Чоловіча радість.

Я хочу поділитися своєю радістю, похвалитися...

4 фото.

2,2 км

Розпочався 2.5 місяців тому. У багатьох способах від нещасного випадку можна сказати для компанії, які я вирішив піти на стрільбу і стріляти. І виловив вогонь з покупкою його великої «спортивної» снаряду. Знімаємо з саргінним пістолетом, М16. Заборонено покупку і перенесення такої зброї. Так вибір впав на "траму" грандіозну потужність t12. Почнемо замовлення.

3. У
Для отримання дозволу на проведення самозахисту необхідно:
(а) Отримати медичний сертифікат. Майже як ліцензія. Ціна від 1 до 3 т
(b) Приймати курси. У нашому місті (Новосибірськ) ціна одна за все - 3 тир. Включає навчання - теорія і практика (3 спроби від PJ і 2 від батьківства), огляд - теорія і практика.
З теорії потоку всі, хто прочитав квитки принаймні один раз - 4 з 15 вимкнено. У нашій групі було 4 гірських походів, тому не вдалося опанувати цю роботу 5 сторінок A4.
З практикою теж все досить просто - два постріли від PJ і 2 від невеликих. Вам потрібно тримати до 10 секунд в першому випадку і 30 в другому. Під час цього часу потрібно навантажити зброю, прицілитися, сказати - зупинити зйомки. Зйомка, отримайте в суміші) і забезпечте зброю для перевірки.
Ми не пройшли цей етап один хлопець (на шляху, військовий) Справа в тому, що поганий метелик сильно і вписується в десять секунд, алас, не може. Працює в навчанні. А потім він переповнений, але зачепив всіх своїм "сторією SSS-time-bitch". Я думаю, що він пройшов на другому спробі.
(c) подати документи до ліцензійної комісії (до 110p)
д) Зачекайте місяць - протягом цього часу можна купити сейф і покласти його на стіну (в двох площинах) я отримав 1,5-три безпечну.
В місяць ми отримуємо ліцензію і купуємо зброю.
(e) протягом 2 тижнів позначте бойовий блок) в дозвільній комісії.
При купівлі ГП я був надзвичайно нещасливим з ціною - 37 царів. І я можу сказати, що в магазинах зброї торгуються як в базарі в Одесі. У парі днів він торгував 7 і взяв на 30.

Короткі характеристики:
Калібр: 10х28

Запуск: SA/DA (single/double дію)

Сила спуску: ~25/38N

Довжина рулону: ~100 мм

Загальна довжина: ~ 187.5 мм

Висота: ~ 133.5 мм

Товщина: ~ 36 мм

Місткість знімного дворядного магазину: 10 хв

Вага з магазином без картриджів: 770г

Я збираюся додати багато дорогих речей! За 40 бабуся я дав вам 2.

4. У Далі я збираюсь про гармату.
Я зробив.

Джерело: