Заміна не завжди допомагає, іноді ви можете виправити все.

Я спробую довести, що це не завжди просто заміна, яка допомагає, іноді ви можете виправити все.
20 фото і в кінці 1 відео

Я спробую ще раз показати, як працює праска на машині. Успішне питання виникає: змінити чи ні? Страхування і послуги зрозуміло відразу ж вирокуються на заміну все і все, до цього додається автоматична: розбирання кабіни, демонтаж всієї шкіри стовбура, видалення задньої вікна і, відповідно, цінний тег.
Я помітив, що тільки сантехніка (в самому крилі) арки залишилися відносно непристойними.
Фото в процесі не було багато. в основному записано відео, тому для окремої рисової якості пікі не курчаю, я стерпно взяв їх з відео.

Я прибрав задній бампер, хвостовики від крилах довелося знімати, теж, і застібка бампера була прихована під ними.

Нижня кишеня крильця з вентиляцією складена, під бампером не видно. Аварія була в теплому сезоні, тому бампер залишився непристойним, після удару він забрав її попередню форму. якщо вона була взимку, вона буде розсипатися.

Починайте повільно випрямляти блок живлення навколо крила.

гідравліки

подальше відновлення геометрії арки. Я повторю перші елементи живлення, потім контроль зазорів з покриттями, а тільки потім сам крил. Хочу сказати, що жерсть на грудях дуже тонкий і складний для насичення. це може бути порівняно з паперовим листом. Спробуйте обтирання шматка паперу, а потім повернути її до первісного стану без вигину або змивання.

після чого настає на допомогу точкового приладу, адаптованого для багатих панелей тіла. з його допомогою такий зигзаговий дріт зварюється в найбільші зали.

Такий кіт кружляє до дроту і простягається. сам дріт знімається досить просто, потрібно взяти його трохи до точки розбиття, і він згортається, залишаючи майже не слідів.

Найбільші отвори знімаються і всю поверхню крила необхідно очистити для глобальної роботи з точковим ящиком.

знаки маркера знищені банки

964518

Для більш точного зварювання дроту і натягувати на

р.

далі

р.

А потім є чистий шип з стручкою.

Суть полягає в тому, щоб застосувати дуже розвиток і шліфування з наждачним папером. після того, як патрони / цитки стають візуально видимими. а потім можна працювати на чистоті. Детальніше Я пофарбував тут forum11/topic647590.html

Ви можете побачити результати.

р.

...

р.

...

Звичайно, шпаклівка буде потрібно, але її товщина не перевищить толерантності. Я думаю, що це буде краще для автомобіля. свердлити отвори і кілька зварювальних швів при заміні не додасть міцності автомобіля.
З Я не працюю з художником самостійно, я відправляю машину до знайомого художника для приготування і живопису, попередньо обприскуючи кислотним грунтом від канапа, щоб волога не потрапила в дистильацію на конях.

Я все

Ну і сам відео. час майже 30 хвилин, але більшість з них прискорюється перемотування. тому я думаю, що це буде більш очевидним.

Джерело: