М'ясорубка, до речі, українською

Я хочу поділитися своїми історіями з вами, як я бачив всі три оповідання. Прямий виступ діалогів з пам'яті буквально.
Це було близько 7 років тому. У нас є сімейний маленький магазин побутових товарів, добре, всі щити від лампочки, до такого невеликого, залізного щита з Google, який коли вони купили, він дивився, що ебать він потрібен? І було багато різних покупців. Так як жінка прийшла близько 50 років, я проживаю гроші в сумці в телефоні. Запитати продавця (P)
J. - У вас є будь-які болгарки?
П. Зверніть увагу на ціну 250 рублів.
"М'ясорубка ручної роботи MA-S "TAPAZ" Полтава (алюміній, візок.уп.)"
М'ясорубка ручна механічна MA-S ГОСТ 4025-83 модель MB5-000-01 призначений для приготування м'яса і рибного фаршу в домашніх умовах [нек]
Продуктивність - 32 кг / год, максимальна сила наноситься на ручку при шліфуванні м'яса - 2.9 кг, вага м'ясорубки - 1,4 кг, виготовлена з спеціального алюмінієвого сплаву, придатного для використання в пристроях при контакті з харчовою, кольоровою картонною упаковкою.
Господиня на 10 хвилин. Я кладу його вниз і зліва. На наступний день вона повернулася і подивилася на неї ще 10 хвилин, розгромила тушку і купила м'ясо настоянки. Так само, як і звичайний. На наступний ранок у нас знову з пристроєм.
J. - Хочу їхати над болгаркою.
П. Чому?
J. - Не дефектний.
Я вийшов, взяв його з пакету, це було все, змащене рослинною олією (не рафіновано) - як нові в олії.
Ж. У мене є дуже розумна дочка 22 років і сусід ми купили м'ясо, купили м'ясорубку, почали закручуватися в трьох руках фарш виходить гарячим.
Я сміюся на ноги, що сильний м'ясорубка. Ці три TP-ножиці, які ріже м'ясо, кладуть навпаки, і трохи скручують до останнього, поки всі не говорили. Я перевернув ніж над і відправив додому, щоб спробувати його, ніколи не бачив.
Бабця тут.
B- Дати мені 126 нігтів.
П--- У нас є кілограм 28 рублів.
Б-126. Я взяв сусід і підрахував, я хочу дати, але що я суперфлюзив до цього бітха, або дати щось.
Ми тихо трахнув вгору.
Кум, що торгується на ринку китайської дрібної побутової техніки. Бабуся бере залізну ціну 220 рублів.
У вас є гарантія на нього?
К. Устаткування не дорого, ми надаємо вам два тижні для перевірки. Якщо ми змінюємо заводські шлюби.
Вона купує і листя щасливі. 10 днів. Літо 35 градусів. Приїжджає Бабця.
К- Що відбулося на вашому місці? ?
B- Ви знаєте, це було 10 днів і я відключився в квартиру дуже гаряча !!!
К-Ірон працює ???
Дякую.
Я працюю 10 днів без вимкнення ППЗ.
Це було багато, якщо я любила пару інших речей.

1315997

Джерело: