Як я випив пиво.

На жаль, пости, такі як «як я бачив з балкона», «як я поїхав в тайську». Балкони вже зрозумілі, де вони сидять, таї вже наближається до цієї лінії. Так, пост про те, як я відвертаю пиво.

10 фото + невеликий текст.

до 23 лютого. Я не хочу замовити подарунки, але це був виняток. У одній програмі з зомбі я бачив наш слов'янський людина пивоваріння бджоли в місті Брюгге. Це так добре, 20 коробок всього. Але на одне пиво він зосередив увагу і продемонстрував Це пиво просто називається KWAK. Саме пиво досить цікаве: бурштиновий ель з фруктовим ароматом солоду, нугата і карамелізовані банани, має фруктовий післясмак з відтінком хмелю. Всі ці функції говорять для себе. Це пиво потрібно спробувати. Але вся суть Квака не за смаком, але в склі, що має свою неповторну історію. За однією версією, Pouvel Kwak володів шинкою, де найчастіше зупинилися поштові та пасажирські перевезення. Насолодіться пивом, щоб вони брали його з ними. І щоб тренери не були відхилені, власник внутряного скла певної форми, які можна вставити в спеціальні дерев'яні тримачі, розташовані поруч з тренером на вагоні. За іншим варіантом, при питті пива з цього скла був виготовлений характерний звук, схожий на запікання жатки.

731692 р.

Джерело: