У будь-якому місті ви можете вирішити проблему джемів трафіку!

Немає способу, ви кажете. І через 8 місяців тому, після того, як зникли в Казані, я вірю, хоча я був дуже дивний!

Я зараз особливо зацікавлений у прикладах міст, які були успішними (який рідко випадок ще).

Тому, коли я пропонувала кілька тижнів тому, щоб подивитися на тунелі підводного курорту, я, звичайно, погодився і дізнався багато нових речей для себе. Наприклад, новий метод тунелювання.
Завдяки використанню технології «коректи», тунелі були побудовані в 3 рази швидше, ніж зазвичай. На такій швидкості збудували тунелі Сочі. В результаті будівельна робота на резервній копії була виконана менше 1,5 років.

До речі, ці технології дозволяють Москві здійснювати тунелі під залізничними доріжками, не зупиняючи руху на них! Як? Читати далі.
43 фотографії, джерело

1,1 км Ми йдемо до початку присідань на стороні Адлера.

Вперше в Сочі я прийшов на машині влітку 2010 року і ще пам'ятаю багато годин руху на вході і в місті.
У наступних візитах у грудні 2012 р. та квітня 2013 р. ситуація почала змінюватися на краще, особливо після відкриття 1-го етапу заходу.

Що про сьогодні?
Подвокат - новий головний автомобіль Сочі. Резервне копіювання курортного проспекту здійснюється за допомогою Кухінського та Центрального районів Сочі.
Призначений для руху без зупинок і дорожніх вогнів на швидкості 100 км / год на рівнині і 75 км / год в гірській місцевості.

р.

2. Перший тунель. Звісно, на час проведення Олімпійських ігор, в деяких місцях обмеження все ще затягують.

3. У Запрошення місцевих жителів до поїздки дав одну відповідь - це було круто! Раніше ми поїхали з Адлера до залізничного вокзалу Сочі, наприклад, в 1,5 години - тепер в 5 хвилинах!

Хто зробив будівельну роботу безпосередньо?
Трансстрой є генеральним підрядником 1-го етапу та виконавцем робіт 2-го та 3-го етапу. Компанія побудувала найбільш складну частину автомагістралі загальною довжиною 10 км – це гірські тунелі, в тому числі найбільш складний і довгий паровий тунель No 8. Крім того, компанія збудувала транспортні розв’язки, реалізувала комплекс підготовчих робіт, в тому числі знесення будівель і зв’язків в зоні будівництва.

, м. Херсон

4. У Перший пуховик

5. Умань На боці дороги, де живе Сочіца, є особливий високий рівень шуму.

Одержувач курортного проспекту є найбільшим комплексом гірських доріг в Росії.
Всі перешкоди у вигляді гір, водосховищ і щільних міського розвитку на шляху подвійного подолали за допомогою 40 штучних споруд.
Це 15 тунелів, понад 20 обходів, міст і транспортних розв’язків. Просто "на дорозі" пішов 2 км.

6. Жнівень Другий тунель

7. Про нас Вид з дороги до 3-рівневої зміни.

8. У Далі йдемо на другий етап будівництва. Якщо ви прогуляєте над входами в тунелі, ви можете побачити, що робота пішла до останнього моменту і в місцях все ще йде.

, Україна

-

11. Маршрут проходить через гірські хребти так, щоб не перехрестити дороги місцевого значення - над рогами, річками і будівлями. У той же час завдання було підключити новий автомобіль з вуличною мережею міста, щоб зняти його рухомі витрати.

р.

12. Хороший знак – наявність велосипедистів на дорозі. У Казані ми далеко від цього.

13.00 р. Будувався величезний інженерний комплекс тунелю. Я не знаю, що це сталося! Давайте подивимося!

14. Вся система для відстеження багатьох важливих параметрів в тунелі

81273.

2915518р.

16.00 р. Результат роботи багатьох камер в режимі реального часу відображається на великому екрані

17.00 р. Я побачила це до того, як тільки на ЧП та АЕС.

19.00 р. Однією з найбільших труднощів було те, що новий шлях пробігається прямо через місто. Ви можете побачити її на фото.
Що означає? Що ж дороги були домашніми. І всі власники дали приватні будинки в інших місцях в обмін на їхні будинки (це було дивно, що я думав, що вони завжди оселилися в житлових будинках).

Але не всі споруди на дорозі були законними.

Що робити, коли ви найняти будівельників? Право на те, що ви берете на себе час, щоб завершити багато документації відповідно до закону.

Що зробив Державний клієнт, коли він найняв Transstroy для об’єкта підвищеної складності?
100% відповідно до вимог, все не було формально і багато питань було б вирішити на ходу. Не заздрити нерви тих, хто зробив це замість тих, хто повинен це зробити заздалегідь.
Це питання з незаконним будівництвом не вирішувалися в елементарних місцях, а в деяких місцях документація або геологічне дослідження було просто не підготовлено.

Добре, два номери. Все працює над створенням цього дива інженерної думки вартістю 50 мільярдів рублів, але Transstroy від Замовника не компенсувала більше 4 мільярдів рублів, які виникли під час будівництва в результаті нерозвинених проектів. Для своєчасного завершення проекту на Олімпіаду, Transstroy було вимушено інвестувати свої кошти в проект.

20. Контури притуди

р.

-

-

23. Ми збираємо ще одне тунель.

24. І чудотворно ми вже біля залізничного вокзалу Сочі (збірний вихід з тунелю і башти станції)

25. Просто після виходу тунелю (від попереднього фото)

Габаритний зображення

26. 3-й етап Дублера

27. Вид з над тим же фловером

р.

28. До залізничного вокзалу.

29. Вид з одного місця. Ми знайшли гарне місце на одному з багатоповерхових будинків у місті.

-

31. Ще один тунель пропущений.
Тут ми можемо чітко бачити, що під час будівництва мешканців міста жили безпосередньо над місцем, де будівництво відбувалось!
Це дозволило зробити унікальні нові методи, які використовуються вперше в Росії (більше деталей в кінці посту).

32. На цьому місці річка, яка використовується для стоку, і це не завжди можливо, щоб дістатися до всіх транспортних засобів.
Призначений спеціально зведеним дренажем під дорожню дорогу

р.

33. У останню тунелю вони зробили зупинку для прогулянок.
Фото було взято безпосередньо з асфальту в середині дороги.

р.

34. Більше 60% довжини подвійних тунелів. Загальна довжина - половина довжини найбільшого дорожного тунелю у світі "Лірдаль" (Північ). Це загальна довжина резервних тунелів є рекордом для Росії.

35. Повітря в тунелі добре провітрюється.

р.

36.00 Р Ми йдемо до стику Псахи, що відпочиває сьогодні Дублер.

Присмажений факт полягає в тому, що будь-які рішення, які прибирають джеми трафіку в конкретних місцях, відпочивають на їх початку і закінчуються в «вузькій шийці пляшки».
Таким чином, це буде ідеальною для запобігання утворенню джемів руху на сайті після зміни Псаха до Лазарського, для реалізації проекту створення комплексу тунелів через Дагомський прохід. Після того, як все необхідне «Трансстрой» вже зібрано тут. І ця команда професійних будівельників і інженерів в Сочі може легко брати участь в будівництві інших об'єктів дорожньої інфраструктури регіону.

37. У наступні 5 фото часу будівництва можна чітко побачити, як тунелі зламалися через новий метод.

Як я сказав, вперше в Росії Transstroy представила нову технологію побудови тунелів у слабких ґрунтах.

За цією технологією розвиток здійснюється відразу в повному розділі тунелю з попереднім зміцненням ґрунтового масиву.

Для цього можна побачити отвори.
Потім бетон перекачується і тунельний каркас створюється відразу, навіть перед самим тунелем створюється!

519750 р.

39.00 р. Це дозволило досягти майже повної готовності структури на етапі збою. Також використовується високонадійний «Новий австрійський метод» тунелю.

40. Резервне копіювання курортного проспекту є найбільшим комплексом гірських доріг, побудованих в Росії за останні 50 років, і одним з найскладніших проектів з будівництва перекосів і тунелів в інженерно-геологічних умовах.

р.

41. Як це було зроблено.

р.

42. Що це виглядає зараз.

Р

43. На 14 місяців було побудовано 2/3 доріг і тунелів. Це фантастичний!
Я ніколи не вірю, що це може бути зроблено в Росії.
Особливо враховуючи всі труднощі, описані вище, і що виник в процесі будівництва. І часто не пов'язані з будівництвом в цілому.

Я думаю, що ніхто не буде сперечатися. Судячи за терміном і якістю роботи, зробленої для цього, логічно залучити компанію, професійний досвід роботи в будівництві транспортної інфраструктури в геологічних умовах Сочі вже створив основу для розвитку і реалізації цього проекту.

Джерело: