Остери для трьох пені або рибного ринку на березі

Щоразу я походжу в рибні плями на Севастопольському центральному ринку, я просто дивився на вибір подарунків Чорного моря на продаж - на добрі дні кілька видів невеликої свіжої риби, заборонених кальканом з підлоги, вуса креветки, і заморожених подарунків іноземних морів в різних типах і кількостях. Рибний ринок в місті море і не запах
А потім ви дивилися на вибір на протилежному березі Чорного моря, в Стамбулі, або тут в Нормандії, на самому березі англійського каналу.
До речі, цей ринок також можна назвати рибним ринком з розтяжкою - рибою тут, звичайно, не кілька видів, але в загальній кількості проданих морського життя вона займає дуже скромне місце.
Є десятки видів креветок і кальлопів, лобстер і лобстер, мідії, різних видів крабів, всіляких равлів і, звичайно, устриць.
Остери тут в цілому, як яблука, на ринку Севастополя - багато і дивно дешево - від половини євро на шт.

24 фотографії, джерело.

2,2 км Ринок риб знаходиться в місті Троувіль, на півночі Франції.
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.
Тільки для найсвіжіших морепродуктів варто відвідати прибережні міста, якщо ви подорожуєте в Нормандії!
До речі, це фото показує співвідношення риби до нерибів на цьому рибному ринку.

3. Креветка. Найвищий вибір устриць.
З невеликих (який, проте, більший, ніж королівські, продаються тут) досить великий, розмір маленького лобтера!

4. У Зварені блакитні лобстери, величезні креветки та карбюри

5. Умань Місцеві краби. Смак відрізняється від чорноморського кам'яного краба.
До речі, я помітив, що в ресторані французи їсти не тільки м'ясо з масивних кігтів, але і вміст тіла під оболонкою.
Я не знаю.

Остери для трьох пені або рибного ринку на березі р.

6. Жнівень А ось свіжий блакитний лобстер або, як вони також називають, лобстери.
Ціни на них досить демократичні – 15-20 євро за шматочок (навіть на грецьких островах, рибалки продавали їх дорожче).

7. Про нас І креветки знову. Це більше лимонів.

8. У Langoose також тут з його коли-небудь випадаючими очима і величезним твердим вуса.

9. Навігація Креветки рай

10. Але все ж, у найвизначніших і почесних місцях устриці

11. Ойстерські ферми в районі є просто величезним числом, тому ринки всіх навколишніх міст буквально зливаються з цим хорошим.
Ціни на Європу дуже привабливі – від 6.5 євро за десятки 4-каліберних устриць.

12... до 16 євро для калібру No 2 і 22 євро за No 1.
Особисто я люблю номер два самі.
І, крім калібру, устриці також відрізняються за видами - Fin de Clair, Bellon, спеціальність, Brittany, Black Noir і ін.

13.00 р. Але реальне гастрономічне відкриття для мене була равликами.
Зварені, неймовірно смачні і не менш ефективні, ніж устриці

14. Тут є, звичайно, деякі риби.
І це не просто Nemo від мультфільму.

15.00 р. Садові погляди, спрямовані на покупець: "Я, купити мене." . . ?

16.00 р. Одна з речей, які я люблю рибні ринки, це історія. Де б цей ринок, продавці завжди дуже креативні в своїх вікнах.

17.00 р. Ці банки були дуже несподіваними. Здавалося б, консервована їжа і консервована їжа. Але ні. Суп.
Часто п'яний прямо з банки, згідно з постачальниками.

18 років Господа морепродуктів.
Не існує особливої неправомірності серед продавців, як на рибному ринку Стамбула, але вони ще готові до напружено «запалення» з покупцем.

19.00 р. Майже напевно вийдуть з-за лічильника, поспілкуватися, говорити про продукт, допомогти вибрати найкрасивіші і смачні екземпляри.
Дуже хороший і доброзичливий!

20. Як не купити пару лобстерів або крабів тут?

21. До речі, продавці тут дуже барвисті.
Цей comrade є прямим Paganel від Captain Grant's Children.

22. Хтось прийшов, щоб купити і хто хоче весело.
Насправді, ніхто не скаже слово. Просто посміхатися.

23. Ну, традиційно для Норманди - купили морепродукти можна спробувати або використовувати для його призначення прямо на місці.
Є також спеціальні столи з високими кріслами, урнсами для оболонок і оболонок закріплені - сідають, з'їдають креветки або устриці ...

24. Хтось не потребує столів. Він купив фунт равлів і відразу, на пішохідній перетині, він зміцнив себе, перш ніж перейти на свій бізнес...

Джерело: