Зверніть увагу на герби

Останнім часом ідея вдарила голову, щоб побачити герб своєї рідної міста. Посилання після довідки вирішили поповнювати багаж знань з емблемами суб'єктів нашої материнської області. Дуже мало хто знав його до.
Всі герби заслуговують увагу. Все красиво. Але тут я вирішив показати ті, які мають відмінні риси.
Все, що я кажу нижче, не жарт. Просто огляди.

Будь ласка, не порушайте. Я не знаю.

Російське пальто зброї

1,1 км Я не знаю, чому, але я збираюся почати з Челябінської області. Тут, як на гербі міста зображено верблюд. Відсутність у сприйнятті. Челябінськ і верб. =)
До речі, дві червоні стрічки є двома орденами Леніна, призначеними для регіону. Корона ранга відповідає статусу Челябінської області (і будь-якої області, і т.д.), як суб'єкт Російської Федерації.

2,2 км Волгоградська область. Приваблює тим, що він зображує фігуру статуї Мати, встановленої на Мамаєвському Кургані. І на ньому в верхній частині, під зіркою є квіти - степові тюльпани і волошки.

3. У Вінницька область, Кіровоградська область, с. Пскове. Ці 3 регіони об’єднані тим, що вони зображують (як я назвав це) «Права рука Господнього». Але кожен випадок має своє пояснення:
Права рука в золотому русі, що витікає з срібних хмар.

"... виходити з хмари заднього виду рука в рубцевому одязі..." (Кірівська область)

Габаритний зображення

З хмари вперше з'являється благословення руки.
Крім того, Псковська область є єдиною областю РФ, яка досі не має свого прапора.

4. У Брянська область. Я зацікавився в першу чергу молотком і хворим. І виявилося, що вони символізують не тільки неперервний союз робітників і селян, але і той факт, що Брянська область була утворена тільки під радянською владою.
Червона стрічка, як зазначена, означає презентацію регіону Наказу Леніна, але зелена стрічка - презентація медалі "Вечірня Великої Вітчизняної війни".

5. Умань Камчатка Територія, Сахалінська область. Краї вогнегасних вулканів. Atypical зображень. Але як кажуть, вони багаті. Немає правопорушень.

Сахалін

3610Р. 4200Р.

6. Республіка Карелія, Республіка Марі Ель. Пальто зброї зображують бойові ведмеді. Карелія має ящик. І Мар Ель має ведмедика. В цілому, ведмеді, оленя, орел, мартени і леви є найпопулярнішими і характерними героями всіх російських гербів.

Республіка Марі Ель

до

7. Ярославська область. Її герб може також впадати в категорію «Берез війни», але все зіпсували оленя. Він оглянув очі, як він відлякується, коли він бачить ведмедя з коронкою праворуч, що показує його мову.

8. У Архангельська область, Іркутська область. "Мурдерські сцени. +18." Москва і Московська область потрапляють в цю категорію, але майже кожен знає свої герби. Так що я не згорнувся.

19

Іркутська область

9. Навігація Єврейський автономний регіон. Тигр хоче сказати всім, «Хто?» Що пекло? Хто там?

Джерело: