7 хв

Ця історія почалася на початку лютого цього року, і зараз вона майже над, хочу розповісти вам, як я стала частиною цього року. Ось 18 фото.
У одній соціальній мережі я в групі допомогти безпритульним тваринам, а потім я прийшов по посту однієї жінки, що у них є проблема на контейнерному майданчику біля будинку, але не одне, як і 7 штук, деякі особи привозили цуценят в сумці і визначили їх під трубами нагрівальної лінії.
Діти були природними, але, ймовірно, що вони не виживуть весняні пастки і булінг, і було прийнято рішення терміново прикріпити їх, принаймні для перевищення, а потім шукати їх будинок.

І в той час, як кожен був мислити, де виявити цуценят принаймні тимчасово, з'явилась нова проблема, у вигляді вірусного ентеїту, який інфіковано деякі собаки, які є надмірною, тобто цуценята повинні бути прикріплені і надзвичайно терміново, крім того, вони були в неопалюваному приміщенні, і вони досить немовляти для максимального 1,5 місяців.

перший

другий

третій

Р

четвертий

р.

п'ятий

6 хв

П'ятий

У той час, коли обставини дозволили мені прийняти цуценя для перевищення, три вже були взяті тимчасово окупованими людьми.
Отже, найменша дівчина, вагою 600 грам, прийшла до нас домоі, торіонно хреп.
Промиваємо, обробляємо для паразитів, висушуємо. Скло для порівняння розмірів

р.

Баган знайомство з мешканцями мого дому, собакою Тимон, забрав неоднорідно, але не збирав насильницьких і навіть лютих її чаші.

І прийшов кіт, він був вже більш складним, тому що Герда (так званий собачий) він взяв як іграшка, а потім спробував половити її, як тільки вона вийшла на прогулянку.

р.

Вона звикла до дитини швидко і почала вивчати приміщення.

Р

Вона ate все в рядку і кожні 2 години, тобто щоденна рутина дня і ночі була про такий халф годину спати-халф годину, щоб їсти і іграшки, я безпосередньо пам'ятав, як мій дочка був щомісяця і як це зробити до 6 разів на ніч.

р.

Джерело: