Як я доставлений.

Хай, кожен. Це мій перший пост на YAP і я хочу ввести вас до мого кота Alba.
Правда, копчена кішка не шахта, це мій подруга. Але ми живемо разом і я вірно вважаю кота самостійно.

Наявність таких вух не дає йому можливість кажанів, хоча досить часто кішки безперечно на літаючі птахи. Деякі люди думають, що він ревній.
Це один з оглядових точок для літаючих ворогів.

Взимку Альба мала неповторне майно. У особливо виражених заморозках коти показали якість рідкого гелю - зайва
Практично як у Вікіпедії - здатність кішка речовина в спеціальному стані, що виникає при перепадах температури, протікання через вузькі сита і капіляри без тертя.

Дієта, на мій погляд, кіт досить різноманітний і десь навіть дивний. Смажені фрукти, овочі та варені курячі груди. Не вдається їсти всі ці продукти.

511777

Просто відпочинок.

У грудні 2013 року було прийнято рішення про надання коту дозрівання.
Після серфінгу інтернету вони просять допомогти з клубу, в якому належить кішка. Вони давали контакти червоної кішки червоної кішки тієї ж породи (до речі, я майже заготівля - кукурудзяна роса).
Червона кішка вірно виконала свої зобов'язання:

836266

В цілому період вагітності котів становить близько 60 діб. В теорії. На практиці все індивідуально до 70+ днів. Шостий день був останній субота.
Моя дружина і я залишився від тварини в суботу. Ведуться в ніч і дивилися наші коти.
Тим часом кіт відчував великий: біг, стрибки, приховування в коробках, граючи. Він був тільки тоді, коли він був запущений на кутах, які вона була проведена. Велика черевця заважала, яка, добре, не хочу вводити в гострі повороти. І, ймовірно, вуха також полум'я, тому що при високій швидкості може вітрити.
Це тиждень тривожності. А потім вчора о 12 годині вранці.
Я не збираюся описати процес. Це не для вичавлення. Я не збирав картину.
Я можу сказати, що під час народження я уявляв народження 3-5 червоних кошенят. Кожен в Даді. Ну, я люблю червоні коти :!
Насправді це результат роботи червоної породи

Джерело: