766
Робимо шолом з роги
П'ятниця, сьогодні я і моя друга половина відправляються на концерт гурту Knyazz, вона є шанувальником Kish-a та інших речей.
Вона читає десь про те, що люди збираються влаштувати флеш-мобло, в зв'язку з піснею "Нормани" всі види прийдуть в папір орігамі ковпаки, як шолом з рогами. Ну, я сказав їм, як орігамі розкачати шолом, обіцяв власний, теж, а потім я виглядав ... добре, нещільно виходить ... думка, подряпини назад голови ... Давайте мені зробити мій улюблений природний шолом з роги!
Отже, вартість 188 рублів:
• клейовий пістолет - 38 р. за фіксованою ціною
• прутки до клеєного пістолета - 38 р. за фіксованою ціною
• Сножники -38p, ви знаєте де?
• Армований шотландський - 40p в ачані
Я вже мав канцелярський ніж.
• коробка - 34п. в ачану
• нитки
1 час.
• Мороз наноситься на голову
50 зображень.
Рядки вимірюють окружність голови, щоб визначити розмір.
2,2 км Притягнути коробку. Ми обов'язково робимо це на тапочки.
3. У Розмір прямокутника нам потрібно буде рівний відрізок голови + пара сантиметрів.
і висота 0,4 х обхват голови + пара сантиметрів.
4. У Не потрібно спеціальної точності, будь-яким чином, в кінці все зникне під шаром стрічки.
5. Умань Нижня горизонтальна смуга тягнеться з верхнього краю на 0,4 х обхват голови.
6. Жнівень Вирізати пелюстки.
р.
7. f----
2741029
8. У
9. Навігація На цьому етапі виявилося, що при різанні гофрованого картону ви не можете обійтися без пилососа, є багато паперу «запилювачі» ), тому ми отримуємо відляку від нашого улюбленого і йдемо на пилосос.
10. Загинаємо всі пелюстки в майбутній шолом. Я згинав спочатку своїми руками, потім з ножичками, в принципі, можна також на куті столу, але я думав, що я б подряпати таблицю, картон дуже грубий. Сліппери не шахтні.
11. У процесі вигину з'явився один пелюстка, кладемо поруч, потім приклеїти ...
12. Тепер загортаємо все в циліндрі.
13.00 р. Що сталося. Зіткнення в фоні затвердження.
14. Нагріваємо клейовий пістолет. На цьому етапі виявилося, що шматочок картону необхідно розмістити під пістолетом, завдяки тому, що нагрітий клей сам починає зануритися на полірування відьма! Тому ми отримуємо відляку від нашого улюбленого і ставимо картон під пістолетом.
15.00 р. Приклеюємо наш циліндр знизу, де немає пелюсток. Спочатку хочу закріпити пелюстки клеєм, але виявилося, що стрічка дуже хороша і приклеєна мертвою, тому закріплюємо пелюстки скотчем.
р.
16.00 р. Я приклеїв протилежні 2 пелюстки до стрічки спочатку, потім зігнути і рівномірно прикріплюємо решту знизу.
Р
17.00 р. Ремонт чередного пелюстки )
18 років Вид ремонту пелюстки зсередини.
, Україна
19.00 р. Додайте трохи кисть для надійності.
20. Що сталося з середини.
21. Для надійності з'єднання, для будь-якого вогнегасника, ми фіксуємо нашу "добу" зсередини шматочок стрічки.
, Україна
22. Ми йдемо на роги, беремо шматок коробки і вигинаємо її вниз гофровані прямі лінії.
р.
23.
24.
25. На підставі трикутника я взяв розмір на основі товщини, що ріг на підставі повинна мати, добре, близько 20 см, це призведе до роги діаметром близько 5 см.
26. Вирізати його.
Р
27. Загин в конус.
716797
28.
, Україна
29. Фіксація конуса з косою.
р.
30. Що сталося.
31.
32. Повторіть те ж саме для другого рогу.
33. Що сталося.
34. Ведмеді шокуються, вони люблять. ()
35. Для цього потрібно згинати роги, щоб вирізати сегмент. Коли вирізати ріг у вигляді конуса, не складіть його навпіл, інакше це буде потворним.
36.00 Р Вигин був невеликий.
37 хв
38. Збільшити виріз.
39.00 р. Вирізати ще один сегмент.
р.
40. Я хотів бути більш красивим.
41. Коли я отримую шотландський віскі, я отримую більше совок.
42. Зробіть другий за аналогією, дуже складно повторити точно розрізи, інакше роги будуть відрізнятися.
43. Скотчова стрічка фіксуємо фінальну форму роги і робить її менш красивим і не помітним картоном.
44. Тепер прикріплюємо роги до шолому, апельсин не допоможе нам у всьому.
45. Я просто кладаю дрібні шматочки в колі і це його.
р.
46. Що ми отримали.
1768-1946
47. Тепер вирушайте в кохану і втирайте її старі непотрібні черевики ) з ними виріжте шматок хутра з блискучого. Потім ми отримуємо ще один відвертий від мого улюбленого для зіпсованих завантажень, наносимо льод до голівки і приклеюємо шматок хутра навколо.
Габаритний зображення
48. Я не хвилююсь занадто багато часу.
49.00 р. Не забудьте вимкнути клейовий пістолет з розетки.
50.00 р. Я думав, що не було достатньо і озброєний маркером, я вирішив малювати заклепки.
Додано до [mergetime]1394182907[/mergetime]
Ну, це, шолом готовий, улюблений щасливий, завтра вона покаже на концерті улюбленої групи в прохолодному шоломі )
Ви можете коментувати.
Джерело:
Вона читає десь про те, що люди збираються влаштувати флеш-мобло, в зв'язку з піснею "Нормани" всі види прийдуть в папір орігамі ковпаки, як шолом з рогами. Ну, я сказав їм, як орігамі розкачати шолом, обіцяв власний, теж, а потім я виглядав ... добре, нещільно виходить ... думка, подряпини назад голови ... Давайте мені зробити мій улюблений природний шолом з роги!
Отже, вартість 188 рублів:
• клейовий пістолет - 38 р. за фіксованою ціною
• прутки до клеєного пістолета - 38 р. за фіксованою ціною
• Сножники -38p, ви знаєте де?
• Армований шотландський - 40p в ачані
Я вже мав канцелярський ніж.
• коробка - 34п. в ачану
• нитки
1 час.
• Мороз наноситься на голову
50 зображень.
Рядки вимірюють окружність голови, щоб визначити розмір.
2,2 км Притягнути коробку. Ми обов'язково робимо це на тапочки.
3. У Розмір прямокутника нам потрібно буде рівний відрізок голови + пара сантиметрів.
і висота 0,4 х обхват голови + пара сантиметрів.
4. У Не потрібно спеціальної точності, будь-яким чином, в кінці все зникне під шаром стрічки.
5. Умань Нижня горизонтальна смуга тягнеться з верхнього краю на 0,4 х обхват голови.
6. Жнівень Вирізати пелюстки.
р.
7. f----
2741029
8. У
9. Навігація На цьому етапі виявилося, що при різанні гофрованого картону ви не можете обійтися без пилососа, є багато паперу «запилювачі» ), тому ми отримуємо відляку від нашого улюбленого і йдемо на пилосос.
10. Загинаємо всі пелюстки в майбутній шолом. Я згинав спочатку своїми руками, потім з ножичками, в принципі, можна також на куті столу, але я думав, що я б подряпати таблицю, картон дуже грубий. Сліппери не шахтні.
11. У процесі вигину з'явився один пелюстка, кладемо поруч, потім приклеїти ...
12. Тепер загортаємо все в циліндрі.
13.00 р. Що сталося. Зіткнення в фоні затвердження.
14. Нагріваємо клейовий пістолет. На цьому етапі виявилося, що шматочок картону необхідно розмістити під пістолетом, завдяки тому, що нагрітий клей сам починає зануритися на полірування відьма! Тому ми отримуємо відляку від нашого улюбленого і ставимо картон під пістолетом.
15.00 р. Приклеюємо наш циліндр знизу, де немає пелюсток. Спочатку хочу закріпити пелюстки клеєм, але виявилося, що стрічка дуже хороша і приклеєна мертвою, тому закріплюємо пелюстки скотчем.
р.
16.00 р. Я приклеїв протилежні 2 пелюстки до стрічки спочатку, потім зігнути і рівномірно прикріплюємо решту знизу.
Р
17.00 р. Ремонт чередного пелюстки )
18 років Вид ремонту пелюстки зсередини.
, Україна
19.00 р. Додайте трохи кисть для надійності.
20. Що сталося з середини.
21. Для надійності з'єднання, для будь-якого вогнегасника, ми фіксуємо нашу "добу" зсередини шматочок стрічки.
, Україна
22. Ми йдемо на роги, беремо шматок коробки і вигинаємо її вниз гофровані прямі лінії.
р.
23.
24.
25. На підставі трикутника я взяв розмір на основі товщини, що ріг на підставі повинна мати, добре, близько 20 см, це призведе до роги діаметром близько 5 см.
26. Вирізати його.
Р
27. Загин в конус.
716797
28.
, Україна
29. Фіксація конуса з косою.
р.
30. Що сталося.
31.
32. Повторіть те ж саме для другого рогу.
33. Що сталося.
34. Ведмеді шокуються, вони люблять. ()
35. Для цього потрібно згинати роги, щоб вирізати сегмент. Коли вирізати ріг у вигляді конуса, не складіть його навпіл, інакше це буде потворним.
36.00 Р Вигин був невеликий.
37 хв
38. Збільшити виріз.
39.00 р. Вирізати ще один сегмент.
р.
40. Я хотів бути більш красивим.
41. Коли я отримую шотландський віскі, я отримую більше совок.
42. Зробіть другий за аналогією, дуже складно повторити точно розрізи, інакше роги будуть відрізнятися.
43. Скотчова стрічка фіксуємо фінальну форму роги і робить її менш красивим і не помітним картоном.
44. Тепер прикріплюємо роги до шолому, апельсин не допоможе нам у всьому.
45. Я просто кладаю дрібні шматочки в колі і це його.
р.
46. Що ми отримали.
1768-1946
47. Тепер вирушайте в кохану і втирайте її старі непотрібні черевики ) з ними виріжте шматок хутра з блискучого. Потім ми отримуємо ще один відвертий від мого улюбленого для зіпсованих завантажень, наносимо льод до голівки і приклеюємо шматок хутра навколо.
Габаритний зображення
48. Я не хвилююсь занадто багато часу.
49.00 р. Не забудьте вимкнути клейовий пістолет з розетки.
50.00 р. Я думав, що не було достатньо і озброєний маркером, я вирішив малювати заклепки.
Додано до [mergetime]1394182907[/mergetime]
Ну, це, шолом готовий, улюблений щасливий, завтра вона покаже на концерті улюбленої групи в прохолодному шоломі )
Ви можете коментувати.
Джерело: