Cruel урок

Дитинство - це час важливих уроків життя. Одне з них я навчився довго, і це називається, "Для 10 перевірених друзів, завжди 1 долар."
Він був 80-ті...
Я все ще дивився на те, як натовп від 10 до 12 школярів може зануритися на будівельний майданчик. ВАЖЛИВО, Напишіть деякі будівельні шини, а потім залиште будинок безтурботно, без втрати! Ми віримо в нашу вразливість. Але випадок, що я буду описати був смішний виняток.
- Давайте зайдіть трохи гумки. Хтось подарував нам поганий виклик і ми підтримали його!
Зламати отвір в паркані, на об'єкті знизилася команда малих спеціальних сил.
Шукаємо, ми зрозуміли, що всі будівельні працівники на обід! З короткими пробігами ми переїжджаємо в сторону заповітної мети.
І ціль був хатистий, автомобільно-гаманний Чан з тарою. Так що це було так смачно, ви можете розбити його на невеликі шматочки, покласти його в кишені, і вирізати нові ясна на тиждень! Хоча я повинен сказати, що старий не втратив свій неповторний смак смоли та іншого щита.
В оточенні чашки тар і стояв на наконечниках і пилках: О Бог! Неймовірно!
Перед тим як залишити на обід, будівельники розтопили тар для заливання паль. Це була рідка вода!!! У цій групі друзів витримали з боків вату і кожна розмова мовчало про його розчарування. А що перетворило ситуацію в своєрідну медитація. Атмосфера була наповнена садом, тривалістю і повним краєм в моралі!
З-за того, що треба було помічати нас, але ситуація була настільки сумною, що ми застрягли до чорної, захопливої маси в цьому трюбі.
Кріплення підійшов з-за - блискавка швидко, і ми не мали шансів на спалювання. Джерелом крі був Вадим, він був першим, щоб реалізувати розчарування, залишивши ват - поки кожен був медитація, підібрав глянцеву цеглу, добре розірвав і подрібнили бруківку на поверхні смоли з усіма нечутками!
З повагою! Кріплення Вадима зламала з ехо ще 10 кришечок, було відчуття, що абіс пекло відкрився в дьогці ... Все перемішало, хтось лежав, хтось був біг, і хтось вже лікував Вадим.
У 5 хвилин, коли всі прийшли до своїх почуттів- Вадима вже організовані і об'єднані.
На наступний день, коли чорні брезенти знизили шкіру обличчя — ми пішли в школу — але не допускаються, а карантину при підозрілі рубелі.
Вадик пробачився, звичайно, але це був урок, який в житті 10 довірених друзів завжди є 1 казковий ебать! й

дивний33

Джерело: