Як скотився він.

Так, довгий пошук в Інтернеті, і магазини не принесли бажаний результат.
Я думав, що я роблю тебе.
21 шт.

Як скотився він.

Для цього організована поїздка в магазин.
Кому:
Reika - 15*15*2,500-many штуки, тому що вузли на допиті в'їзду.
Кала
Лінії L = 200 мм - 8 шт.
ПВА клей
Вовняно-гречка чесно знизилася вірною

Як скотився він.

Я зробив цей комплект, як це.

Як скотився він.

Подрібнити граблі і обробку пекло. Ну, акуратна рука, пекло перетворилося на мене і іншим пилососом в смажливий рай.

Як скотився він.

Я отримав вишневий пакет на фото ас і спробував його на. Я забрав колір поліру в голові.

Як скотився він.

Я бачив всі інтернети, і форуми японської мови (якщо чесно я думав, що я дізнався)

Як скотився він.

Ну, я ходив по принтеру і побігла з жаролифами і вишнею.

Як скотився він.

Повільно зв'язуючи дизайн і намагайтеся на калькуляції. Все строго за розміром, і зрозуміючи кут 90o.

Як скотився він.

Давайте намагаємось. Всі рамки покриті лаком на основі води в 3 шари.

Як скотився він.

Після висихання акуратно приклеїти кальмаром. Дуже обережно, тому що сирий (приводний клей ПВА) калькує від найменших розривів штамів.

Як скотився він. р.

Дуже уважно!

Як скотився він.

Ми піклуємось про наших нервів.

Як скотився він.

Я купив електрику, все як звичайний картридж + лампочка світла + дріт = Нехай буде світло! Лінії, шліфовані приклеїті у вигляді хреста. Це платиновий тримач лампи.

Як скотився він.

Ханг на стелі, з'єднайте, замість стандартного перемикача кладемо занурення. І починаємо висихати м'яко (так що вона не розривається), і розтягувати.

Як скотився він.

Додайте підсилювач.

Як скотився він.

Детальніше

Як скотився він.

Ми досягаємо максимального опалення лампочки.

Як скотився він.

Яй, товари, яй!

Як скотився він. Габаритний зображення

Насолоджуйтеся виконаними роботами, ви можете зануритися на світло, щоб говорити, налаштовувати інтимні, або ви можете організувати конференц-зал.

1557737р.

Стелі прибули, розпилювали натяжні стелі (на довгий час вони зламали голову, як дроти через полотно, щоб перетягнути, але при цьому не відійде і обробка).

Як скотився він.

Ціна ручної роботи і задоволення, всі чотири лампи не підраховують занурення = 400p. Це все, що я отримав, ви можете кинути!

Як скотився він.

Джерело: