Робимо шолом з роги

П'ятниця, сьогодні я і моя друга половина відправляються на концерт гурту Knyazz, вона є шанувальником Kish-a та інших речей.
Вона читає десь про те, що люди збираються влаштувати флеш-мобло, в зв'язку з піснею "Нормани" всі види прийдуть в папір орігамі ковпаки, як шолом з рогами. Ну, я сказав їм, як орігамі розкачати шолом, обіцяв власний, теж, а потім я виглядав ... добре, нещільно виходить ... думка, подряпини назад голови ... Давайте мені зробити мій улюблений природний шолом з роги!
Отже, вартість 188 рублів:
• клейовий пістолет - 38 р. за фіксованою ціною
• прутки до клеєного пістолета - 38 р. за фіксованою ціною
• Сножники -38p, ви знаєте де?
• Армований шотландський - 40p в ачані
Я вже мав канцелярський ніж.
• коробка - 34п. в ачану
• нитки
1 час.
• Мороз наноситься на голову

50 зображень.

Рядки вимірюють окружність голови, щоб визначити розмір.

Робимо шолом з роги

2,2 км Притягнути коробку. Ми обов'язково робимо це на тапочки.

Робимо шолом з роги

3. У Розмір прямокутника нам потрібно буде рівний відрізок голови + пара сантиметрів.
і висота 0,4 х обхват голови + пара сантиметрів.

Робимо шолом з роги

4. У Не потрібно спеціальної точності, будь-яким чином, в кінці все зникне під шаром стрічки.

Робимо шолом з роги

5. Умань Нижня горизонтальна смуга тягнеться з верхнього краю на 0,4 х обхват голови.

Робимо шолом з роги

6. Жнівень Вирізати пелюстки.

Робимо шолом з роги р.

7. f----

2741029

8. У

Робимо шолом з роги

9. Навігація На цьому етапі виявилося, що при різанні гофрованого картону ви не можете обійтися без пилососа, є багато паперу «запилювачі» ), тому ми отримуємо відляку від нашого улюбленого і йдемо на пилосос.

Робимо шолом з роги

10. Загинаємо всі пелюстки в майбутній шолом. Я згинав спочатку своїми руками, потім з ножичками, в принципі, можна також на куті столу, але я думав, що я б подряпати таблицю, картон дуже грубий. Сліппери не шахтні.

Робимо шолом з роги

11. У процесі вигину з'явився один пелюстка, кладемо поруч, потім приклеїти ...

Робимо шолом з роги

12. Тепер загортаємо все в циліндрі.

Робимо шолом з роги

13.00 р. Що сталося. Зіткнення в фоні затвердження.

Робимо шолом з роги

14. Нагріваємо клейовий пістолет. На цьому етапі виявилося, що шматочок картону необхідно розмістити під пістолетом, завдяки тому, що нагрітий клей сам починає зануритися на полірування відьма! Тому ми отримуємо відляку від нашого улюбленого і ставимо картон під пістолетом.

Робимо шолом з роги

15.00 р. Приклеюємо наш циліндр знизу, де немає пелюсток. Спочатку хочу закріпити пелюстки клеєм, але виявилося, що стрічка дуже хороша і приклеєна мертвою, тому закріплюємо пелюстки скотчем.

Робимо шолом з роги р.

16.00 р. Я приклеїв протилежні 2 пелюстки до стрічки спочатку, потім зігнути і рівномірно прикріплюємо решту знизу.

Робимо шолом з роги Р

17.00 р. Ремонт чередного пелюстки )

Робимо шолом з роги

18 років Вид ремонту пелюстки зсередини.

Робимо шолом з роги , Україна

19.00 р. Додайте трохи кисть для надійності.

Робимо шолом з роги

20. Що сталося з середини.

Робимо шолом з роги

21. Для надійності з'єднання, для будь-якого вогнегасника, ми фіксуємо нашу "добу" зсередини шматочок стрічки.

22. Ми йдемо на роги, беремо шматок коробки і вигинаємо її вниз гофровані прямі лінії.

Робимо шолом з роги р.

23.

Робимо шолом з роги

24.

Робимо шолом з роги

25. На підставі трикутника я взяв розмір на основі товщини, що ріг на підставі повинна мати, добре, близько 20 см, це призведе до роги діаметром близько 5 см.

Робимо шолом з роги

26. Вирізати його.

Робимо шолом з роги Р

27. Загин в конус.

716797

28.

29. Фіксація конуса з косою.

Робимо шолом з роги р.

30. Що сталося.

Робимо шолом з роги

31.

Робимо шолом з роги

32. Повторіть те ж саме для другого рогу.

Робимо шолом з роги

33. Що сталося.

Робимо шолом з роги

34. Ведмеді шокуються, вони люблять. ()

Робимо шолом з роги

35. Для цього потрібно згинати роги, щоб вирізати сегмент. Коли вирізати ріг у вигляді конуса, не складіть його навпіл, інакше це буде потворним.

Робимо шолом з роги

36.00 Р Вигин був невеликий.

Робимо шолом з роги

37 хв

Робимо шолом з роги

38. Збільшити виріз.

Робимо шолом з роги

39.00 р. Вирізати ще один сегмент.

Робимо шолом з роги р.

40. Я хотів бути більш красивим.

Робимо шолом з роги

41. Коли я отримую шотландський віскі, я отримую більше совок.

Робимо шолом з роги

42. Зробіть другий за аналогією, дуже складно повторити точно розрізи, інакше роги будуть відрізнятися.

Робимо шолом з роги

43. Скотчова стрічка фіксуємо фінальну форму роги і робить її менш красивим і не помітним картоном.

Робимо шолом з роги

44. Тепер прикріплюємо роги до шолому, апельсин не допоможе нам у всьому.

Робимо шолом з роги

45. Я просто кладаю дрібні шматочки в колі і це його.

Робимо шолом з роги р.

46. Що ми отримали.

1768-1946

47. Тепер вирушайте в кохану і втирайте її старі непотрібні черевики ) з ними виріжте шматок хутра з блискучого. Потім ми отримуємо ще один відвертий від мого улюбленого для зіпсованих завантажень, наносимо льод до голівки і приклеюємо шматок хутра навколо.

Робимо шолом з роги Габаритний зображення

48. Я не хвилююсь занадто багато часу.

Робимо шолом з роги

49.00 р. Не забудьте вимкнути клейовий пістолет з розетки.

Робимо шолом з роги

50.00 р. Я думав, що не було достатньо і озброєний маркером, я вирішив малювати заклепки.

Додано до [mergetime]1394182907[/mergetime]
Ну, це, шолом готовий, улюблений щасливий, завтра вона покаже на концерті улюбленої групи в прохолодному шоломі )
Ви можете коментувати.

Робимо шолом з роги

Джерело: