Кращі фото місяця

Це відбувається, що лише одна фотографія може розповісти всю історію або викликати бурю емоцій.

Іноді це просто хороший кут або правильний момент. Іноді прекрасний краєвид або унікальний феномен. Нерідко це просто літопис нашого дивовижного повсякденного життя, задокументовані фотографами з усього світу. У цих фотографіях все гарне, смішне і серцебиття.

27 зображень.

Р

Австрійські лижники поставляються на тлі гір в Сочі. 浜у 涓 蹇

Bradley Cooper, Brad Pitt, Meryl Streep, Julia Roberts, Jennifer Lauren, Kevin Spacey і Angelina Jolie в найхолодніший selfie в історії.
浜у 涓 蹇

1219499

Фото з Шанхайської вежі під будівництвом на висоті 650 метрів. 浜у 涓 蹇

Це те, що це означає захопити момент. 浜у 涓 蹇

Міністр оборони Норвегії, Швеції, Нідерландів та Німеччини. 浜у 涓 蹇

Ідеальний розрахунок © Yoav Lemmer

Понеділок вранці

Гусамбам.

р.

Художник Тим Лінгарт і його друзі грають інструменти, зроблені повністю з льоду. - Джек Аффлекк

На тиждень тому мій кіт вийшов відсутній, але чотири дні тому я знайшов його і вніс його в будинок, і сьогодні мій кіт повернувся. Тепер у мене є дві ідентичні коти.

білоруський спортсмен Антон Кушнір під час проведення конкурсних робіт. 浜у 涓 蹇

День Святого Валентина

Я хочу вірити, що любов вічно.

Вранці я скаржав про те, що не хочу залишити будинок, коли він був снігом і слизьким. Коли я бачив цей хлопець, я зрозумів, що мій досвід не має значення на всіх. й

Випадки.

Національна бібліотека Китаю

Вивчайте та дізнайтесь знову! 浜у 涓 蹇

пляжний

Прихований пляж на Пуерто Вайарта, Мексика.

Чемпіон

У Амстердамі на щорічному ярмарку «Ні місяці» малюки беруть участь у змаганнях на всіх чотири роки. У той час як конкуренти вражають на старті, лідер перегонів через лінію обробки. 浜у 涓 蹇

Смоки леопард

(повний)

Перші сливові квіти цвітуть в Китаї, незважаючи на важкі снігопади, які потрапили в місто. Повітря цвіте в кінці зими перед вишневими цвітками, тому його квіти вважаються символом весни, ребірту і молоді. й Шен Пен

1990Р. 2199Р.

Північні вогні в Фінляндії

й Джорма Лухта

Весна навесні, але бат ще холодно

На Лондонському зоопаркі колективна зустріч на тему: «Як вижити це ебать холод? й

На гірськолижному курорті Зао в Ямагата Префектурі, лижники спускаються до схилу серед «сніжних монстрів» – дерева покриті «м’якою» морозом. Це дивовижне природне явище японського виклику juho. 浜у 涓 蹇

7275857

Наприкінці світу.

На острові Вагар і є найбільшим озером в Фарерські острови, Данії.

Голова червоної родини

Коли батько сім'ї дійсно хотів хлопчика.

Що таке?

Ні, освітлення знову неправильно, давайте це знову.

Він дуже любить їздити.

Я не знаю, що чим більше радує тут: як остудити кота з автомобіля (як правило, це багато собак, щоб приклеїти так), куртку або його різнокольорові очі.

р.

Дякуемо!

Головна

Джерело: