Як навчитися малювати 2 тижні

Я вирішив поділитися досвідом, як я навчився малювати з нуля. Вивчився малюнок на 2 тижні, згідно з книгою Betty Edwards “Відкрити артиста в межах тебе”, до цього він ніколи не зацікавив. В принципі я не вірю, що все було зроблено, я підійшов це досить скептично, але я виконав завдання з книжки щодня протягом години.
Я надаю свою роботу на суді.

Тут буде 14 фотографії.

1,1 км Першим завданням у книзі було намалювати себе як можна.

2,2 км Потім малюнок з голови знову без підготовки.

Р

3. У Завдання - малювати руки.

4. У Далі було кілька завдань, щоб намалювати малюнки там вони знаходяться в книзі, але важливо, щоб вивести картину вгору вниз, це робиться для того, щоб відрізати механізм візерунків і стереотипів, накопичених роками.

Р

5. Умань Крім того, ви намальовуємо вниз так, що ви починаєте вимовляти багато деталей

р.

6. Жнівень О, мій Бог, я звернув його ???! )

7. Про нас Знаю, я не пам'ятаю, що завдання, що робити з контуром.

р.

8. У Тоді завдання - малювати руку, але вже сказали, куди і як її виглядати. Одна рука, пофарбована іншими позами)

9. Навігація Далі завдання - намалювати профіль від природи. Книга дає кілька хитрощів у пропорціях, які всі люди мають однакові. Малювання від другу, який штовхнув мене, щоб зробити це, він переглядав фільм.

10. Тоді було завдання живопису з пральнею. Я був правий про змащування паперу з графітом, а потім промивання його.

11. Після того, як курс буде більш точно після 2 тижнів або трохи менше.

р.

12. Я вже малював для себе трохи, намагаючись розвивати трохи більше навичок.

13.00 р. Я звернув дружину.

р.

14. Останній. За більш ніж рік я вирішив перевірити, якщо я втратив свої навички.

Джерело: