Камуфляж весілля

Так це сталося, 21 вересня минулого року у нас була весілля Про її і хочу розповісти трохи і показати.

Ось 30 фото.

З 2006 року ми знайоми один з одним. Історія знайомств і відносин є досить цікавим і насиченим, але нехай це не про це. Коротко про нас: два молони Це означає, що ми не можемо бути такими, як люди. Навіть весілля.

З перших днів підготовки ми вирішили, що весілля не сподобається всім іншим. Я маю на увазі, є традиційна біла пишна або не-со-роздріб, красива весільна машина, нехай тільки лімузин. Ми колись думали, що ми будемо мати моту весілля, тому що мій чоловік був трохи моторика. Але мотоцикл, на жаль, не довше, тому почав думати про варіанти. У нас є точка - ми любимо камуфляжні кольори. Ми любимо цей одяг, мій чоловік також прикрашений транспортними засобами в камуфляж. Ми вирішили бути нашим весіллям камуфляж!

Ми вирішили, що весілля не буде тематичним, але стилізованим. Це, камуфляж не означає армійський стиль, це просто колір весілля. Попереду я скажу, що ми спробували зробити багато своїми руками, бюджет не гума, колір весілля незвичайний, тому дизайнери та інші «весільні помічники» хочуть хороші гроші.

р.

Розпочато підготовку. Я думав її. Починаємо з сукнями. Було прийнято рішення прошити сукню для замовлення, костюм нареченого зібрати з чого продається в армійських магазинах + деякі акценти, щоб зробити таку ж тканину, як плаття. Ми розширили весь інтернет в пошуках стилю, кольорів і в загальному костюмах, які б спали в душу. Важко, але я знайшов картину. Вона сказала їй.

Вони вибрали тканину, давали шви, почали процес, як кажуть вони.

В той час як плаття було пошиття, вони обрали костюм для свого чоловіка. Брукас, взуття, ремінь, сорочка були придбані.

Моя людина попросила мене зробити власний одяг. Я не боїться швейної машинки і я можу зшити трохи. Але не одяг. Чохли в машині зшиваються, джинси скорочуються, стібаються сумки) Будь-який, але не одяг. Але мій чоловік сказав, що він вірив у мене і я можу це зробити. Я знаходився з міркуваннями, знайшовши візерунки, проконсультувавши пару разів з пізнавальними людьми... В цілому я зробив. За перший раз вийшов дуже нічого.

Перший одяг

Сукня в кінці, відверто, виявилася не зовсім так, як я хотів, адже деякі жирні речовини були зайвими. Але все сподобалося. Всі права?

Все інше тріфле прийнято робити занадто під кольором тканини або навіть з тієї ж тканини, як костюми. Свічки, декоруючі окуляри, кошик для пелюсток, бонбон'є, запрошення та інше друк - все було в одному стилі.

Кошик

Окуляри.

Келихи для затискання (різниця не лікть)

Зареєструйтеся в офісі реєстру протягом декількох днів до святкування. Церемонія. Приходьте, зареєструйтесь, залиште. Таким чином, на заході виконано фейковий вихідний живопис. Це був емоційний, доторкнувшись, трохи гумористичний. В цілому, ведучий церемонії спробував. Для розпису розрахований стіл, кошик для пелюсток, окуляри для збивання. Я бажав зробити все дуже лаконічно, без будь-яких пасазок-бед. Просто підкреслить колір весілля.

Коробка для першого бюджету молодої сім'ї :

Вирішивши, що у нас не буде традиційна весільна арка, виконана така арка-фон) (побачити, немає фото, де можна побачити краще)

453357.00 Р

У армійському стилі наречена була виконана гончарство. Змагання були простими, але спробували придумати щось нове, не зношене, як «язики, які зліпихи на папері належать нареченій» або «встановити ім'я нареченої на підлозі гроші». штраф за некоректне завершення завдання також не було грошово-цукеркових, як звичайно. Якщо наречена робила щось неправильно, він підштовхує.

Трохи з хронологічного порядку, шкода.

Автомобіль. Ми мали вірний друг Subaru Libero. Він також не переніс долю стати камуфляжом. Ми шукали його і вирішили, що ми приїдемо! А потім, за пару днів до весілля, вони запропонували нас УАЗ 66, з tarpaulin знімний дах, але напередодні весілля ми пустили вниз і ouazik не був готовий. Так це була наша долина, щоб їздити на нашому камуфляжу. Трохи прикрашений показати, що це весільний автомобіль. Консервовані банки, пов'язані з заднім бампером) Один з друзів хруму приніс йому модель кулемета Degtyarev, а також танк і повітряний шолом. Ми поїхали в місто. Ми їздили з бісеру (само смішно в себе), наречений і його друг сидять в шоломах, кулемет злипають з вікна автомобіля. Кожна навколо зрізаного, сміхається, хвиляє руки, збивається. Весільні машини звучать затвердження. В цілому, ми були веселими.

Натюрморт

Торт був замовлений у вигляді зірки, без будь-яких прикрас у вигляді луків і т.д. Кондитери прикрашають його шматочками фруктів і виявилося, щоб бути схожим на камуфляж.

торти

Каблучки теж побажали деякі нестандартні. При пошуку в Інтернеті вони знайшли нічого милого. Все стандартно, однаковий тип, не ловиться. Тоді прийшов на розум знову фосцинацію з мотоциклами. Щоб бути більш точним, ми приділимо увагу шинам. І сказали, "Це це". Вибір хліба. Припинено в цьому.

Подаруйте йому коштовну. Виготовлений з білого золота, малюнок протектора вирішив залити чорну емаль. Ми отримали результат

Коли ми сидимо на столі і запустили розважальну програму для гостей, ми нарешті відпочивали. Для мене особисто, решта вечора була мисткою. На мене було щось, і я був лише поза спостерігачем.

В резюме, я буду. Приготуйте весілля самостійно не просто. Зберігати всі моменти в голові, всі дрібні речі просто нереальні. Так весь час я написав буквально все! Навіть речі, які не були записані. Ідея прийшла до розуму, ідея - відразу записана. Це було лише через те, що ми можемо більш-менш взяти все в рахунок.

Ми з свідками :

Багато людей, після весілля, скажуть: «Дуже, її весілля!» або «Чому вона потрібна!» Або щось схоже на це. І якщо Бог заборонений, ви повинні одружитися другий раз, ви не хочете знову одружитися. І я хотів би взяти ще одну прогулянку на моєму весіллі, враховуючи деякі дрібні речі, які можна виправити. Звісно, мій чоловік буде таким же! І все, що ми вирішили, що і як ми будемо. Вони слухали деякі поради та побажання від батьків. Але, і великий, ми хотіли, як ми любили. Так все добре пішли, весело і оригінально!

Любов і бути коханим.

Всі бобери, як кажуть

У мене є все, що я можу кинути гранати :

Джерело: