540
Мінігідроелектростанція на своєму сайті
Пост - це людина, яка побачила себе в міні-HydroElectro Station з фізичною допомогою сусіда.
В принципі все вийшло досить бюджетним - адже купили тільки труби, бетон і генератор.
47 зображень.
На сайті автор цієї історії має невеликий потік, який він вирішив використовувати для створення електроенергії.
Так як він, як правило, любить почати з кінця, перше, що він побудований, це контролер.
Найдорожчий елемент всієї будівлі був труби. Він використовується білі ПВХ труби, клас 2.5. У місцях, де тиск перевищує 2 бари, він використовував клас 4 сині труби ПВХ.
Для переходу від білих труб до синього чоловіка захотілося перекручувати труби з вигином 135 градусів, але вдалося знайти тільки кутовий елемент.
У місці, де вода буде переходити в труби, він побудував дам дощок та інших споруд. На фото, як я розумію, точкою введення води в труби.
Сусід Гавриї допоміг йому копати траншею, в деяких місцях досить неглибоко:
р.
Деякі з них досить глибоко.
Трохи про технічну сторону - вода в генераторі прийде з 4-х сторін - ось один з сполучних елементів:
Генератори тут.
Це китайські безщіточні однофазні генератори з терморегуляції напруги (Google перекладач - спасибі). Виробник Mindong Wanlong Електричний.
Він купив 2 просто в разі. У випадку збою буде зарезервований.
р.
Наступна картина - один відбиток.
Наступний фото схематично показує, як вода отримає на лезах генератора. Це схема одного з входів. Буде 4 (згадувалося раніше). Продовжуємо роботу по встановленню труб. Габріель тимчасово кладе труби в траншею, щоб побачити, як вони підходять.
Ось як труби пропускаються через неглибокий луг:
Ось Габріель і його сина, які копали траншеї і робили інші тверді роботи.
У деяких місцях труби довелося згинатися. Як я розумію, це нагрівальний елемент, який прилипає в трубу і нагріває її до вигину.
Це фото показує процес складання труби.
І ось нагрівальний елемент в трубі. Шукає похмуру.)
Результат вигину виглядає так.
Наступний фото показує процес з'єднання труб (якщо я нічого не заплутаний)
р.
У декількох місцях вони встановили повітряні клапани. Я ще не знаю, що вони для, але людина знає краще.
р.
Перед установкою верхні частини труби вони вирішили перевірити, як вода буде протікати.
В результаті усунення проблем (наприклад, нерівномірний схил). Вони почали заповнювати траншеї трубою.
Але в одному з місць довелося будувати своєрідний міст над струмом
Далі людина приготував варіння сміття гриль. Заходи 1м по висоті 65см по ширині, і буде встановлена під водою під кутом 45 градусів. Відстань між штангами 16 мм.
Потім зварився корпус для турбіни.
Він також створив каркас, на якому він буде монтуватися.
Він побудував цю дерев'яну форму для води на виході з мініGes.
Далі виконано монтажну раму для цього дерев'яного бруса.
Далі почали будівництво будинку для гідроелектричної потужності. Гавриїл взяв все цементно-піщане в борошні.
На фото вже заповнений фундамент з встановленими конструкціями для кріплення
Тоді був каркас будинку.
Який був додатково оброблений листовим металом.
Місце, де з'єднані білі і сині труби кутом, заливається бетонною анкерою.
Для будинку була побудована опалубка, яку заливають бетонні
Після видалення опалубки і установки гриля все виглядало так.
На ніч дощ і вода заливається з гребені частково, що трохи заважають роботою.
Тепер він повинен встановити технічне обладнання. Це колорна трубка з шланговим клапаном, яка буде мати чотири в будівлі HPP.
На жаль, Collars і nipples (І hz як правильно перекласти це слово) мають страшну якість. Коміри, виготовлені з литих алюмінієвих, слабо пористих.
Р
Ось одна готова насадка, встановлена на редукторі.
На фото представлена фурнітура напрямку потоку до турбіни.
499 р.
Далі ці вузли і випадок, нарешті, отримали добре збережений шар антикорозійної фарби, яка потім була прихована під червоною фарбою.
На фото показано турбіну з 16 лез.
Встановлено чотири клапани та датчик тиску. Наступним кроком було включення води в трубу тиску, щоб вивчити місця, де вона може вибухнути або де може бути витікання в сполучних елементах (вони там, ви можете побачити в джерело).
Шматочок дротової сітки над основним фільтром також допомагає в фільтрації. Наповнення трубопроводу тиску.
На цій фото автор створення сам несе зібраний генератор на місці установки на візку.
Після підключення генератора виявилося, що струм не відповідає необхідним характеристикам і довелося вручну виготовити трансформатор (Я не даю повного циклу тут - багато фото). Ви можете побачити її в оригінальній статті.
У окремому будинку встановлений трансформатор.
Вихід отримав необхідну 220 В в 50 Hertz. Генератор виробляється майже 20 ампс.
Додано до [mergetime]1393584360[/mergetime]
Так, досить бюджетний збір міні-гідроелектростанції на вашому сайті, що дає близько 7 кВт (якщо я нічого не плутав).
На трубах, бетону, генератора.
Дуже дякую.
Оригінальні і більше фото тут: ludens.cl/paradise/turbine/turbine. . . . JavaScript licenses API Веб-сайт Go1.13.8
У мене є. Я не вписав фото номеру.
Джерело:
В принципі все вийшло досить бюджетним - адже купили тільки труби, бетон і генератор.
47 зображень.
На сайті автор цієї історії має невеликий потік, який він вирішив використовувати для створення електроенергії.
Так як він, як правило, любить почати з кінця, перше, що він побудований, це контролер.
Найдорожчий елемент всієї будівлі був труби. Він використовується білі ПВХ труби, клас 2.5. У місцях, де тиск перевищує 2 бари, він використовував клас 4 сині труби ПВХ.
Для переходу від білих труб до синього чоловіка захотілося перекручувати труби з вигином 135 градусів, але вдалося знайти тільки кутовий елемент.
У місці, де вода буде переходити в труби, він побудував дам дощок та інших споруд. На фото, як я розумію, точкою введення води в труби.
Сусід Гавриї допоміг йому копати траншею, в деяких місцях досить неглибоко:
р.
Деякі з них досить глибоко.
Трохи про технічну сторону - вода в генераторі прийде з 4-х сторін - ось один з сполучних елементів:
Генератори тут.
Це китайські безщіточні однофазні генератори з терморегуляції напруги (Google перекладач - спасибі). Виробник Mindong Wanlong Електричний.
Він купив 2 просто в разі. У випадку збою буде зарезервований.
р.
Наступна картина - один відбиток.
Наступний фото схематично показує, як вода отримає на лезах генератора. Це схема одного з входів. Буде 4 (згадувалося раніше). Продовжуємо роботу по встановленню труб. Габріель тимчасово кладе труби в траншею, щоб побачити, як вони підходять.
Ось як труби пропускаються через неглибокий луг:
Ось Габріель і його сина, які копали траншеї і робили інші тверді роботи.
У деяких місцях труби довелося згинатися. Як я розумію, це нагрівальний елемент, який прилипає в трубу і нагріває її до вигину.
Це фото показує процес складання труби.
І ось нагрівальний елемент в трубі. Шукає похмуру.)
Результат вигину виглядає так.
Наступний фото показує процес з'єднання труб (якщо я нічого не заплутаний)
р.
У декількох місцях вони встановили повітряні клапани. Я ще не знаю, що вони для, але людина знає краще.
р.
Перед установкою верхні частини труби вони вирішили перевірити, як вода буде протікати.
В результаті усунення проблем (наприклад, нерівномірний схил). Вони почали заповнювати траншеї трубою.
Але в одному з місць довелося будувати своєрідний міст над струмом
Далі людина приготував варіння сміття гриль. Заходи 1м по висоті 65см по ширині, і буде встановлена під водою під кутом 45 градусів. Відстань між штангами 16 мм.
Потім зварився корпус для турбіни.
Він також створив каркас, на якому він буде монтуватися.
Він побудував цю дерев'яну форму для води на виході з мініGes.
Далі виконано монтажну раму для цього дерев'яного бруса.
Далі почали будівництво будинку для гідроелектричної потужності. Гавриїл взяв все цементно-піщане в борошні.
На фото вже заповнений фундамент з встановленими конструкціями для кріплення
Тоді був каркас будинку.
Який був додатково оброблений листовим металом.
Місце, де з'єднані білі і сині труби кутом, заливається бетонною анкерою.
Для будинку була побудована опалубка, яку заливають бетонні
Після видалення опалубки і установки гриля все виглядало так.
На ніч дощ і вода заливається з гребені частково, що трохи заважають роботою.
Тепер він повинен встановити технічне обладнання. Це колорна трубка з шланговим клапаном, яка буде мати чотири в будівлі HPP.
На жаль, Collars і nipples (І hz як правильно перекласти це слово) мають страшну якість. Коміри, виготовлені з литих алюмінієвих, слабо пористих.
Р
Ось одна готова насадка, встановлена на редукторі.
На фото представлена фурнітура напрямку потоку до турбіни.
499 р.
Далі ці вузли і випадок, нарешті, отримали добре збережений шар антикорозійної фарби, яка потім була прихована під червоною фарбою.
На фото показано турбіну з 16 лез.
Встановлено чотири клапани та датчик тиску. Наступним кроком було включення води в трубу тиску, щоб вивчити місця, де вона може вибухнути або де може бути витікання в сполучних елементах (вони там, ви можете побачити в джерело).
Шматочок дротової сітки над основним фільтром також допомагає в фільтрації. Наповнення трубопроводу тиску.
На цій фото автор створення сам несе зібраний генератор на місці установки на візку.
Після підключення генератора виявилося, що струм не відповідає необхідним характеристикам і довелося вручну виготовити трансформатор (Я не даю повного циклу тут - багато фото). Ви можете побачити її в оригінальній статті.
У окремому будинку встановлений трансформатор.
Вихід отримав необхідну 220 В в 50 Hertz. Генератор виробляється майже 20 ампс.
Додано до [mergetime]1393584360[/mergetime]
Так, досить бюджетний збір міні-гідроелектростанції на вашому сайті, що дає близько 7 кВт (якщо я нічого не плутав).
На трубах, бетону, генератора.
Дуже дякую.
Оригінальні і більше фото тут: ludens.cl/paradise/turbine/turbine. . . . JavaScript licenses API Веб-сайт Go1.13.8
У мене є. Я не вписав фото номеру.
Джерело: