156
І я розумію, чому Сердюков не здогадав!
Його весь бізнес є дезі і кидати, так що кожен думає, що у нас є ебать армія! Але насправді мільярди не були вкрадені, вони пішли захопити препарати... Я боїться навіть вгадувати, що (це болить багато мільярдів!), а також «повертає» з сайтів будівництва Сочі теж! До речі, під вартою Олімпійського будівництва, все було розпочато
Військово-морський з його «Роспіль» є головним агентом впливу Кремля та дезинформантом геополітичного ворога, а розробником цього плану не є навіть ГДП, але Ходоровський, тому він був прихований від списків на Заході протягом багатьох років. По суті, від місць не так далекого, він відстежував всю ситуацію і скоригував оригінальний план відповідно до зміни балансу сил.
Вони збивають на мої двері, добра! ЯП
Джерело:
Військово-морський з його «Роспіль» є головним агентом впливу Кремля та дезинформантом геополітичного ворога, а розробником цього плану не є навіть ГДП, але Ходоровський, тому він був прихований від списків на Заході протягом багатьох років. По суті, від місць не так далекого, він відстежував всю ситуацію і скоригував оригінальний план відповідно до зміни балансу сил.
Вони збивають на мої двері, добра! ЯП
Джерело: