Раритетні фото Юрія Гагаріна (18 штук)

Юрій Гагарін перетворив 80 сьогодні. Я запрошую про цей дивовижний чоловік.

Гагарін - фотограф. Осінь 1965.

Раритетні фото Юрія Гагаріна (18 штук) , Україна

Два роки після польоту Гагарін ще в хорошій фізичній формі. Літо 1963 р.

6936937р.

Партія в Старому місті, яка була організована на честь астрономів навесні 1965 року. Ліворуч Юрій Гагарін, праворуч Олексій Леонов.

Пост-світлий відпочинок. Крим, літо 1961 р.

Юрій Алексєєв – на відпочинок.

Крим, літо 1961 р.

Юрій Гагарін з дочкою.

Зручна гуга з Fidel Castro.

Про поїздку за кордон. Після рейсу Гагарін відвідав кілька десятків країн.

Капітан хокейної команди космонавтів «Наші» Юрій Гагарін. 1 час

Раритетні фото Юрія Гагаріна (18 штук) Р

Юрій Гагарін з камерою.

Гагарін і фотограф Юрій Абрамочкін.

Гагарін і дочка Галя на велосипеді.

723530 р.

Подарунок французької компанії Matra: спортивний автомобіль Matra Djet. 1965.

Твердий власник чорної Волги. 1967.

«Гунтери на хальті», осінь 1966.

Хороша качка полювання. Осінь 1966.

Юрій Гагарін разом з дочкою Галя та Лена.

Два дні перед польотом Гагарін написав лист дружині Валентини. Він знав, що він повинен мати дуже небезпечний захід, ризик життя був дуже високим. Ось лист:
«Привіт, мій дорогий, дорого коханий Валечка, Леночка і Казочка!
Я вирішив написати вам кілька рядків, щоб поділитися з вами і поділитися радістю і щастям, що я мав сьогодні. На сьогоднішній день в космосі було прийнято рішення про відправку. Ви знаєте, дорогі Валюша, я радий, що я хочу, щоб ви були щасливі з мною. Продовжений чоловік вручив таким великим державним завданням - перемістити першу дорогу в космос!
Чи можна снитися більше? Це історія, це нова ера. Я повинен початися в день. Ви будете займатися власним бізнесом. Дуже велике завдання класти на плечі. Я хотів би провести трохи часу з вами, поговорити з вами. Але, якось, ти далеко. Але, я завжди відчуваю, що ви приїжджаєте мене.
Я вірю в технології повністю. Вона не повинна пускати її вниз. Але буває, що в парі людина падає і розбиває шию. Щось може статися тут. Але я ще не вірю. Ну, якщо все відбувається, я запитаю вас, і перш за все, Валюша, не вмирати з гранатом. Після того, як все життя є життям, і ніхто не гарантує, що завтра він не буде подрібнюватися машиною. Будь ласка, подбайте про наших дівчат Вирощувати їх, будь ласка, не білий, не дочка матері, але реальні люди, які б не боїться боків життя. Наскільки люди гідні нового суспільства, комунізму. Стан допоможе вам з цим. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Я не нав'язую ніяких зобов'язань, і я не маю права це зробити. Щось занадто милосердя виходить. Я не вірю, що себе. Я сподіваюся, що ви ніколи не бачите цей лист, і я буду соромитися себе для цієї слабкості. Але якщо щось буває, потрібно знати все.
Я жив чесно, вірно, з користю людей, хоча це мало. Колись раз, як дитина, я прочитав слова В. П. Чкалова: “Якщо бути першим, то бути першим.” Я намагаюся бути і я буду до кінця. Хочу віднести цей рейс до людей нового суспільства, комунізму, які ми вже входимо, наша велика материця, наша наука.
Я сподіваюсь, що протягом декількох днів ми будемо разом знову і радіти.
Валечка, будь ласка, не забудьте батькам, якщо у вас є можливість, а потім допомогти з чимось. Скажіть, щоб вони не знали нічого про це. Це, я думаю. Добрий, моя родина. Я занурю тебе щільно і поцікавлю тебе, привітання до батька та Юри. 10.04.61
Гагарін
Valentina Ivanovna читати цей лист тільки через сім років після того, як її чоловік загинув в літак аварії 27 березня 1968.

Джерело: