518
Головна велика Rastafarianina Boba Marley ...
Я чуйно зумів фотографувати в будинку Боба, який категорично заборонений.
19 зображень.
Адреса 56 Hope Road, Kingston 6 Ямайка. Будинок Боба Марлі, з вулиці можна фотографувати стільки, скільки ви хочете, але вводити будинок з камерою заборонено під будь-яким приводом і серйозно контролювати цю внутрішню норму.
Я спробував зніматися з вулиці через вікна, але це помітили і попросили зняти підвал, інакше я не був дозволений в будинок.
Будинок є найзвичайнішим, він зберігся в первісному стані практично повністю. Це музей зараз.
Вид будинку з двору.
Р
Тут можна зустріти одну з членів ансамблю, яка зараз займається сольним проектом.
Пам'ятний наліт на вході.
Боб і його сини.
Для досягнення поставленої мети мені довелося попрацювати з IFon, які приховали в одязі і при випадковому фотографуванні, багато з яких підходять тільки для видалення, але є також успішні копії. Я не плащив горизонт у фотошопі, це призведе до втрати вже бідної якості зображення.
98918918
Головною частиною будинку є виставковий музей.
714294
альбоми Bob Marley багато, навіть потрійна платина.
У одному з номерів голографічне зображення (якість видалити не вдалося)
Газети про Боб скотч два гостьові спальні в будинку.
2-й поверховий коридор.
Фото і портрети.
Вибраний одяг Боба.
Найцінніше в будинку повністю збережена спальня співачки.
І на кухні.
р.
Також було відновлено налаштування першого крихітного рекордного магазину Bob's.
Головна
Джерело:
19 зображень.
Адреса 56 Hope Road, Kingston 6 Ямайка. Будинок Боба Марлі, з вулиці можна фотографувати стільки, скільки ви хочете, але вводити будинок з камерою заборонено під будь-яким приводом і серйозно контролювати цю внутрішню норму.
Я спробував зніматися з вулиці через вікна, але це помітили і попросили зняти підвал, інакше я не був дозволений в будинок.
Будинок є найзвичайнішим, він зберігся в первісному стані практично повністю. Це музей зараз.
Вид будинку з двору.
Р
Тут можна зустріти одну з членів ансамблю, яка зараз займається сольним проектом.
Пам'ятний наліт на вході.
Боб і його сини.
Для досягнення поставленої мети мені довелося попрацювати з IFon, які приховали в одязі і при випадковому фотографуванні, багато з яких підходять тільки для видалення, але є також успішні копії. Я не плащив горизонт у фотошопі, це призведе до втрати вже бідної якості зображення.
98918918
Головною частиною будинку є виставковий музей.
714294
альбоми Bob Marley багато, навіть потрійна платина.
У одному з номерів голографічне зображення (якість видалити не вдалося)
Газети про Боб скотч два гостьові спальні в будинку.
2-й поверховий коридор.
Фото і портрети.
Вибраний одяг Боба.
Найцінніше в будинку повністю збережена спальня співачки.
І на кухні.
р.
Також було відновлено налаштування першого крихітного рекордного магазину Bob's.
Головна
Джерело: