнято рішення про те, що я б провів своє свято, де я бажав його, тобто рибальство. Три з нас виїхали на 5 ранку, щоб встигнути сидіти передпорожні години за формою, а вдень ловити рум'янку і сумочку, яка раніше була спіймана в одному з багатьох плям Оки.
Це буде 19.
1. вирушив до льоду Ока і перейде з Нижного Новгорода до Володимирської сторони
2. лід звичайний, але люди не бачать.
3. У Так, пара були розбиті.
4. У тут наші хлопці!, добре, з святом...
5. Умань до тих пір, поки не прохолодити, потрібно взяти картину історичного моменту
6. Жнівень
7. Про нас
8. У
9. Навігація
10. Чекаємо дива...
Р
11. остаточно вишивання
12. збочений невеликий столяр вчора.
13. squirrel переглянути
14 і більше.
15.00 р. є, дам!
16. святковий день пройшов непристойний, і ми вирішили повернутися додому, перейшовши на нашу сторону Оки.
17.00 р. Потік Коробкова почав повільно рухатися.
р.
18. вид на Око з Нижнього Новгорода
19. запакувати і йти додому ...
У ніч хлопці кладуть донечку на черв'як, спійманий близько 2 десятка, залийте не великим, 400-600 грам ...
Ми не просто ловили рибу, це просто відпочивали, і ми робили. Успіхів.
Р
Джерело: