Історія одного рейсу 6

Перша частина, частина друга, частина три, частина четверта, частина П'яти, повинні прочитати, щоб зрозуміти, що ми говоримо про.
Я пишу довго, будь ласка, не порушайте. Хто не може чекати, щоб писати в попередніх частинах, або в L / S або приїхати завтра.
Фото дуже багато, під яким я відповіла питання і запити від особистих і попередніх тем!
Ця частина буде включати в себе пару секцій доріг, які не потрапляли в попередні частини через нічний водій, пара зустрічей на Ельбі, і всі зацікавлені в фінансових питаннях.

Історія одного рейсу 6

Нагадуємо, що на підприємстві Червоного Жовтень в Ленінську-Кузнецькому. Завантаження були тільки на 2 авто! Толяна була надана Челябінськ, гума Слави з Омськ. Ми розповіли Міша, що ми не повинні кидати в Уралі.

Історія одного рейсу 6 р.

Кузбас очолює власник регіону. Відмінний стан доріг і міст. І люди, слухаючись розмовою, не погані.

Історія одного рейсу 6

Будівництво автобані Кемерово-Нокузнецьк ще не завершено, але що було зроблено вражаючим.

Історія одного рейсу 6 Габаритний зображення

Електронні щити, обмеження швидкості, такі як в Європі, все це відразу говорить, що цей регіон має щось, щоб бути гордим з точки зору доріг!

Багато соціальної реклами на білбордах: Про рівень народження, економіку регіону та інші соціально важливі проблеми та радості суспільства. Я не фотографував.

У Кузбасі є багато снігу. А паркани не допоможуть! Це єдиний спосіб звільнити його від дороги!

Історія одного рейсу 6

Якщо ви пропустите момент, він виходить таким чином.

Історія одного рейсу 6

Ми поїхали до найближчої шини фітинги, бо Міша десь зумів зловити ніготь і колесо тихо нащадалися.

Історія одного рейсу 6

Ремонт коліс в нашій компанії на власний рахунок. Все дуже просто: до цього не було проблем і ми підписали ремонт. Не вдається перевірити, що він може зламатися в майбутньому. Так само, як він не вкрасить від колеги, поставить запасну частину від зруйнованого автомобіля. Це теризм.
Але в нашій професії є багато любителів і любителів легкого прибутку. Вони почали робити чеки на все, за польотом 3-4 шини та іншої нещільності, що не було і шахтний менеджмент не схожий на це, і вони покрили цей живильник. Як ви хочете!
Моя думка на випадок!!! Іноді мою кишеню страждає від цього.

Додано до [mergetime]1394687228[/mergetime]
Для ремонту Misha дав 1250р. Це знімається, кладуть і ремонтуються.

Історія одного рейсу 6

Хтось написав про масштаби в Юрзі. Багато людей намагаються охопити їх. Якщо в центральній частині Росії замовлення з вагами, привезені, то за межами Уралу ця проблема ще актуальна!

Історія одного рейсу 6

Velkam tu Новосибірськ)

Історія одного рейсу 6

Tatneft, Sibneft, Lukoil, Газпром, ебать пекло з Артемом!

Історія одного рейсу 6

У Новосибірську область на нашому маршруті всі повідомлення закриті і доставляються. Так само, як і в Білорусі, в одному кинув все розсіюється!

Історія одного рейсу 6 ,00 гривня

2,2 км

Історія одного рейсу 6

ДПС негайно зайняли рибні місця, іноді створюють самі аварійні ситуації. Я не знаю про Росію, але в Білорусі на дорожній екіпажі має право зупинити тільки один автомобіль!

Історія одного рейсу 6

Подивіться на видимість цих інспекторів. І по всій площі! Питання: Скільки коштує інспектор заробіток в день, якщо кожен 2 людина залишає за собою ліцензію?

Історія одного рейсу 6

Вони зробили це, і вони не отримали рибного сидру!

Історія одного рейсу 6

Північний обхід Новосиб не поступається за якістю навіть кращими німецькими шосеми.

Історія одного рейсу 6

Сніжна чистка - це реальна проблема, але це може бути для кращих, які автомобілі не повинні бути настільки брудними!

Історія одного рейсу 6 , Україна

Пам'ятайте про негабаритну частину з попередньої частини, яку ми перевозимо після Омського.

12908918

Отже, ми змогли доїхати до Новосиба, відступати до Ленінського і познайомитися з ними перед Новосибом! Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Дуже важко морально + велика відповідальність.

О, це чудовий вид влітку.

415483

Пінгвіни тут немає! Швидко не охолоджуйте.

Історія одного рейсу 6

Залізнична станція, автостоянка, мотель, кафе Mirage.
Все, хто пішов в Новосиб, знає цей комплекс.

Історія одного рейсу 6

Я також дізнався, що амортизатор був ебать.

Історія одного рейсу 6

Коли ми пішли на душ і ate, ми отримали текстове завантаження! Омськ, вранці. О, ебать, ще 670 км. На щастя, міжнародні перевезення завершилися і ви можете покласти, як і всі російські водії, на роботу і відпочинок.

Додано до [mergetime]1394691075[/mergetime]
DPS є ебать a mirage! Це 5+.

Omsk TechCarbon. Зараз зима з снігу, все красиво і вишукано.

Історія одного рейсу 6

2,2 км

Історія одного рейсу 6

Рослина виробляє соот всіх сортів!

Історія одного рейсу 6

Це те, що історія жаху в чорному приміщенні.

Історія одного рейсу 6

чорні

Додано до [mergetime]1394691732[/mergetime]
У свіжому снігу трахаються отвори. У літній період краще не заходити назовні!

чорні

Додано до [mergetime]1394691835[/mergetime]
Чорні люди перед чорними людьми (щодо фотографування, відмовлено)

Історія одного рейсу 6

Завантажуйте з чорним кіптявою!
Це найзручніший вантаж усіх доступних, причепів після того, як він виглядає як їхня зона для куріння. Прибирання без миття не реально!

Історія одного рейсу 6

Це єдиний соот завод, де водій не бере участі у завантаженні. Всім працівникам для Вас, краватки та відповідальні за кріплення та завантаження осі!

Історія одного рейсу 6

За допомогою російського автомобіля ви можете продати трохи електрики до дачника)

Історія одного рейсу 6

Я був завантажений день до того, як я отримав мій папір на завтра. Настав час лежати і спати. Миша - тільки завтра. Коли я пішов, я чекав документи.
Температура скидається до 0 і тільки до початку вильоту.

Історія одного рейсу 6

Відкинувся миттєво.

3182.

Я подрібнила ololo протягом 30 хвилин на станції.

Історія одного рейсу 6

Я не збираюся відразу, і я був у низинках і не на фронті! До піску розтягував, я пішов. У танкері не було ебать!

Історія одного рейсу 6

Як різко він почав і закінчився!
А дорога перевернулася до скла!

Історія одного рейсу 6

На обході Омськ всі пішли 10-20 км. Повільно.

Історія одного рейсу 6

Летерально перед очима 300 мазей почали обертати і гасити в кисть. Там був vidos на regic, але це дійсно fucked вгору! Як я приїхав, водій вже шукав, що сталося на боці дороги.

Додано до [mergetime]1394694463[/mergetime]
Він пішов в правильному напрямку, і ніхто не спійманий!

Після їзди на такому склі на 150 км було прийнято рішення стояти на стоянці і не шукати пригоди!

Схема руху на комплексі. Дуже зручно, до речі. Скрізь!

Історія одного рейсу 6

У Крутинці цей комплекс є успіхом з драйверами! І черга за гонку вже заблокувала основну дорогу, створюючи джем руху. Радіо сказав лід до Ісхіма. Отже, це право рішення, ми отримуємо.

Історія одного рейсу 6

Після мене через автомобіль прийшов Ванья, з Тверської гілки. Ми проведемо відпочинок з ним. Він був завантажений на тій же заводі, але до Фінляндії (з драйверами з Твера ми перетинаємо тільки в Росії) Ми йдемо до Фінляндії, і ми йдемо на Geyropa!

Історія одного рейсу 6

Рутинське кільце. До речі, дорога була розбита на ніч, і вона вже стала можливою їздити нормально!

Історія одного рейсу 6

Абатський весною!

Історія одного рейсу 6

2,2 км

Історія одного рейсу 6

3. іноді краще по боці дороги

Історія одного рейсу 6

S/x присутні.

Історія одного рейсу 6

Джерело: