Виставка All-Terrain

У Москві пройшла профільна виставка «Всеводне транспортне засіб». У зв'язку з останніми захопленнями я вирішив приїхати і побачити, що було цікаво, і додатковий фактор на користь цього рішення був участь Mitsubishi в контексті підготовки стандартних Pajero і Pajero Sport SUVs для нестандартних пригод.
16 фотографії, джерело.

р.

Я відразу ж скажу, що показати автомобілі, як молотки не зацікавив мене, а також більш утилітарні автомобілі, як Toyota Tundra, але, знову, заточений більше для виставок, ніж для реального використання.

В результаті були промислово-орієнтовані розробки, пара цікавих автомобілів і красива модельна підставка з підготовленими НМПС.

2934116

Mitsubishi знаходиться в самому серці. Виготовляється переважно різними брекетами, їх рідними L200 і не зрозуміло, як застряг в цьому ряді Зовнішній вигляд.

Найбільший інтерес до мене особисто був НМПС «Вандерер» Микола Мазуренков та блок-мотори.

Миколаї вже давно будували цей апарат, звичайно, на його місці роботи - в БЦ. Це як хобі, так і велика реклама. До речі, загальна вартість всіх робіт, згідно з ним, становить близько половини мільйонів рублів.

Спеціальний автомобіль "Тайга" в VIP-версії на базі ГАЗ-3308 "Садко" виробництва Нижнього Новгородської Тюнінг-студії заводу "Чайка-Сервіс". Дуже цікавий автомобіль, по суті, є всебудинковим будиночком.

-

-

Особливо вражаючим є цей аксесуар на задньому складанні платформи.

Різні спеціальні засоби, як на трасі, так і на колесах.
Hagglunds BV-206 або просто мозаїка.

Не без дилерів аксесуарів. З одного з цих магазинів я дізнався про виставку. Можливо, один з небагатьох позитивних ефектів електронної пошти спаму.

-

-

І, звичайно, ubiquitous японські корейці, які ніколи не СУВ, але гроші в їх маркетингу регулярно інвестуються.

-

16.00 р.
До речі, було показано ще одну цікава ідея: Tauride off-roaders або BDtT, перетворення стандартних джипа в багатоколісні позашляховики. Наприклад, додаткові колеса оснащені BDt-3/3m і BDt-4/4m. Однак це тільки в теорії: в залі були тільки стандартизовані копії, і всі винахідливі ідеї були просто комп'ютерні малюнки.

Джерело: