Як я підірвав жорсткий диск

В цілому я почав збити жорсткий диск, дав мені п'ять років тому в DR, зберіг на ньому особисту інформацію і всі фотографії з 2003 року. В цілому почав з'являтися, що комп'ютер замерзає під час будь-яких операцій з HDD. Я збираю комп'ютер, який я збираю себе - за будинок, як ковдру подивитися, на коліні зробити щось, таке міні-ITX, все працювала. Вінчестер чітко починає штампувати.
Я припинив читання, взяв його на роботу, як, то я побачу, все, здається, шпиння, один раз, в кінці, хоча я розумію себе, але немає часу на дві роботи, я вирішив дати її фахівцям.

15 зображень.

На фото героя історії я вже почав розбирати верхню кришку я вже почав падати.

р.

Хлопець сказав, що діагноз жорсткого диска буде коштувати 1000 рублів, а після цього діагнозу він точно розповість, скільки він обійдеться, попереднє він оцінює роботу з урахуванням діагнозу 6 тис. рублів. Проксимус Я на моєму шляху до діагностики, я даю вам тисячі передоплат, Я зроблю угоду, яка буде викликати завтра вранці і розповісти вам, скільки. Вранці я назвав його і сказав, що з усіма знижками, робота буде коштувати 16 000 і за умови, що донор диска я залишаю його і передоплат, я буду його 14 грандіозним, і він не дає ніяких гарантій, що він зможе витягнути мої фотографії. Я чортую чоловіка з такими апетитами, я відтримую себе відказав йому на телефоні, за допомогою якого звертаюся з такими цінами. Я просто сказав, що я тут. Коли він прийшов, він розчісував когось хлопця, наскільки важко це отримати дані, хлопець пішов думати, в цілому, я запитаю його показати результати діагностики, ремонтник був здивований: що? Я кажу вам, принаймні ви зробили S.M.A. Р.Т., що подивитися там, він каже ні, що не зробив це до нього і з чим вони робили діагноз, в загальному підсумовуванні слів і бука F буде дуже багато, я взяв гвинт, він навіть не отримав свого біта від пакета, він також взяв тисячі з нього.

Додано до [mergetime]1393402074[/mergetime]
Ну, я мав, якось натягувати дані, Google, як вони кажуть мені, щоб допомогти, на великий російський трекер знайшов набір програм і дива, під час ніч програми вона змащувала всі фотографії, абсолютно безкоштовно. Діагностика показали, що надлишок часу очікування для деяких секторів загалом, не має сенсу вставляти його в комп'ютер.
Як звичайний для будь-якого невибагливого малюка в дитинстві автомобілі завжди розбираються відразу, і як чоловік відрізняється від дитини? Це право, тільки вартість іграшок.
Вирішивши розбирати жорсткий диск, відкрутивши всі гвинти, які я бачив, потім згорнулися і почали знімати дошку.

Я також відкрутив всі гвинти.

Коли було видалено збір, контактна група, яка потрапила в справу, була окислюється.

Ну, я думаю, що причина захворювання, як і, це добре, що я не взяв зв'язок, я потерти його спиртом, я очищаю контакти ретельно. Все було зроблено дуже акуратно, з початком спирту, потім очистіть контакти, знову з спиртом.

Я поклав все спиною в комп'ютері, як, див., якщо це диво.

Не сталося диво, але поверхня загинула.

Що означає пацієнт? Видаліть верхній чохол, є один болт під наклейку. Зібрав фото.

р.

Отримання першої поверхні - млинець.

Це найголовніше, що я почав курити! Це магніти! Вони дуже потужні, вони точно будуть корисні в господарстві. Я отримую верхню.

Далі глави заважають, що культурно я не можу видалити, добре, повертаю на вандализм і поверніть голови з м'ясом.

Ну, ось мій другий магніт. Ось результати вибору Winchester.
Але підбір не закінчується сам. Я дам млинці, дзеркала до моєї дочки, але що потрібно робити з магнітами. Попри те, що вони можуть бути корисними.

Джерело: