Як ми побачили бібіку

Сьогодні Хочу відійти від заспокійливих тем про Україну, поділитися наступною поштою про мій крок!

20 фото + текст.

р.

Так - ми купили дружину і я на основі нашого бюджету і потреб (зберігати, відпочинок на відкритому повітрі і подорожувати на легкому бездоріжжя) цей бібіку, ця помилка називається Subaru Libero-1.2L бензиновим двигуном, повністю привідний каркас з підключеною передньою осі (який зацікавлений бачити на YouTube, які любителі на відкритому повітрі роблять на таких машинах)
Незважаючи на його розмір, він повністю 7-місний мінівен.

86928.

Так, як ми придбали його в гідному технічному стані, у мене було бажання від цієї неспокійної сірої маси, щоб зробити щось яскраве і веселе, щоб вона не менше відповідала цілям, для яких ми купили його.

Перше, що я зробив салон.

р.

На ринку було придбано тканини CB зима камуфляж
Витягував всі дверні картки,

2,2 км

3 хв

Далі він демонтував сидіння і попросив дружині, щоб пришити однакові чохли тканин (Ви не хочете витягти сидіння над тим, щоб чохли могли бути безпечно видалені і миються)

33.

На ринку купили мангал-3 кольори 3 метрів кожен
І почався твердий тест - (Я хочу сказати величезну подяку вам дружині, яка підтримує мене і допомагає мені в усіх таких божевільних прагнень) цей малюнок шматків камуфляжу вручну і подальшим різанням (зрізавши дружину - я не маю терпіння) Якщо ви уважно дивитесь, не повторюється фрагмент камуфляжу.
Всі фрагменти були зібрані і приклеюються до сонця (звичайно приклеюються до гарячого металу, тому потім ви відірєте рисунку)

Стрічки для наклеювання не доступні для видалення (вони накривають шаром лаку)

р.

Решта шматків альтанки прийнято лякати на затінених фарбах всередині кабіни.

33.

В кінці всіх цих робіт автомобіль придбав цей зовнішній вигляд - До речі, автомобіль не просто виділяв з потоку - але просто подрібнивши про себе, все проходячи і проходячи люди просто не змогли допомогти, але звертати увагу на це, хтось посміхався і вказував пальцем immodestly на нашому багі, а інші, навпаки, посміхалися і затверджують їх великий палець вгору, по-справжньому, побачивши реакцію людей я себе був щасливим, що люди в трафікі принаймні трохи настрій піднімаються.

Отже, вони вирізати і виставити інший такий напис ззаду (ми живемо в Одесі і ЧОМУ наші люди всі права)

Я зробив! Ви можете кинути!
П.С. На весілля моя дружина і я – вона була замість весільного лімузину (маємо робити весілля в стилі міліції) – це буде окрема пост.

Джерело: