Скільки я зароблю в Іспанії на вантажівці?

Привіт, кожен!

Я працюю в Іспанії (Basque Country) близько 3 років на вантажівці, розведення продуктів для роздрібних басків «Ероскі». Я хотів би знати вашу думку і порівняти те, що зарплати в Росії за «приблизно» однакову роботу. Я з Херсона, Україна, тому не знаю, які закони та форми винагороди в Росії. Я просто пропоную роботу в Росії для приватизації: перетягування лісу в Р. Комі. Зарплата близько 80.000 рублів. 600 км в день.
Чи варто розглянути рух?

Так про Іспанія і моя робота:

У мене є Volvo FH12 460 hp. Euro 3, у мене є різні причепи: від Kogel, який сповільнює мене в кутах іспанської Lecitrailer, і ми також маємо Fruehauf. Я тільки продаю продукцію на гіпермаркети. Робота в області, в день максимум 370 км (це те, що я прокочував, і це відбувається в 2 рази менше). Процес роботи: Я завантажув і вивантажую себе, а точніше з електричним колесом. В середньому 45 хвилин, щоб зробити обидва. У магазині вивантаження без контролю, все швидко і без перевірок. Для відмерзання ящиків дорогого вина, ніхто тут не вбиває.

Графік роботи: 2 тижні (5 днів) в день зміщення 8 годин від 14.00 до 22.00 з понеділка по п'ятницю. Між тижнів у мене є найдовший відпочинок від 56 годин. 2 тижні (6 днів) вночі від 22.00 до 06.00.
Між цими двома тижнями у мене є короткий відпочинок від 40 годин.
По суті, в середньому 7 годин на добу. Я поділю машину з нашим партнером. Я інший.

Я нічого не ремонтую, я не можу змінити колеса. Автомобіль обслуговується іншими сервісними компаніями. Якщо мій автомобіль зламаний, ми отримуємо ще один. Замовник суворий і обов'язково повинен бути доставлений, навіть якщо він 3 піддони на 160 км в одному напрямку (включили такі моменти).

Зарплата:
Я отримую близько 1400 євро на місяць (ми були вирізати 4% перед тим, як обіцяє повернутися) У мене є 15 зарплат: 12 річних + 1 за березень (дохід компанії) + 1 літо + 1 на Новий рік.
Це чистий гроші. До того, як податки, пенсійні фонди, соціальна страховка, тренінги та ін.
Базова заробітна плата становить 1100 євро (в Іспанії все залежить від регіону, кожен має свої закони та інші заробітні плати) + припуск на трудовий договір між торговою спілкою та нашою компанією + гроші на зсув + бізнес-поїзд. Загалом, це 1 400 євро.
Що таке, якщо я хворий і не працюю, я заряджу близько 1100 € / місяць протягом пів року, якщо більше, ніж цей період, здається, буде зменшено до 60% за максимальний період 1 року. Так не вигідно опинитися тут.
При цьому система виплат, якщо я вогневий: пільги для безробіття оплачені на максимум 2 років на 80% заробітної плати. Все залежить від років виробництва.
Якщо компанія оплачує нас 150 € / день чистить на свято, але на жаль, є кілька таких днів на рік: тільки 1 ) Для отримання більш детальної інформації
О, так, у мене також є відпочинок 1,5 місяців, і на святах ми отримуємо вихідні.

Я хотів би почути вас і вашу думку!
На даний момент в Іспанії є криза, яка збирається тут більше 6 років. Звичайна робота тут просто не можна знайти. Тексти пісень, а це означає: Я думаю, що я буду жити в шоколаді?!
Шановні друзі, підпишіться на нашу розсилку
Є ідеї, щоб зробити бізнес Іспанія-Росія, тому якщо ви хочете писати у людини.

На малюнку нижче, це наші дороги. Спочатку він був страшним, тепер я звик до нього.

Джерело: