Новий корпус Володимира Володимировича

Привіт.
Мене бриф: моє ім'я Володимира Володимировича. Я не знаю, як старий я, я краб і я жити з рукою.
Ось 28 фото.
й

2,2 км
Я представник Кардісома Арматум, також відомий як веселка краба, патріотичний краб, індійський краб, триколорний краб, краб землі. Будинок називається як за назвою, так і за допомогою кігтів.
Я їсть переважно овочі - капуста, морква, яблуко. Я випадково їсть креветки. Без голови, але з оболонкою - корисний для вирощування тіла. Іноді вони дають гаммарус. Іноді вони занурюють в лосось.
Я керую ноктурний спосіб життя, так що я рідко зіпсував мій зовнішній вигляд. Але я невибагливий, адаптивний, милий і практично неалергічний.

3 хв
Незважаючи на одну з назв «земний краб», після читання інтернету, я подрібнився в акваріум. Залити грунт, камені, залити водою, покласти фільтр, кокосовий, буровий, термометр і спина, як вам подобається. Чому це? Після того, як я вийшов - трубка і перфорація до фільтра були скручені стяжками, кришка не пресувала, і я побігла. Спіймана, полоскати і покласти знову в цю туалетну чашу. І вони продовжили один раз на тиждень, щоб вивести мене, щоб мити акваріум - вони візьміть мене своїми страшними руками, покласти мене в каструлю, покласти мене на плиту і піти, щоб змінити воду, промити грунт, заглибити мої затишні лопці і в будь-який спосіб шкідника. Я був щасливий, я висадила дві риби.

4. У
Намагатися втекти я думаю про що-небудь і після того, як черепаха і такий малюнок з'явився біля акваріума.
Згідно з ГОСТ-Ю не оздоблені, ліві записи і просто страшні самі.

5 хв
Вони принесли ПВХ панель і кинули кіготь до підвіконня і викинули малюнок і поділили панель на дві частини.

6 хв
Учням, як це буде складено, підписано яку частину якої стіни буде.

7 хв
Вони зробили виріз, який буде носити на склі.

8. У
На натяжних лініях виготовили перший крій для складання. І, поставивши панель на новий банк, інші зробили.

9. Навігація
З лижем трохи не зійшлося, тому що зв'язість була враховувати допуски, але з декількох сантиметрів панелі на цьому випадку був зарезервований, периметр панелі досить з надлишок.

10 хв
Ми позначені майбутні технологічні отвори для освітлення та охолодження, вирізати їх і тимчасово викручувати все, щоб побачити, як він виріс.
Для холодильника з захисною решіткою, особливою подякою Парадема.

11.
Так виростає.

12.
І це, як він росте зовні.

13 хв
Вимкніть решту полотнища на кришку і виріжте кути.

14.
Поставте все і подивіться на неї. Ми думали - для зовнішнього вигляду повітря є отвір, але для запікання - ні. Увімкніть на холодильник, покрівля і зліва.

15.00 р.
Вони виготовили отвори, щоб отримати повітря з. Найвища, і менша, так що не втекти знову.

16 мар
Наклеюємо все з плівкою, дроти були приховані від вентилятора в панелі і вивели під лампою - так, щоб не прикусити. Вентилятор був допущений старий триметровий usb кабель і працює від зарядки usb. Увімкніть на перемикачі. Не було прийнято фото:

17.00 р.
Ми вивели стару паличку підготовки, знімали стрічку, промивають, попилювали в труби і запікають в духовці (це так, щоб всі сорти поганих і хороших мікробів вмирають-шмумерлі)

Новий корпус Володимира Володимировича р.

18 років
З'єднуємо труби з лінією 0,6 і зробили таку підставку для контейнера для води - щоб вона була піднята над землею.

19.00 р.
Що таке розташування.
При цьому грунт кладемо до підготовки - напресований кокосовий субстрат заливають водою. Улюблена грязь, що добре тримає воду і не засмоктування, як кварц в акваріумі.

20.
З одного боку і нижче вони були оточені камінням, щоб вони не розірвалися і перетворилися.

21.
Вони покривають грунт, вішуючи термометр, гігрометр, кладуть половинки бамбукового труби так, щоб ви могли піднятися вгору.

22.
Вони збивають ванну кімнату, посипають грунт листям (його запаху добре і корисно їсти). Залийте воду в ємність, потріть щіпку морської солі і сісти, щоб дочекатися теплої вологості. Ми довго чекали, поки ми замінили лампу 2 Вт з економією 15 Вт.

23.
Коли він став хорошим (гігрометр відповідає великій затримці), я був випущений в новий будинок.
Перше, що я впала в воду, викласти трохи бруду там, стрибати звідти, розкачати бамбук депонент і сісти в кутку.

6913725

24.
Я сидю там, і я шукаю, щоб побачити, якщо деякі інфекції липають руки на мене.

25.
Свінгер. Далі ми повинні спробувати виїхати звідти.

26.
Вони кладуть кокосу вниз, замість бамбукових дощок, вони застрягають магнітний шашлик. Я не збираюся з цього кута.

27.
Намагатися відступати від термометра.

28.
Погляньте на свій прогулянок, і я збираюсь копати отвори, плавати, бризки води, перенести бруду в контейнер, і будь ласка, око в будь-який спосіб.

Це його.

195066

Джерело: