Присоединяйтесь к нам в социальных сетях!

Следите за обновлениями и получайте порцию позитива каждый день:

Facebook Telegram Pinterest ВКонтакте

Краса сучасного російського кіно

Мій список включає дівчат, які прикрашають нашу «нову» кіно. Не кожна краса на списку діє талановито, але кожен, на мій погляд, дивно добре. Порівняти дівчат з красунцями з радянських фільмів, особливо з Голлівудським транспортом.

P.S. По "новому кіно" Я маю на увазі фільми, зроблені після '90-х.

Тетяна Лутаєва

Найвідоміша роль: Анастасія Ягужинська «Гуардяни, експедиція» 1987, «Віват, Гардемарини» 1991.

Подруга Тетяни продала свій телефон для помічника chervonets, який шукав гарну акторку за роль Ягужинської. Так, в головний фільм про своє життя отримав гарний студент. Обідне обличчя Лутаєва любило не тільки лінзу камери, але і тисячі шанувальників фільму.

Аристократичні риси Тетяни не подаються.

Олена Корикова

Найкраща роль: Анна Платонова "Поор Настя" 2003-2004 (серія)

До її найвідомішої ролі в серії wretched, Лена активно зірвала фільми і кліпи російських співаків, але не здобула популярність. Незважаючи на те, що зовнішній вигляд допомогло заробити життя в диханні для кінотеатру 90-х років.

Для тих, хто вважає, що Корікова ТЦ радять дивитися фільм «Песійна Дівчина», де вона грає основну роль. Ідеальна дія і відсутність перекису в волоссі.

Катерина Гусєва

Найвідоміша роль: Ольга "Бригад" 2002 (серія)

За Катя кілька десятків фільмів, і більшість з них, не так потворна. Гусева не тільки красива, але й талановита акторка. Катя активно зірки, співи в музичних колективах і штампах спокусливі фотосесії в пачці.

Марія Берсенєва

Найкраща відома роль: Маргот "Маргоша" 2009-2010 (серія)

У кіно Маша завжди грала красива. І навіть якщо це були епізоди поганих фільмів, краса актора не змінюється. За словами сценарію Маргоші, героїня Берсенева повинна бути блондинкою, але Маша забита і відмовилася від макіяжу. І я думаю, що я зробив право.

Агня Дітковскі

Найкраща роль: Lena "У гру" 2009 На грі: Новий рівень 2010

Агнес – дочка першого члена нашого списку Тетяна Лутайєва. На мій погляд, дочка не поспішала, але краса не поступається.

Джерело: