Цікаві факти про плівку фільму «Меетичне місце»

Радянський фільм «На зустрічі не можна змінити», в якому Володимир Висоцький зіграв основну роль, став одним з найбільш культових і відомих фільмів в СРСР. Я пропоную вам зануритися в «світу капітана Гліба Жеглова» і читати далі про те, як було знято цей культовий фільм.

Які інші актори були номіновані на головні ролі?

До речі, ви можете переглянути фотографії всіх кандидатів на головні ролі та порівняти, як підходять обрані актори.

Фільм «Читання зустрічі не може бути змінено», як ви знаєте, ґрунтується на романі братів Аркади та Георгія Вейнера «Хірок милосердя». Книга ґрунтується на справі кандидата медичних наук Євгена Ілліча Миркіна, який у 1944 р. був обвинувачений про вбивство дружини і засуджений до смерті. Мировці виконали свою роботу професійно, хоча всі докази проти Миркіна. Після направлення, кооперативи викопують додаткові матеріали, що підтверджують невинність лікаря, а Миркін був знешкоджений.

Листи та 62 фотографії по bo4kameda

Брати Вейнерів заявили, що ідея створення сценарію фільму для свого роману була запропонована Висоцьким. На щастя письменники навіть пішли змінити зовнішній вигляд героя: в романі Жеглов був високий і плечовий чоловічий.

Ось що Аркади Weiner коментує:

- Я прийшов до ставка Жеглов! Не один буде грати Жеглов, як я граю його!

І у мене є печінка, і в цілому, персонаж досить слізний, і я сказав йому:

- Ну, ніхто не робить.

- Хто гра?

- Ну, давайте старт з Миколаю Губенко. Кругий, красивий, пластичний, талановитий... Що неправильно з Жегловом?

- Ви знаєте, що ви маєте право, він чудовий актор.

- Ну, тепер нова зірка скрізь руйнує - Сергій Шакуров - так красиво, тому чарівно не Жеглов?

- Хто! І забули його. І він грати Жеглов ...

Я сидів на стільці, тому що жоден художник в моєму житті не сказав мені, що він може припустити, що хтось грає свою роль краще, ніж йому. Висоцький стояв, накачування з стопи до ніг ...

до Так, він буде грати краще...

А потім...

до Але ви і Джора краще не, вам потрібно, як тільки я граю.

Я сміхався і послухав його...

до Звісно, Володія, без питань!

Говорухін каже: Я можу підтвердити Володи без тестування, бо для мене, як для всіх нас, зрозуміло, що тільки він повинен грати цю роль. Але це сталося в той час, коли він ніколи не з'явився на телебаченні, і тут - така йодна фігура - в п'ятиквартирному кіно! І зробив кілька тестів для цієї ролі інших акторів, які, очевидно, не змогли конкурувати з Висоцьким. І коли я продемонстрував управління зразками, я продемонстрував ці зразки, які, звичайно, значно гірше зразків Висоцького. Визначені переваги. й

Але про виконавця ролі Шаапова розгорталася справжня бульбашка. Олександр Абдулов, Сергій Ніконенко, Євген Леонов-Гладишев (який відіграв роль Ваня Векшина тут), Юрій Шликов, Олександр Курепов та навіть Станіслав Садальський... Самі ведучі хотіли запросити Євгена Герасимова. Він відмовився від своєї роботи в іншому фільмі. Говорухін також запросив Сергій Іванов (відомий «Грасборон» і Ларіосик) на проведення перевірок. Але він теж не міг, як він зірвав у фільмі «Борен Революції» Григорій Кохан. В результаті до великого розмежування вівців Шарапов став Володимиром Конкіном.

З самого початку Висоцький «промонтований» його друг і колега в театрі Іван Бортник до ролі Шаапова, який з часом відігравав бандит Promokashka (на малюнку перші фото тести Висоцького (з вуса) за роль Жеглова, І. Бортник за роль Шаапова).

Запис був кількістю претендентів на основну жіночу роль - 12 дівчат спробували. Варей може бути, наприклад, Ірина Азер від Театру актора та Ольги Науменко (ф. Лукашин від «Іронія Фату». Висоцький запрошував режисера Говорухіна затвердити дружину, актриса Марина Владі, за роль Варі. Але проти французьких категорично об’єктованих до арт-ради. Сержант Синічкіна мав би показати справжню дружину і подругу бійця проти бандитів в кіно. Я хочу, щоб актриса, яка грає улюблену Шаппову, була з бездоганною репутацією. А Владі не натягували на «радянському громадянину». Худсовет відсвяткував Висоцький у ролі Жеглову, сплачуючи припуск до свого таланту, але відхилений Владі.

Не менш цікавим є пошук актора ролі Фокса. «Перший Я затвердив Бориса Хімова», – розповідає Станіслав Говорухін. Коли я зустрічаю його, я відчуваю себе некомфортним. Ми почали зйомки, і всі раптові я побачила це сучасно. А Белявський, який відігравав роль не краще Хімічева, чисто з цього часу. Высоцьким було запропоновано стипендію Олександра Білявського. У Москві з Одеси вилетіли телеграму: «Події на вашу чуйність, запропонують роль Фокса в фільмі «Ера мерсі». Ми віримо, що ви не відмовляєте. Але в Москві Олександр Борисович не був. У с. Єршово запровадив шість соток. Але коли він дізнався, що фільм зірвав Юрасику, Висоцький, Конкін і Джигарханян, прокинув поступку і потрапив на площину ...

Не без допомоги Висоцького голодного в фільмі і В. Павлова, виконавець ролі Левченко.

«Владімір Висоцький запропонував мені фільм». Роль колишнього фронтового солдата, нині втраченого чоловіка не був дуже великим, але надзвичайно важливим для розуміння загальної структури картини. Володимир Висоцький - сказав мені далі: «Привіт, режисер, який ви не знаєте, ви зробите роль, яку ви бачите.» Що сталося. Я відчув велику творчу задоволеність від участі у знятті фільму «Чи не можна змінити місце зустрічі».

Лариса Удовиченко була запрошена на роль Варі, але актриса мріяла про гру Manka Bond, оскільки цей образ був більш цікавим для неї. «Уже Манка Бонд, чи я не граю!» В результаті для Бонда підходять тільки Удовенко. Після того, як фільм почав отримувати листи з в’язниці: «Не лякати!» Я виходжу, і ви будете мати! і один з людей, які повернулися з зони, прийшов до її дому, щоб я мав закликати поліцейських.

Дякуємо Висоцьку, В. Абдулов потрапив в картину, виконавець ролі Соловйова.

На початку осені 1977 р. я буквально збитий в машині до моєї смерті. Три тижні без свідомості - нянь. Тоді є одна лікарня, другий, третій, четвертий. В першу чергу лікарі не підходили до мене - вони знали, що справа була смертельною і не було шансу. Але я не хочу вмирати якось! Я не мав ідеї, але я спробував пояснити їм, що я все ще живу! А коли вже навесні я був в іншій лікарні після важкої роботи, Володія прийшла з Славою Говорухіном. Вони приносили мені 5 томів скрипту "Меттінг Міс..." І знаю, що я не пам'ятаю, зліва на аркуші список ролей - будь-який з мого вибору. Я вибрав Соловйов. Зйомка була страшною. Не пам'ятаю текст. Я не пам'ятаю ім'я Володимира Гліб. Але для мене це було просто справа того, що я збираюся тримати життя і працювати, або я збираюся мати страшний час. І на стадії, я мав моменти повного "розрізати" - не те, що я забув текст, я просто не розумію, де я був! . ?

Гриша Ушівін, фотограф, «6 на 9» Лева Алексеевича Перфілов: «...І я потрапив в групу Говорухіна просто.» Після того, як я був в одному пострілі з Говорухіном: він відіграв білий генерал Дутов, і я – начальник штабу Білої армії. Я не пам'ятаю ім'я фільму, вона була знята в Одесі. Фільм про революцію, вони не сильно відрізняються один від одного. І до цього я прочитав книгу «Хто милосердя» і чув, що Слава буде знята. І запитав його за роль одного з бандитів Black Cat, бо перед тим, що бандитів грали так! І тоді я кажу Славу: Я не буду нічого робити на малюнку. Я просто гонна прогулянка в банді і це. І буде зрозуміло: так як цей хлопець в банді, це банда! І Говорухін, ви знаєте його, якось загинув свою руку так втомлено: «Коме на, ти коштуєш іншого». Ви будете грати в Grisha Six-on-Nine для мене. І зліва.

Коля Тараскін — Градов Андрій Петрович: Я був дуже щасливий, коли я дізнався, хто буде грати: Висоцький, Євстинеєв, Джигарханян, Білявський, Юрій, Гердт. З того, як це було лише третє зображення для мене (досвід невеликий), я уважно дивився їх, я навчався їх. По-перше, я пропонувала роль Вася Векшина, який, якщо пам'ятаєте, практично відразу загинув на лавку. "Що таке?" Я покажу на кілька моментів, і я скажу негайно. І для мого щастя, Говорухін змінив його розум. Векшин в кінцевому підсумку відіграв Жана Леонова-Гладишева, і я дав роль Тараскіна. Я не хотів нічого заподіяти. й

Вася Векшин Євген Борисович Леонов-Гладишев: «Для того, як художники вийшли в роль у фільмі?» Я потім порушила на Одеську кіностудію в одному з головних ролей у пригодницькому фільмі Самвель Гапаров «Забудити слово «дет». Я був запропонований читати сценарій «Читання зустрічі не може бути змінено», цей титул сказав нічого мені, але після читання я бачив, що є гарною драматичною. Спочатку я пропонувала роль головного персонажа – Володи Шарапов, але потім на екрані тести арт-ради затвердили Володимир Конкін, який відігравав цю роль. З цією картиною у мене є два сильні враження, незважаючи на свою досить скромну участь в ній: як приємна, так і неприємна. Не приємно, що я слухався за роль Шаапова і не був схвалений; Я був також стурбований тим, що я любила сценарій і «Ера Мерсі», роман братів Вейнера, в якому він був виготовлений. Я дуже хотів і був готовий грати. Я знаходився на роботу, яку я приніс і був вболівальником своїх талантів, зірватиме в фільмі.

Роль Рушника вирушила до Євгена Євстинеєва, але вона також може бути відіграна Роландом Биковом, до якої ведучі спочатку запросили на роль лідера хропа.

Фото перевірки ролі оперативного Пасюка

Фотоаудит ролі хліба ван водія Лошака

р.

А ще кілька фактів про фільм. Станіслав Говорухін каже: 10 травня 1978 року є першим днем зйомок. А Марина Влади день народження. Ми в Одесі, на нашому котеджі. І ось сюрприз. Марина бере мене в інший номер, закривається дверима, сльозно просить: «Лет Володи, стріляти інший художник». І Володи: «У мене так мало, я не можу витрачати рік на цю роль!» Очевидно, що він бачив навантаження і зрозумів, що він повинен працювати важко. Це рік, оскільки ми вирішили зробити фільм. У цей час багато змінювалися – Висоцький мав можливість подорожувати за кордоном частіше. У Франції протягом двох днів він міг подорожувати по всьому світу. Я розумію, що картина все одно буде, навіть з іншим актором, але все ж переконана, що Висоцький залишається, перспективний для того, щоб звільнити його частіше під час зйомок. Скільки аудиторія втратила, якщо я дала на ніч.

Висоцький і Куравлєв, граючи від мільярдерів, не знали, як «прокрутити кульки». Для них лікував Володимир Іванов, майстер спорту СРСР, вже потім один з кращих мільярдерів Одеси. Яйця збиті Висоцьким і Куравлевим, а потім був виготовлений з'єднання - кульки були введені в лоу майстра.

З прологою, де Левченко перенесли поранений Шарапов. Ведуться в холодну воду актори. Коли зйомка завершилась, то сліди конкіна на спині Павлова. Він отримав від лікарняного ліжка після пневмонії.

Героїчна пролога ніколи не потрапила до картини. Директор зрозумів, що якщо на початку фільму показувати Левченко разом з Шааповим, детективною інтригією серії 5 зникне, коли міліціонер-оператив проникає банди. В цілому, Говорухін спочатку знімав 7-серійну плівку. Директор не може захищати всі кадри. Лапін, потім голова Gosteleradio, вимагав два епізоди викинути. І вирізати з готової плівки. Для того, щоб не вирізати стрічку механічним видаленням цілих сцен, вони зрізають на дрібних фрагментах і епізодах. Вони зуміли зменшити фільм двома годинами часу екрана. Багато цікавих речей повинні бути зрізані. Після редагування директор подав всю обрізку підвалу до архіву Одеської кіностудії, де вони, до нашого найбільшого гаманця, були безпечно втрачені.

, Україна

При зйомках сцени шале для Фокса, Висоцький не наборі. Аудиторія почула тільки голосувальника Жеглова, і він записався в студію. У кінофестивалях «зловити» можна кілька хвилин. Як пояснив Станіслав Говорухін. На самому початку зйомок ми погодилися з Володимиром Висоцький, що ми дамо йому можливість відпочити. Кілька тижнів, коли було знято шале, Володя провів на закордонних поїздках. Тільки з'явився на самому кінці і працював буквально за два години. Пам'ятайте про підвал: Жеглов розбиває склянку Фердинанду і, розслабляючи, пагони на виході «судбакер» з бандитом? «У зв’язку з тим, що таке переогляд», – згадав головний оператор серії Леонід Бурлака. Не знаю заздалегідь, а скло в віконці автобуса майже 5 мм товста. Коли почався зйомки епізоду, Володи один раз потрапив його, другий - без причини. Він нарешті висаджував на третій спробі. А потім він знебов'язував: "Дуже, п...t!" Дивитися, він отримав кров на руці, дуже глибокий відрізок від бороди на пальці. Але ввечері цього дня Висоцький повинен виступати ще один концерт, а автомобіль чекав його. Але в кінці мені довелося скасувати виставу, тому що Володія не могла грати в гітару.

За словами сценарію, Висоцький повинен був співати в кожній серії. Серед пісень, пропонованих «Для тих, хто в Морі», «Сонце закінчення війни», «Баллад дитинства». - Він дуже хотів би співати деякі його пісні, - продовжує режисер, - але я думав, що він знищить образ і картину не з'явиться капітан Жеглов, і Висоцький в ролі капітана Жеглова. Вольоди був відхилений, ми сварилися. А один день, коли я попросив його співати Вертинський пісню в кадрі, він відповів: "Якщо ви не хочете мене співати шахту, я не співає Вертинський або. й

На набір було багато труднощів. При зйомках нічної поліції, частина території біля Великого театру була відреставрована, а ще іноді шанувальники зламалися через паркан. Один день під час перерву фільм прослухав крі Володи. У темряві і пили Висоцький, які намагались відірвати молоду жінку: вона клаптяв її зуби в шкіряне пальто (пристойно від надмірності почуттів). Добре, що пальто виготовлено з міцної внутрішньої шкіри.

У м. Одеса, Висоцькому було полетіти два-три рази на день до Москви для гри та спини. Висоцький не пішов з театру. У поліцейських знаходились до Волги з мудрою, а коропа по дорозі перетворилася Жеглов в Гамлет. А після вистави, іноді по поставанню літака, поруч з палицею газет, художник полетів до Одеси на ранкову стрільбу.

А. Вечеря: Одяг для свого героя обирається на складі костюма Одеської кіностудії Висоцького себе разом з художником костюмом Акімова. Дуже ретельно шукали речі. Випробувано для середини-1940-х елементів військових уніформ: халиф, черевики. А ще - куртка, сорочка апаш, смугаста джемпер ... Про це вдягнув знаменитого героя фільму Аль Пакіно в одному з фільмів, які дуже сподобалося Voloda.

Створення Жеглов, Висоцький майже за перший раз, як кажуть вони, зламався безкоштовно. І розірвав, продемонстрував безпрецедентний волю на множині творчого замовлення. Він продиктував свою поведінку в кадрі ритм усього епізоду. І один раз, як кажуть, за відсутності режисера, він розстрілився в ряді постріли з «знімком» – що жест Жеглов, що здається всім запам'ятовується: великий палець, навіть в повітрі – як на площині. Ззовні це може здатися - хитрощі. Але розподіл редагування цих пострілів дав певну семантичну і пластикову серцевину не тільки роль, але і плівку в цілому. Висоцький ніколи не зробив цей жест у вайн. Він точно визначив моменти, коли це жест Жеглов коротко заявляє свою правду і початок дії.

477584

Бортник І. нагадує: «Як було сцену виходу з підвалу, знятого?» Після вистави «Фалед і Життя», Володія і я поїхав до місця зйомки на Яузському воріт. Неподалік, два хвилини. Говорухін - похмурий, худий. Не був епізод: кожен виходить, викинувши пістолети в тиші, нудний, сірий, монотонний ... Станіслав каже мені: "Сторінка, я бажаю вас дуже багато, придумайте щось." Час працює. Ми поїхали з Володою до підвалу, щоб змінити одяг. І тоді дума прийшла до розуму... Це був сюрприз для всіх. На шляху з підвалу я гістерично сяну благородну пісню, почала гасити охоронців, пекти з ними ... Ні Говорухін, ні Водія очікувано. З сюрпризу Володи навіть раптом втратила серйозність, посміхалася. І я отримав так в роль, що я прошу Жеглов на обличчі. Він пішов, він пішов. І я вже худаю на них: «Японка, кус...» Але охоронці ще не визначилися. Я повинен сказати, що Говорухін був знайдений для цього епізоду справжніми поліцейськими з тих років, довгий. Вони одягалися в повоєнні уніформи і приносили до зйомки. Що сталося з ними? Здавалося б зрозуміти, що я є актором, але раптом щось відбулося в своїх думках: що якщо не актор? Що робити, якщо він реальний злочинець? Вони, ймовірно, мали все перемішати до очей, і вони почали ббити мене, кинувшись руки так, щоб я просто кричав в боці. Тексти пісень, а це означає: "О, ви filthy істота, але ми подрібнимо вас прямо зараз! й

... У будь-якому випадку я розповім вам, вона була досить страшною. А аудиторія, зібрана за оздоблювальним набором. Звісно, все це було потім вирізати, тому що в ці дні постріли, в яких кримінальні пропорції на обличчі «управління» не можна допускати до глядача. Заступник Міністра інтер'єру Нікітіна, консультант з фільму, сказав: «Чому це персонаж?» Покинути його. Не те, що завтра в кожному дворі буде на блаті. Яргон пішов. Ви пам'ятаєте Малини? Вони показують, що кожен окремо. Далі на клумбу йдуть бандити, щоб все. І я все ще мав цілу гру: змащував пристрасть Хампбека, підійшов до неї, званий її десь з п'яним мотивом. Але актриса почала сміятися відкрито, і нічого з цієї сцени вийшов. ?

доб.

З спогадів С. Говорухіна: «Висоцький» теж сподобався книгу дуже багато. Коли ми писали режисерський сценарій, він прийшов до нас у Переделькіно, взяв участь у роботі. Зокрема, Володиа приступила до оповідання з фото Варі приклеєного до дверей серед інших фото, коли на сцені в підвалі необхідно надати Шарапову деякий знак - вказати дверцята, що веде до сальвації.

Він вже давно замислювався про те, що він вже тривалий час. Хочу висловити свою думку на екрані. Приїжджаємо з себе. Я мав піти на фестиваль терміново, і з радісним рельєфом я дав йому колектив директора. Коли я повернувся назад, група привітала мене з словами, «У нас катування!»

Пристосувати до тривалого гойдалки співробітників групи в першу чергу, ненависним вимогам. Як? "Чому не ми знімаємо?" - "Ш-ш, дайте мені навігацію. Директор повинен подумати. На Висоцькій камері починали закрутити кілька хвилин після вступу в павільйон. Об'єкт, призначений на тиждень зйомок, був «прочитаний» чотири дні. Він взяв всю картину в моїй відсутності, якщо він був дозволений.

Він, кинувшись на конях до краю абісу, не мав права втратити хвилину.

Але він вступив в павільйон абсолютно готовий до роботи, завжди в гарному настрої і заражається енергією і впевненістю всіх учасників зйомки. На цій короткій стадії легко уявити його як режисер великого малюнка.

Консультант з фільму був заступником Міністра Міністерства внутрішніх справ СРСР генерал-лейтенант К. І. Нікітін. Він запитав, що Жеглов принаймні один раз з'явився на екрані в поліцейській формі. Цей запит мав виконати, бо для цього я очікував отримати можливість залишити, наприклад, сцена, де Жеглов кидає гаманець в кишенях цегли, і в цілому припускав, які величезні труднощі ми будемо зіткнутися при проході картини. Але Висоцький недорогий: Немає, я не буду носити форму для будь-якого! За його словами, Сталініст мілітян був асоційований з тими людьми, які вчинили, що страшна безправність. Він почув так багато про це і був таким, що все, пов'язане з поліцією, не вдалося стояти. І тоді мені довелося придумати сцену, де він стоїть перед дзеркалом в його ручці, і він говорить щось, як це:

- Ось, Шаппов, мій домашній одяг, як pajamas.

- Чому? просить Шаапова.

- Тому що я ніколи не носила його, я, ймовірно, не маю.

З спогадів Л. Перфілова: Чому так легко грати в цей фільм? У зв'язку з тим, що слава дав нам можливість імпровізувати. Я не знаю, як її стріляти. Приходьте, спробуйте це, хлопці. І ми всі почали намагатися, щоб запропонувати йому щось схоже на це, тобто він свого роду замовив нас, замовив нас, замовив нас. А потім він сказав: "Нехай, хлопці, зробимо це." Отримати готовий. Завжди заспокоїти...

З спогадів Л. Перфілова: «Перший раз режисерська команда «Мотор!» на множині серії «Читати зустрічі не можна змінювати» в славному місті Одеси, в парку культури і відпочинку ..." У зв'язку з відсутністю вентиляції в басейні не допускається куріння, і ми періодично дали п'ятнадцять хвилинної перерви. Я бачив Марина Владі, що стоїть поруч з жінкою.

Ми зустрілися один одному, посміхнувшись один на одного, і природно я вирішив повернутися до дзвінка Висоцького. Але він з'явився в самому дверцятах, побачив Марина і замість того, щоб вона дрочить, відійшов разом від цікавих очей ... танцював на ганку більярдного приміщення. Це був своєрідний неприємний, плутаний, радісний танець, схожий на «гіпси» і «аппі», з танцями танцями, що захоплюють деякі захоплені захоплення. Мар Посмішуємо Владими. І чекав я - що далі? А Висоцький ефективно закінчив танець, розширив руки широкими, сміхалися і... пішли в більярдний зал. Марина Владі та її супутник пішли на найближчу лавку, сіли, розмовляли про щось тихо.

... Пам'ятайте, Куравл і Висоцький грають більярд... Яскравість Куравлева працює бездоганно, одна з його посмішок коштує багато. Але режисер хотів би його грати не просто чарівним тифом, але «право в законі», з благородними звичаями і відповідним говорінням. Куравлєв, переозброєння, незвично переїхала, незвично спійманий, змінив свою гайку, «подарує ірститу»... Вона була веселою і сумною, вона здавалося і різною. А потім Висоцький раптом просочився всім. Він говорив з такими точними зубчастими інтонаціями, експресивно переміщеними ... Він не заважав, він не грався. Кожен сміхався, Л. Куравлєв голосніше. - Ви можете стріляти! - Він сказав, - Я готовий. А сцена була знята в одному диханні, відразу, ділової і веселої. Два талановитих людей зустрілися з роботою і були задоволені один одному. Висоцький був тюнінговим виделкою, перевіряючи з яким, деякі звукозаписи, інші підроблені.

В. Висоцький: «Про картину «Про місце зустрічі не можна змінити» Не бо я не маю нічого сказати... Цей фільм був зроблений з друзями, кланом. Я насолоджувався своєю роботою, не те, що я насолоджуюсь нею, але приготував в деяких частинах ролі. Я не скажу нічого іншого.

Р

Фільм було завершено у 1979 році і вперше показав до Дня поліції, збирав мільйони глядачів. Зазначимо, що під час його подальших показів знизився ... споживання комунальної води.

Але незважаючи на універсальне визнання, серія не отримала нагород. Міністр внутрішніх справ СРСР представив своїх творців сертифікатами на честь. А за Жеглов Володимир Висоцький був посмертно присуджено Державну премію СРСР у 1987 році.

У квартирі братів Венера з'явився наступний ранок після зйомок «Меттінг Міс» Висоцького: Ви знаєте, брати, що я думав цей ранок: ви не маєте права Романа відмовитися від Жеглова. Чи не ви думаєте про це вдень і дозвольте нам спати?

- Я не міг. Ми поспішаємо. Автори розуміють це наступним чином: Висоцький означає, що продовження повинно бути знято гарячим. Але здається, що Висоцький відчував досить різний, адже він не прийшов з абстрактною пропозицією, але з добре розробленою сюжетною лінією другого шестипартаментного фільму «Меце місце». Він поспішав. Після того, як папка з'явилася на робочому столі письменника, що читати “Дія милосердя”. Продовження. На жаль, продовження не завжди слідувати. У середині роботи надійшло сумні новини: Володимир Семенович Висоцький помер. Не може бути інші Жеглов. Ця папка ніколи не відкрилася знову, незважаючи на численні ромби про зйомки слика. Останнім часом Говорухін важко відрізати розмови на цій темі: «Жеглов мертвий, Шарапов старий, з ким і чому продовжується? й

42.

43.

44.

45.

Вибрати 46 _

47.

р.

48.

49.00 р.

50.00 р.

990 Р

51.