Швейцарська пивна імперія Фельдшльєще

Написання el-magico:

Я ніколи не був до пивної фабрики, але на навчальній поїздці ми перевели на завод силою. Примушені дивитися виробництво, древні машини, а потім залити пиво і вимушено з'їсти піджаки. Швейцарський хрусткий і неспроможний вид курсу! Незважаючи на те, що я пишу виключно неалкогольне пиво, а ще кілька разів на рік, щоб задовольнити настрій, в Європі я був в настрої майже щодня. Є багато видів пива і неалкоголіку.
41 зображень

1,1 км Для нас, відвідавши це місце був сюрпризом. Він не згадується в програмі, і коли ми приземлялися на території старого заводу, ми були неймовірно щасливими.

2,2 км Вже через високий скло, я помітив цікаві контейнери.

3. У Важко вірити, ці споруди більш 110 років.

Р

4. У Як ми пояснили нам керівництво, знак Старого Давида не цей знак, але просто логотип пивоварні. Але я трохи вірю в таких збігах.

185554р.

5. Умань Розмітка пивоварні. У 1876 році місцевий фермер і пивовар, який навчився заварити пиво за 9 років життя в Німеччині, відкрив пивоварню. Речі пішли так добре, що 6 років пізніше залізнична лінія була привезена до заводу. У 1898 році компанія стала найбільшим пивоварінням в Швейцарії і досі займає лідера бренду. У 1902 році цей пивний замок був побудований. Фельдшльєщен перекладається на російську мову як «малий замок у полі». Активний ріст не сповільнився і до 1930 року Feldschlösschen купив ще 27 пивоварних заводів. І в 2000 році компанія увійшла до холдингу.

6. Жнівень Хміль. Добре занурюється на мій погляд.

7. Барлі. Після обробки з інших матеріалів роблять печиво, які чудово підходять для пива.

8. У Найголовніше, як чай, вода. Рослина має своє, як я розумію.

р.

9. Навігація Кілька інструментів технічного обслуговування ...

10. Стародавній механізм

11. Пиво тут заварюється.

12. Важко вірити, але це не музейні експонати, але давні механізми, які ще використовуються сьогодні.

82

13.00 р. На стіні розміщуються всі бренди пива, які виробляються концерном.

2

14. На жаль, вони не потрапили всередину.

15.00 р. Пиво заварюється за склом.

16.00 р. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Не дивно, що наші пивні заводи мають однакову чистоту.

17.00 р. Палац пива :

18 років Завантажити використовується матеріал

19.00 р. І в цих автомобілях подають пиво до ресторанів і кафе.

20. Пиво очищається тут. Я не виправда.

21. Конвеєр. Поки ми переглядали роботу обладнання, ми розповіли про неалкогольне пиво та клієнтів з Еміратів. До наступного відправлення до ОАЕ, ступінь був знайдений у пиво, необхідно було скасувати доставку великої партії неалкогольного пива. Повернення грошей.

22. Жито людей, які працюють на заводі

Р

23. А на заводі є музей старих автомобілів, які доставили пивний концерн

24. Не так старі експонати.

р.

25. Старі люди.

р.

26. На радіаторі немає багато хрому:

27. Автомобілі в основному використовуються швейцарськими Бернсами. Я дізнався про існування цього бренду тільки на заводі.

28. Пожежна вантажівка. Чи видали вогонь з пивом? :

29. Компактний Citroen

30. Європейські компанії знають, як зберегти історію. Також були музеї.

31. Кінь, кінь.

32. Масштаб вражає.

33. Пляшка транспортера. Я хотів би показати вам, де пляшки працюють на великій швидкості вздовж стрічки, але я готую цей пост вже в Таїланді, і відео залишився в домашніх умовах.

34. Щорічно завод виготовив рекламні плакати. Навіть під час війни

35. Зміна часу, зміни плакатів

36.00 Р Логічний висновок цього коридору з плакатами – це подарунковий магазин.

р.

37. У рецензентній книзі було виявлено найактуальніший коментар

38. Завод на заході

р.

39.00 р. А у вихідні дні пиво з заводу в найближчому місті доставляється на конях.

40. Після відвідування всіх точок програми, звичайно, ми відправили на дегустацію. Крім пива, люстра дуже пам'ятна в наступному номері.

Цікаві ознаки на туалетах. Ліворуч для дівчаток, право для хлопчиків :

р.

Джерело: