Місто падає дупа, мафія прокидається.

«Місто опускається – Мафія прокидається» або велика ВЛ. роуд на незаконних стоянках + ВІДЕО!!!

Владивосток був затоплений спонтанною парковкою будинку, де грошових коштів, поручителів і охоронців є мігрантами. ВЛ.ру кореспонденти переконували це, коли вони спробували залишити автомобіль на ніч у всіх сферах міста. Якщо ніщо не зміниться, то буде легше перерахувати адреси, де немає спонтанних стоянок.

2. Нелегальні охоронці зустрілися з стрічкою ВЛ.ру на Сахалінській, 32Б, Червоний банер, 133/1, Жигура, 42, Сельська, 9, Надібадзе, 17, Шілкінська, 13, Гаманік, 17, Башидзе, 8, Небута, 30, 85 і 87, Російська, 63, адмірал Горшков, 20 і 40. Під час дня це звичайні двори, але з приходом ночі територія орендарів проходить під контролем паркувальників.

3. У Згідно з легендою, кореспонденти ВЛ.ру приїхали на відвідування і захотіли паркуватися на в'їзді на ніч. При виїзді з автомобіля, наша екіпаж негайно попередила, що виїжджаючи автомобілі безкоштовно не приймається тут, в той же час переселенці «подрібнені» шляхом розміщення інших клієнтів і не забули оголосити ціну за свої послуги: від 50 до 80 рублів. По-перше, кореспонденти були впевнені, що допуски були доступні, але лише «власник» можуть бути присутніми. Не вдалося чекати міфічного власника точки.

4. У У десятках дворів Владивосток є банальна і ефективна схема кермо, коли невідомо люди оберігають від себе. «Оплата, або ви знаєте себе» - це проста формула суперкомерцій кооператорів, що працюють на іноземній землі. Коли ми відмовилися платити, ми підказали, що нам доведеться, як зараз, так і пізніше, заміняємо проколі шини.

5. Умань "Ні, не до ранку!" Кожне місце тут є власники. Сплачуйте за безпеку або кудись ще. Якщо ви просто хочете поставити — ви знаєте ..., — сказав кореспондент VL.ru захисні охоронці за адресою — Жигура, 42.

«Для того, щоб ви могли б бути на зв’язку, вони не розуміли — ми допоможемо їм. Якщо ви не залишите машину до ранку, то я не збираю гроші, якщо ви залишите з ранку до ранку, то я збираю гроші, — зробив концесії до нашої неправомірної колеги, відповідальної за точку на Башидзе, 8.

6. Жнівень А в с. 9 мігрантів так проникли журналістам, які вперше активно відірвалися гроші, а потім почали залити душу: «Чому ви відмовляєтеся від оплати, але сплачуєте?» Я теж дивився, коли я отримав роботу тут. Як працює парковка на вулиці ...»

7. Про нас Під час проведення рейдерів ми не відвідали паркувальні лоти, які не відвідали. Нерідко направляючий майданчик тільки вигнутий напис спрей на стовпі, а гарантія безпеки автомобіля - чесне слово охорони. Паркінгові притулки розташовані в старих іноземних автомобілях. Хоча на деяких адресах, «збереження точок» обладнані в капітальних кіосках, відразу зрозуміло, що бізнесмени вийшли серйозно і довгий час.

8. У По дорозі, адреси нелегальної парковки були повідомлені читачам після того, як матеріал про спонтанну парковку між будинками No 9 і 21А на Березова. Після чого читачі буквально бомбардували редакційне бюро з адресами, для яких оснащені однакові паркувальні лоти. Тільки листи з фото та відеопідтвердженням отримали понад 100. І 747 коментарів. В цілому, користувачі дали нам понад 200 унікальних адрес. Читачі запевняють, що «парковка мафії» переважає в центральній частині міста і на віддалених ділянках, не залишає за собою запасних «елітів» нових будівель і звичайних готелів, блокує проходження до в’їзду і паралізує прохід до будинків.

9. Навігація У антирейтингу БАМ, 71-й і 64-й мікрорайонах і Другій річці є лідерами - тут аудиторія помітила парковку буквально через двір. Надіядзе, Анна Щетин, океанський проспект, 100-річчя Владивосток, Некрасовська та Леонова. VL.ru кореспонденти відвідали випадкові адреси в різних областях і, завдяки читачам, не пропустили. Є висока ймовірність, що в сотні неафілійованих дворів, спонтанних стоянок також працюють. Це означає, що міліція і прокуратура не повинні пропустити! Вся інформація про незаконну парковку в місті ВЛ.ру передана в управління Міністерством внутрішніх справ Приморського району. Прокуратура Владивосток, звертаючи увагу на наш роликовий дзвінок, незалежно від звернення до редакції з проханням поділитися цими даними для організації перевірок. Успіх рабів! Хочу вірити, що незабаром мешканці Владивосток отримуватимуть вичерпну інформацію про рішення, прийняті за цими адресами.

доб.200

10. У день до того, як ми повернулися до Березової та переконалися, що парковка продовжує функціонувати як раніше. Місцеві мешканці помітили, що після хіпки в новинах, паркувальники, навпаки, пішли на гору - їздити на машині під захистом почали мешканцям з усього району. А міліція подбала про проблему, перш ніж прибули. Для бесіди незадоволені були своєчасно запрошені до прецинкту, який знаходиться відразу - на Березово, 21. На деякий момент ми навіть привітали дівчину, адже офіційний запит VL.ru на спонтанну парковку 5 лютого (!), Міністерство внутрішніх справ Примор’я ще не відповів.

11. Люди просто не вірять, що влада зможе, і головне, вони хочуть змінити ситуацію. У ролях називають матеріал на Березова, читачі ВЛ.ру припускали, що бізнес конвертував Владивосток, тому що точки контролюються не тільки мігрантами, а посадові особи воліють не помітити проблему.

12. Також, за останніми даними, на ніч вівторок, 4 березня, на вулицях Владивосток - Артековського, Сахалін і Калінін: автобус Газель, Toyota Cresta і Toyota Chaser. Останній повністю знищений.

Я все...

Джерело: