Краса сучасного російського кіно

Мій список включає дівчат, які прикрашають нашу «нову» кіно. Не кожна краса на списку діє талановито, але кожен, на мій погляд, дивно добре. Порівняти дівчат з красунцями з радянських фільмів, особливо з Голлівудським транспортом.

P.S. По "новому кіно" Я маю на увазі фільми, зроблені після '90-х.

Тетяна Лутаєва

Найвідоміша роль: Анастасія Ягужинська «Гуардяни, експедиція» 1987, «Віват, Гардемарини» 1991.

Подруга Тетяни продала свій телефон для помічника chervonets, який шукав гарну акторку за роль Ягужинської. Так, в головний фільм про своє життя отримав гарний студент. Обідне обличчя Лутаєва любило не тільки лінзу камери, але і тисячі шанувальників фільму.

Аристократичні риси Тетяни не подаються.

Олена Корикова

Найкраща роль: Анна Платонова "Поор Настя" 2003-2004 (серія)

До її найвідомішої ролі в серії wretched, Лена активно зірвала фільми і кліпи російських співаків, але не здобула популярність. Незважаючи на те, що зовнішній вигляд допомогло заробити життя в диханні для кінотеатру 90-х років.

Для тих, хто вважає, що Корікова ТЦ радять дивитися фільм «Песійна Дівчина», де вона грає основну роль. Ідеальна дія і відсутність перекису в волоссі.

Катерина Гусєва

Найвідоміша роль: Ольга "Бригад" 2002 (серія)

За Катя кілька десятків фільмів, і більшість з них, не так потворна. Гусева не тільки красива, але й талановита акторка. Катя активно зірки, співи в музичних колективах і штампах спокусливі фотосесії в пачці.

Марія Берсенєва

Найкраща відома роль: Маргот "Маргоша" 2009-2010 (серія)

У кіно Маша завжди грала красива. І навіть якщо це були епізоди поганих фільмів, краса актора не змінюється. За словами сценарію Маргоші, героїня Берсенева повинна бути блондинкою, але Маша забита і відмовилася від макіяжу. І я думаю, що я зробив право.

Агня Дітковскі

Найкраща роль: Lena "У гру" 2009 На грі: Новий рівень 2010

Агнес – дочка першого члена нашого списку Тетяна Лутайєва. На мій погляд, дочка не поспішала, але краса не поступається.

Джерело: