Як я отримав пакет від мого материнського права.

Предмет у вигляді фотозвіту є першим. Якщо є довгі паузи, то я відволікаю роботу. Я сподіваюся, що це не відбувається, я готовий до звіту, як, будь ласка, не розірвати так, щоб не втратити.

На початку кожного року батьки дружини надсилають нам пару пакетів, один на новий рік, ще один, і тому 8 років. В кінці зими я дивлюся вперед, щоб побачити чому.

32 зображень.

2,2 км Так що цього року друга посилка була приурочена до 23 лютого.

3. У Але як і звичайно, так і буває, російський пост робить свої налаштування, і 23 лютого посилка ще не була, як зазначена в поштовій службі відстеження 24th, і хтось інший хотів дати його до кампанії.

70879.

3. У У поштовому відділі я знайшов отвір в кутку коробки.

4. У Звісно, я наполягав на зважування, і він вийшов ...

6. що посилка становить 4 грами важче, ніж заявлена вага, я думаю, що не інакше миша піднімалася...

7...

Як я отримав пакет від мого материнського права. Р

8...і було довгоочікуваний k-a-r-y-sh-k-a! Далекий східний плавник!

Ось деякі відомості про smelt:

Смелі є невеликою рибою slender, з темною спиною і сріблястими сторонами і черевцем. Дорсаль фін короткий, містить 7 - 14 променів, розташованих в середині тіла, над фінами черевної порожнини. У хвост fin 19 промені, в черевній - 7-8. Максимальні кістки мають зуби. Шлунок у більшості видів знаходиться у вигляді сліпого сака. У готелі є плавачий сечовий міхур. Для багатьох плавців характерний специфічний запах свіжого огірка, для якого smelt ще називають «гугепот». Smelt (Osmerus eperlanus) є одним з найбільш поширених і високо численних видів. Живе в передсучасних просторах річок та прибережних районах моря Північноатлантичного океану та Північно-Тихоокеанського океану. Живиться в ряді свіжої води басейнів цих морів. У цій формі виділяють два підвиди. Toothy, або азіатки, smelt (O. eperlanus dentex) зустрічається в Білому морі, Сибірі і Далекому Сході. Звідси: dic.academic.ru/dic.nsf/enc_biology. . відсоток 82%D0%B2%D0%B
9. Навігація В той час як хтось прочитає пізнавальну інформацію про солод, я раджу, що інші дивляться на інші види риби, які живуть з мене:

10. Лялій, лабео ...

Як я отримав пакет від мого материнського права. р.

11. Ви можете побачити черевики тут...

Як я отримав пакет від мого материнського права. , Україна

12. Це досить.

13.00 р. Згідно з японською традицією Коцюка прийшла до дива...

14. Для того щоб не спровокувати алергію в дочку, Котейка в домашніх умовах подібно до цього.

15. Виріз )

Як я отримав пакет від мого материнського права. р.

16.00 р. Що ми маємо:

17.00 р. Сині вакуумні пакети смачної солоди, добре, і тюльчик з нарядами для онука з бабусі...

18 років Котейка, девіл потрапив в коробку відразу ж.

19.00 р. Ну, я готовий їсти піну з смачною рибою.
Так як це сталося 25-го, а наступного дня ніхто не скасував роботу, кількість піни для мене повинна бути обмежена трьома пляшками.

20. Відкриття...

21. вийти.

22. Тут.

24. Ось вона.

25. Це риба моєї мрії! Яз

Джерело: