Молоко завжди смакує краще, якщо це-- .

Розмова сушена в поїзді:

до Що відбулося далі?

Ми пішли на це місце другий раз, але без Серйога. І останній раз він купив молоко з фермера, дуже добре, вранці він відкидає від бодуна, це. Ми також вирішили взяти молоко ввечері. Давайте поїхати в цю ферму, де магазин є, ебать знає, неправильна територія, жито. Не один, подивіться столами, вирушають всередині, також ніхто, магазин не магазин, він незрозумілий, якийсь вид лабази. Є холодильник в кутку, є молочні пляшки, на етикетці ви знаєте, яку мову він говорить. Ми взяли чотири пляшки. Вони залишили 500p і зліва.

Увечері вони п'яні в димі, як очікується, впала дупа. Ми прокидаємо вранці до молока. На жаль, кожен спробував, але ніхто не сподобалося. Зварюємо кашу на ньому, як ніщо, можна їсти, всі їсти. А в дванадцяти годину міліція прийшла до нас, забрала всю групу, навіть намет не допускається зібрати, а порожні пляшки цього молока замовили взяти з собою. Добре, в повній програмі, допити, свідчення, протоколи. В короткий час суд був, через шість місяців, дав мені штраф і компенсацію за збитки 500 тис. рублів, адвокат був добре, вдалося довести, що в наших діях не було власних мотивів.

- Зачекайте. Пол Лама для чотирьох пляшок молока?

- Якщо тільки... Paul lama для псування еліти, вибірковий, бульбашкова голландська сперма! Стоп сміється! Я не можу брати його більше, копси лікуються, суд сміється, що тільки фермер лікує, він не встигнути прийняти наші втрати, тільки пошкодження.

59775

Джерело: