LDPR знову пропонує.

народний депутат від фракції ЛДП Андрій Лугової пропонує внести зміни до законодавства, заборонених особам, які не подаються в армії, щоб мати зброю.
«Як депутат, я зацікавлений в тому, чому закон дозволяє тим, хто не служив в армії з лікарських причин мати зброю», - сказав він сьогодні, виступаючи на засіданні Державної думи в рамках традиційного «п'ять хвилин», виділеного до фактів політичної звітності.

На його думку, такі «гапси» «не здавалося б, використовуватися психопатами і декласованими люмплінами, але досить процвітаючі персонажі, які називають себе політиками», - сказав він.

На прикладі заступника нагадував лідера опозиції Олексій Військовий, який він вважає «людією непереборна і навіть нервова, схильна до екстремальних рішень і методів». Однак, як Лугова знає, "хай (Navalny) має ціле арсенал."

Тим не менш, парламентарський заявив, що цитування медіа звітів, «щодавно було інформації про те, що Військово-морський в 1998 році «розстріл» з армії і був визнаний комісією як ненаряддя для військової служби». «Я не знаю, чому він хворий, я зацікавлений в цьому питанні в законодавчих умовах: чому людина, яка була визнана нездатною для утримання зброї в руках, раптом отримує таке право через 16 років? й

Раніше з подібною ініціативою — заборонити володіння зброєю громадянам, визнаним ненаряддям для військової служби, — заявив лідер ЛДПР Володимир Жириновський.

«Це не безпосередньо пов'язане з ним (Навалний), але ми хочемо змінити закон про зброю, які особи, які випустили з військової служби з причин здоров'я, не повинні продаватися зброї», - пояснив він. «Це не можна подавати — немає здоров’я, але мати зброю — здоров’я, виходить, досить. Це лікологічна, - сказав лідер Ліберальної демократії.

Джерело: