745
Мама з дітьми.
Проект Лондонського фотографа Дженні Льюїса «Одневки» складається з красивих фото мами та їх малюків, які лише один день. Ці фотографії були взяті в комфортний домашній середовищі, і вони можуть бути офіційно розглянуті перші портрети цих крихт в сімейному фотоальбомі.
Шукаю, як ці жінки тримають своїх новонароджених малюків і малюків, не можна відчути тепло і любов, від чого серця радує. «Це найбільш природні портрети, які я коли-небудь зробив», – говорить Льюїс. Жінки залишаються самі, вони не мають нічого довести, тому що вони вже можуть гордуватися самі.
12 зображень звідси.
Веб-сайт Фотографа: jennylewis.net
1,1 км Льюїс каже, що кожен фото супроводжується однаковим рухомим оповіданням. Всі ці люди так багато для мене.
2,2 км Напередодні Нового Року дуже багато оповідань.
3. У Всі ці історії пов'язані з фотографіями, і вони все одно важливі для мене.
4. Льюїс і її проект досить популярні онлайн.
5. Умань Навіть незнайомці на вулицях визнають її і прокоментують її роботу.
6. Жнівень Наприкінці літа я сидю в галереї Susan Bright Photo Gallery, а дівчина поруч мене побачила свою картку і сказала: "Ви автор проекту One Days?" Я просто дізнався про це на сайті. Я не мав ідеї, що мій проект був настільки поширений. й
р.
7. Про нас Сюзан Яскравий є куратором, і вона розповіла про мій проект другом, обмін посиланням на сторінку Facebook. Неймовірно, як історія може жити в Інтернеті. й
8. У
9. Навігація
р.
10.
11.
12.
, Україна
Джерело:
Шукаю, як ці жінки тримають своїх новонароджених малюків і малюків, не можна відчути тепло і любов, від чого серця радує. «Це найбільш природні портрети, які я коли-небудь зробив», – говорить Льюїс. Жінки залишаються самі, вони не мають нічого довести, тому що вони вже можуть гордуватися самі.
12 зображень звідси.
Веб-сайт Фотографа: jennylewis.net
1,1 км Льюїс каже, що кожен фото супроводжується однаковим рухомим оповіданням. Всі ці люди так багато для мене.
2,2 км Напередодні Нового Року дуже багато оповідань.
3. У Всі ці історії пов'язані з фотографіями, і вони все одно важливі для мене.
4. Льюїс і її проект досить популярні онлайн.
5. Умань Навіть незнайомці на вулицях визнають її і прокоментують її роботу.
6. Жнівень Наприкінці літа я сидю в галереї Susan Bright Photo Gallery, а дівчина поруч мене побачила свою картку і сказала: "Ви автор проекту One Days?" Я просто дізнався про це на сайті. Я не мав ідеї, що мій проект був настільки поширений. й
р.
7. Про нас Сюзан Яскравий є куратором, і вона розповіла про мій проект другом, обмін посиланням на сторінку Facebook. Неймовірно, як історія може жити в Інтернеті. й
8. У
9. Навігація
р.
10.
11.
12.
, Україна
Джерело: