509
Місія Супермодель мотоцикл
Нещодавно на одному каналі я бачив відео. Змагання - «Креативність на тему мотиву». Я не міг думати про щось більш актуально для предмету, ніж сам автомобільний автомобіль. Ось ми йдемо. У мене було 8 днів, щоб побудувати. Першу ніч я змусив між вибором робити або захопити і забути. Коли було прийнято рішення, розпочато роботу.
Тут будуть 15 фото і відео, джерело.
2 фото. Природно, на першій ніч я почав малювати кадр, запобігаючи Котовазі з сну. Я спочатку хотів створити репліку сучасного мотоцикла, Honda cb 400, але я був час для свого батька, така ж модель, попереднє покоління. Вони розрізняються в першу чергу при наявності комплекту тіла за...
3 фото. Результат першого робочого дня був каркасом.
4 фото. Далі на списку був похил, він виготовлений з профілю 15х15, вирізаний навпіл.
5 зображень. Ланцюг, зірка, довгий час лежачи. Вирішили використовувати їх.
6 зображень. Наступний головний етап - колеса. Вони виготовлялися вручну, за допомогою дрилі і мармешки. І вже на цьому етапі почали бачити загальні риси.
7 зображень. Головний редуктор виготовлений з кута меблів, оцинкованої та 2 підшипників.
8 зображень. А тепер, починайте все, що ми зібралися в цей час.
9 зображень. Я не думаю, що нічого краще, ніж зробити танк з розбитого повороту сигналу від реального мота. Встановити всю електрику. (Система БЦ лежав.)
Замість сідла кладуть старий ні-Cd-пакет, він вийшов не так багато, але в подальшому він буде людсько покритий шкірою)
10 зображень. І фінальна, в даний момент, фото.
11 зображень.
12 зображень.
13 зображень.
Джерело:
Тут будуть 15 фото і відео, джерело.
2 фото. Природно, на першій ніч я почав малювати кадр, запобігаючи Котовазі з сну. Я спочатку хотів створити репліку сучасного мотоцикла, Honda cb 400, але я був час для свого батька, така ж модель, попереднє покоління. Вони розрізняються в першу чергу при наявності комплекту тіла за...
3 фото. Результат першого робочого дня був каркасом.
4 фото. Далі на списку був похил, він виготовлений з профілю 15х15, вирізаний навпіл.
5 зображень. Ланцюг, зірка, довгий час лежачи. Вирішили використовувати їх.
6 зображень. Наступний головний етап - колеса. Вони виготовлялися вручну, за допомогою дрилі і мармешки. І вже на цьому етапі почали бачити загальні риси.
7 зображень. Головний редуктор виготовлений з кута меблів, оцинкованої та 2 підшипників.
8 зображень. А тепер, починайте все, що ми зібралися в цей час.
9 зображень. Я не думаю, що нічого краще, ніж зробити танк з розбитого повороту сигналу від реального мота. Встановити всю електрику. (Система БЦ лежав.)
Замість сідла кладуть старий ні-Cd-пакет, він вийшов не так багато, але в подальшому він буде людсько покритий шкірою)
10 зображень. І фінальна, в даний момент, фото.
11 зображень.
12 зображень.
13 зображень.
Джерело: