628
Як ми пішли риболовля в степу
Добрий вечір, JP співтовариство!
Я вирішив побачити серію тем про активний відпочинок, доступні практично кожному громадянину Російської Федерації, який має автомобіль, пара однодумців і дайвінг для пригод.
Я починаю сьогодні з доповіддю про подорож до Орського степу, околиця Іраклінського водосховища. Подорож відбувся на травневі свята 2013 року.
Я намагався залишити тільки ті фотографії, які дадуть вам можливість одружитися на степу і, можливо, захопити його, як ми захопили 10 місяців тому.
86 фото, знятих на кладці, змішаних з кумисом. Хай!
1,1 км Після водіння близько 1000 км у Свердловській та Челябінській областях, зачепивши шматочок Башкирії, ми нарешті входимо в Оренбурзьку область. І вони почали - степи! Всім святом! Метелик з початкової фото, тільки зараз в фокусі.
2,2 км Що це таке, степ? вона ... здорово! Великий, просто величезний і так інший! Наприклад, в цій картині в центрі, в криві скеля, є сніг. Глазур. Ну, як льодовик ... Глазур. Цікавий і незвичайний!
3. У І навколо степової природи прокидається - це деякі саксаул. Або аксакал. Дерево, в слово.
4. У І людина в степу так маа-алєн...
5. Умань І півсмужені кладовищі так... велично спокійно! Це як Генгіс-хан заснував їх тут!
6. Жнівень О, що під ногами? Норка? Я дивлюсь, хто живе в ньому?
р.
7. Про нас Відповідь очевидна: Ви бачите куля? й
р.
8. У І я не можу побачити. У нас!
9. Навігація Вони люблять бруду там, до речі. Темність, просто.
3250Р. 3700Р.
10. Вони так милі. Squirrel, Я думаю. Ну, я думав, що це був менше вітчизняного кота.
11. І здивний, що Барбара з привиду - скрізь палички носа. (Що таке дивовижне збільшення!) й
12. Зберігати очі відкритими. Ось кращий отвір ...
13.00 р. Сісти чоловіка поруч з вами за масштабом.
14. Ми пояснимо людину, яка повинна бути кимось живе в цьому отворі.
88817257
15.00 р. Тут приходить власник den ...
р.
16.00 р. Чи не ви бачите це знову? Він!
17. Хміль. Подаруйте себе, ви звіряєте!
18 років Коли я побачила його, я був майже рубаний. Маунт дуже величезний.
19.00 р. І загартовані мармоти манять навколо своїх голів, як лев.
20. І вони розмір вівчарки. Всі права, трохи менше. Але дійсно великий. І є ще більше з них, ніж куля.
р.
21. Кемпінг. Ведуться вітрові намети. Дерева - єдиний спосіб розселення. І є дуже мало.
22. Це весна. Моє серце співає!
23. Пам'ятайте, що ми рибалки. Ми стрибаємо на машині і приїдемо до зручного котелу на річці.
Volkswagen, для цих ніколи не рекламувати фотографії високого класу, ви напевно повинні платити нам трохи!
24. Ні, серйозно! Німецький авто гігант, ви погоджуєтесь, що це було чудово?
25. Так, WAG? Чи візьмете нас на кришку рекламного буклета? "Ми тут!"
26. Тексти пісень, а це означає: Незважаючи на те, що ми були рубені як пекло!
27. Перші раунди хребта ...
28. Перший шнурок, який був взятий через рвані підвіконня.
29. І в таборі вони вже приготували шульмом (або шюлюмом, як один говорить).
30. І тільки хтось кричущий. Весіль відбувається комусь на нашому боці. й
31. Давайте подивимося на весілля. Йонич.
32. Там згинають її.
33. Все це різновид звуків, запахів, життєздатності кольорів і джгутів повністю деморалізують нашу собаку. Тут він використовується для романтики. Оцінювання ситуації.
34. Перші коні приходять до нас.
35. З повагою! Це те, як приходять перші диких коней! Вони плямисті, але не менше! І цей кінь захотівся нащадувати на нашу тимчасову присутність тут - це його територія і він розмітив його!
36.00 Р На наступному схилі починається якийсь рух.
37. Ви тут? Це весело! Отримайтеся швидко!
р.
38. Красивий ...
39.00 р. ФІЛЬШЕ!
40. Навіть Сняк-Горнич прийшов...
41. Коні ...
42. Що робити? Красивий!
43. Тексти пісень, а це означає: Любов вони там ... У кущах...
44. Хто не схожий на коні - це кермо! Як ви не любите їх? . й
45. Пройшовши (так, в степу це буває, що проходячи вас) місцевих людей на старій Honda, а потім я був вкритий... що дивитися програму про Монголія на Discovery Channel, і ця картина є просто флешкою телевізійного каналу! й
46. Ми йдемо назад в табір, витягуємо гамак. І тільки небо, тільки вітер.
47. Тільки радість попереду!
48. І диких коней, начебто, почав підходити з маленькими конями!
49.00 р. О, що!
50.00 р. Маленькі фольги, я кажу вам, як правило милий!
р.
Джерело:
Я вирішив побачити серію тем про активний відпочинок, доступні практично кожному громадянину Російської Федерації, який має автомобіль, пара однодумців і дайвінг для пригод.
Я починаю сьогодні з доповіддю про подорож до Орського степу, околиця Іраклінського водосховища. Подорож відбувся на травневі свята 2013 року.
Я намагався залишити тільки ті фотографії, які дадуть вам можливість одружитися на степу і, можливо, захопити його, як ми захопили 10 місяців тому.
86 фото, знятих на кладці, змішаних з кумисом. Хай!
1,1 км Після водіння близько 1000 км у Свердловській та Челябінській областях, зачепивши шматочок Башкирії, ми нарешті входимо в Оренбурзьку область. І вони почали - степи! Всім святом! Метелик з початкової фото, тільки зараз в фокусі.
2,2 км Що це таке, степ? вона ... здорово! Великий, просто величезний і так інший! Наприклад, в цій картині в центрі, в криві скеля, є сніг. Глазур. Ну, як льодовик ... Глазур. Цікавий і незвичайний!
3. У І навколо степової природи прокидається - це деякі саксаул. Або аксакал. Дерево, в слово.
4. У І людина в степу так маа-алєн...
5. Умань І півсмужені кладовищі так... велично спокійно! Це як Генгіс-хан заснував їх тут!
6. Жнівень О, що під ногами? Норка? Я дивлюсь, хто живе в ньому?
р.
7. Про нас Відповідь очевидна: Ви бачите куля? й
р.
8. У І я не можу побачити. У нас!
9. Навігація Вони люблять бруду там, до речі. Темність, просто.
3250Р. 3700Р.
10. Вони так милі. Squirrel, Я думаю. Ну, я думав, що це був менше вітчизняного кота.
11. І здивний, що Барбара з привиду - скрізь палички носа. (Що таке дивовижне збільшення!) й
12. Зберігати очі відкритими. Ось кращий отвір ...
13.00 р. Сісти чоловіка поруч з вами за масштабом.
14. Ми пояснимо людину, яка повинна бути кимось живе в цьому отворі.
88817257
15.00 р. Тут приходить власник den ...
р.
16.00 р. Чи не ви бачите це знову? Він!
17. Хміль. Подаруйте себе, ви звіряєте!
18 років Коли я побачила його, я був майже рубаний. Маунт дуже величезний.
19.00 р. І загартовані мармоти манять навколо своїх голів, як лев.
20. І вони розмір вівчарки. Всі права, трохи менше. Але дійсно великий. І є ще більше з них, ніж куля.
р.
21. Кемпінг. Ведуться вітрові намети. Дерева - єдиний спосіб розселення. І є дуже мало.
22. Це весна. Моє серце співає!
23. Пам'ятайте, що ми рибалки. Ми стрибаємо на машині і приїдемо до зручного котелу на річці.
Volkswagen, для цих ніколи не рекламувати фотографії високого класу, ви напевно повинні платити нам трохи!
24. Ні, серйозно! Німецький авто гігант, ви погоджуєтесь, що це було чудово?
25. Так, WAG? Чи візьмете нас на кришку рекламного буклета? "Ми тут!"
26. Тексти пісень, а це означає: Незважаючи на те, що ми були рубені як пекло!
27. Перші раунди хребта ...
28. Перший шнурок, який був взятий через рвані підвіконня.
29. І в таборі вони вже приготували шульмом (або шюлюмом, як один говорить).
30. І тільки хтось кричущий. Весіль відбувається комусь на нашому боці. й
31. Давайте подивимося на весілля. Йонич.
32. Там згинають її.
33. Все це різновид звуків, запахів, життєздатності кольорів і джгутів повністю деморалізують нашу собаку. Тут він використовується для романтики. Оцінювання ситуації.
34. Перші коні приходять до нас.
35. З повагою! Це те, як приходять перші диких коней! Вони плямисті, але не менше! І цей кінь захотівся нащадувати на нашу тимчасову присутність тут - це його територія і він розмітив його!
36.00 Р На наступному схилі починається якийсь рух.
37. Ви тут? Це весело! Отримайтеся швидко!
р.
38. Красивий ...
39.00 р. ФІЛЬШЕ!
40. Навіть Сняк-Горнич прийшов...
41. Коні ...
42. Що робити? Красивий!
43. Тексти пісень, а це означає: Любов вони там ... У кущах...
44. Хто не схожий на коні - це кермо! Як ви не любите їх? . й
45. Пройшовши (так, в степу це буває, що проходячи вас) місцевих людей на старій Honda, а потім я був вкритий... що дивитися програму про Монголія на Discovery Channel, і ця картина є просто флешкою телевізійного каналу! й
46. Ми йдемо назад в табір, витягуємо гамак. І тільки небо, тільки вітер.
47. Тільки радість попереду!
48. І диких коней, начебто, почав підходити з маленькими конями!
49.00 р. О, що!
50.00 р. Маленькі фольги, я кажу вам, як правило милий!
р.
Джерело: