Національна гордість антиросійських

Віктор Мараховський пише:

Шановні читачі! Звичайно, ви вже бачили ці звернення онлайн. Він написаний як синик. Я російськомовний Київ, патріот моєї країни, Україна. Я зателефоную вам не випустити мене. Втрачайте карлику і заспокоїте себе. Ми вирішуємо проблеми. Ми не потребуємо свого кооперативу "Лейк", Вашого чеченського батальйону, вашої хибної пропаганди і ваших глухих братів. Ми вирішили побудувати власну долю в сім'ї вільних народів. Жити в рабстві, але не перетягувати нас там. й

Вони використовуються для того, щоб сказати: "Нехай ваші олігархи йдуть, але зараз це незручний. Але це нічого.

Цікаво, що. У зв’язку з тим, як написати на всіх, після того, як Путін отримав затвердження про відправку військ і Криму, залишилось. Вони надіслав нам масу, і в той же час, до того ж, до того ж, до того ж, до цього заходу – про будь-який конфлікт. Казахські та білоруські мови не писали чи писати. Незважаючи на те, що конфлікти також є морем, але ніхто не зламається на склі і шляхах.

Якщо вам цікаво, то ми будемо говорити про це.

Ми повинні почати з простого повідомлення. Українці

Продовження під kata ...

І точка тут не те, що Турчинов має російську рідну мову, але бандит і YouTube зірка Сашко Білі з Перм. Юрій Трофимович Тимошенко (Тарапанка, яка з степселом) мала українську мову як рідну мову, і що? Саме тому всі продукти нашої російської цивілізації. Що простежується історично-географічний процес, який останні тисячі років дає підйом до Житомира Корольова та Горіця Сталіна, Сумчан Макаренко та Баку Ландау, Київської Булгаков та Санкт-Петербурга-Бердянсько-Черменського Єфремова. Ну, іноді, в навантаженні - Солженіцин, Ходоровський або ці.

Рік і половина тому я був в Івано-Франківську. У мене є найбільш непристойна пара. У інтервалах між роз’ясненнями до мене, що Мусковіти хрещені Володимиром Угро-Фінансами та українцями не родичі, пара обертається в машині всі альбоми Висоцького ряду.

Неросійський характер, який я згадав, не є етнічним, ні культурним. Саме тому вони відмовилися бути нашими. Слоган – відмова брати участь у російському цивілізаційно-історичному процесі. У нашій цивілізації.

Вони впевнені, що якщо вони залишаються в ній, вони не збудуть свою долю.

Це те, що відрізняє їх від білоруських і Казахстанських. Ви можете бути щирим патріотом Білорусі та розглянути собі частину цивілізації, що робить Єфрем і Висоцький. Ви можете бути патріотом Казахстану і розглянути собі частину тієї ж історії з Корольовим і Макаренком. Без будь-яких внутрішніх конфліктів, сльоз та клітки, оскільки Білорусь та Казахстан вважають себе повноцінними спадкоємцями та будівельниками нашої цивілізації як РФ. І іноді навіть краще. У Білорусі в цілому, згідно з виразом А.Г.Лукашенко, вони будують «єдину Русь, але з знаком якості». Головний ідеолог євразійської інтеграції – Нурсултан Назарбаєв. І все це без сліз і зв'язків. Уралькалі або Байконур.

При виникненні і де вони починають будувати — для lentil cookie або просто stupidity — деяких антиросій.

По суті, не існує нічого виняткового про антиросію, яка будується в Україні. Технологія працює на різних балах. Щоб зробити будь-яку російську територію антиросійською, її надмірно розвинене населення повинно бути бездіяльним. До того ж, в колоніальному світогляді. І для цього потрібно ходити дика, і швидко.

Тому роль культурного коду будь-якої антиросії завжди виступає як французька сільська народна (вишиванка, корови, ідилли, народні пісні як обов'язок). Роль славної історії накладається на набір епізодів, коли предки боролися проти російської цивілізації. І на роль цінностей, які в кожному можливому шляху, спрямованих на майбутнє – сукупність практичних доктрин про санкцію ЛГБТ-людей і неприпустимість відгодів у Вашингтоні, так що антиросійське було зручніше для білого джентмена.

Це, звичайно, є дисфункційним світоглядом - ЛГБТ люди падають на сільському народі трохи менше нічого. Але насправді це завдання не варто його працювати. Постійний, здатний світогляду необхідний для здатної цивілізації. А на територію, завдання якого полягає в тому, щоб бути антиросійською, буде достатньо набору взаємовиключних мантра, які призводять нікуди і часто лежать непристойно. В кінці ідеологічних антиросій, які презентували українцям майбутній підпис Євроасоціації як «кроку Європи». Не так близько, хоча.

Саме тому росіянка, в процесі комфортного життя в антиросійських умовах стала антиросійська, свербіж і гістерика. Він сидить на двох недорогих рухомих кріслах. З одного боку він все одно слухає до Висоцького, як свого, так і з іншого боку, він оголосив про вихід з процесу, що виробляє Корольов, Сталін і Висоцький.

І він не може, не закриваючи все, відповісти на страшне питання:

до Отже, ви зараз є частиною процесу, який виробляє Wiener, Hitler і Lennon? Що можна зробити з себе?

(Дуже в разі: інтелектуальний і культурний внесок визволених «Нова Європа» до паноєвропейського цивілізаційного процесу за минулий квартал століття є чимось в області статистичної помилки.) У концепції «Британської музики» та «Французького кіно», але це трохи відрізняється.

... Трагедія антиросій полягає в тому, що якщо вони не знають, вони відчувають його. Вони свідомо або підсвідомо усвідомлюють свою роль і місце в сім'ї вільних народів.

І саме тому, до речі, українські антиросійські держави так рясно заперечують існування власних громадян, буріння місцевих обласних державних адміністрацій під російськими прапорами. «Російський підняв прапор на Харківській обласній державній адміністрації!!!» вони стискали, ігноруючи те, що три російські прапори були підняті навіть над Харківською обласною державною адміністрацією, і вони зараз літають сотні за весь Південно-Схід.

Антиросійські не можуть нести ідею, що є так багато українців, які не здавалися російськістю.

Я маю на увазі, що я маю на увазі. Коли ми бачимо десятки тисяч українців, які подорожують під російськими прапорами на площі Південно-Східної, ми повинні розуміти одне просте.

Вони вийдуть під прапором. Значення того, що вони не збираються відмовитися від своїх прав на велику цивілізацію, яка дає початок Макаренко, Корольова, Сталіну та навіть Любенської групи. Вони не збираються відмовитися від своїх прав на банер над Рейхстагом і 2014 Олімпійськими організаціями. Вони усвідомлюють, що Солженітин і Дерипаска навантажуються там, але вони розуміють, що немає великої спадщини без тягар.

І виходили під прапором найбільших фрагментів своєї цивілізації, затверджуючи їх право на спадщину та їх участь у російській історії.

До речі, ці українці оцінять російську триколір в Росії. Довгий час був для багатьох «Єлцинських рогатих». й

Зважаючи на це, вперше в недавньій історії росіяни не дадуть суспільно, до всього світу.

Джерело: