Оскарження начальника Генерального штабу АФУ

Солдат і офіцери української армії! У цьому важкому часі для наших людей я вважаю, що потрібно сказати слова підтримки всім тим, хто зношує епаулети і хто сьогодні стикаються з складним вибором.

Тепер, як ви знаєте, я позбавлявся від можливості надати накази, незважаючи на те, що моє призначення на посаду начальника Генерального штабу Збройних Сил України було прийнято законним Президентом України, коли його законність ще не спорувалися нікому. Але я завжди маю право висловити свою оцінку ситуації.

Я впевнений, що хто сьогодні проводить президенцію України, без отримання популярного мандату на загальних виборах він не має права на порядок використання збройних сил.

Продовження під kata ...

Питання майбутнього Криму, а також права жителів Донецької, Харківської, Луганської, Одеської, Дніпропетровської, Миколаївської, Херсонської та інших міст України вільно висловлювати своє бачення майбутнього нашої країни, слід вирішувати тільки на переговори між політиками, але ні в якому разі не за допомогою зброї.

Я сподіваюся, і я впевнений, що ні громадянина України хоче повторювати себе. І будь-які спроби зробити АМПУ в збройний конфлікт, як злочин. Ми продемонстрували стійкість під час Майдану, нам необхідно показати його зараз.

Український солдат, спадкоємц слави Запорозького козацтва і великий армійсько-лібератор, який зламав задню нацизм, не потрібно довести його застій і відвагу. І сьогодні витривалість української армії радує весь світ, стерлінгаючи на каструлі глобальної катастрофи. Пам'ятайте, що не тільки майбутнє вашої сім'ї, людей і країни, але вся планета залежить від вас.

Пам'ятайте, що ціна нерозшукованих дій буде згорнути надії наших людей для мирного життя. Зберігайте спокій і витривалість, не зробіть трагіальну помилку, яку неможливо виправити. Не рушайте в наші російські брати, не відкрийте вогонь, щоб вбити будь-які обставини, якщо це про збереження вашого життя. І в будь-якій ситуації перебування людини.

Адмірал І. Ільїн, начальник Генерального штабу Збройних Сил України

Джерело.

Джерело: