Не літати економію. . й

Якщо ви вже захотіли літати в першому класі, і вам не вистачає для своєї площини за пару тисяч років. Якщо Ваш маленький бізнес jet не підходить 20 друзів, з якими ви обов'язково хочете піти в Мальдіви на вихідні... І в кінці, якщо ви всі ваші життя мріяли літати Еміратів і з Жмеринка, але ось поганий удачі - аеропорт Жмеринка не приймає A380 ... то ми приїжджаємо до вас!
26 фото + текстове джерело

У Дубаї Air Show я був дуже цікавим літаком, який я хочу показати вам сьогодні. Зовні, повністю білий з червоним смугою на борту і невеликим логотипом Еміратів зліва від вхідних дверей, це дитячий Airbus A319, так само, як звичайний пасажир, але всередині це бізнес струменя, який будь-який може орендувати! Це особливо цікаво враховуючи те, що тільки великі довгострокові авіалінії літати в флоті Еміратів і тільки один невеликий A319!

р.

"Кнок-кнок, який там?"
02. Мар

р.

Сніжно-білий мінімалістичний життєрадіс, навіть не думаю, що літак може виглядати настільки приголомшливо просто і лаконічно! І це Є...
Дошка No A6-CJE, випущена в 2011 році.
03 мар

04.04.

крихітний логотип авіакомпанії праворуч від вхідних дверей. A380 дихає назад голови.
05. Мар

Пасажирська ємність - 19 пасажирських місць або 15 місць для інвалідів (10 люксів і 5 повністю розкладних місць).
Мар

07. Мар

Відвідники польоту Emirates мають стандартні вимоги щодо кольору помади, що не залишають ні права.
08. У.

Зал переговорів. Два 42-дюймовий екрани.
Всі краби оснащені передньою камерою для відеоконференції під час польоту.
Він був з великим гордістю, що рейс, відвідав мене, що завжди є безкоштовним Wi-Fi на борту!
09.03.2015 р.

Дуже хороший і просторий інтер'єр. Я не думав, що звичайний Airbus може бути настільки просторим.
10.

Р

За бізнес-залом розташовані бухти спальних люксів.
11.

В цілому, це саме той самий перший клас, як на далеких літаках, тільки це A319.
Зверніть увагу на те, як реалізуються жалюзі на вікнах, природно, все автоматичне. Але ось додатковий простір між межі жалюзі і подвійним вікном вікна ... площина не призначена для тих, хто любить фотографувати під час польоту.
Додаткове скло, ймовірно, також служить для шумоізоляції. З таким, щоб покласти його м'яко, неповне завантаження, напевно можна організувати відносно повну тишу.
12.

Повністю розкладне ліжко і 32-дюймовий екран з фірмовою розважальною системою Emirates - ICE:
13.00 р.

Таблетка є дистанційним керуванням з великим екраном.
14.

15.00 р.

Стюардеси у великій формі!
16.00 р.

На борту одного туалету в середині кабіни:
17.00 р.

І другий туалет поєднується з душовою кабіною в кінці салону:
18 років

р.

Унітаз не був золотом, але душ був золотом!
1 "портіон" душ = 5 хвилин. У стандартній конфігурації резервуар для води має 20 «портацій». Так ви не можете стояти в душі і співати пару пісень.
19.00 р.

Наліво це не відбиття, але екран з вбудованою в дзеркалом карти польоту:
20.

Також в цьому літаку є багажний відсік потужністю 1200 кг (30-50 валіз).
Літак робить безземний рейс до 8 годин, після чого можна заправити і літати далі. Ви можете приземлити вкладиш в будь-яку точку, навіть у Жмеринка.

І ось кокпіт без крильок і золота:
21.

22.

23.

р.

Цей літак був представлений на спільному сайті Airbus Corporate Jet і Emirates:
Сайт: www.airbus.com
www.emirates-executive.com/A/index.asp
24.

Але головне, звичайно, є чайником :
25.

123456НаступнийОстанній

Вічний вибір великий або невеликий. Це здається трохи милий, але це також захоплюючий!
Сьогодні я продемонстрував вам невеликий A319 і наступного разу я покажу вам великий A380 Emirates.
26.

Додано до [mergetime]1393349053[/mergetime]
Всі

Джерело: