621
Заміни сиденію.
В цілому ситуація така ж, куплена в осені автомобіля 2109 (перший, дізнатися, як приїхати, швидше за все,). Трохи мертвих, але приходять. Передні сидіння в ньому були в бідному стані, задньої в відмінному стані. Я вирішив перебудувати їх. Спочатку він планував зшити оббивку самостійно, навіть вирішив на колірній гамі, але випадково потрапив на ринок автомобіля побачив рідну, заводську оббивку на 1800 рублів. Оцінивши вартість матеріалів (близько 1000 рублів за передні сидіння тільки, + тон нервів і часу для пошиття), було прийнято рішення купити і розтягувати його.
Так, ми знімаємо, розбираємо сидіння. Перша жертва - сидіння водія.
Ось як було спина.
31 фотографії.
8825877,00 Р
Ось, але без оббивки. Каркас просто кішки. Як це?
2 зображень
759062 р.
Ми беремо донор, зміцнюємо його шляхом кипіння поперечного стрижня.
3 фотографії
(Б)
Оскільки піна перетворилася на пил на сидіння водія, ми беремо на ринок новий пінопласт.
4 фотографії
Потім кладемо піну на спину і кладемо на оббивку. Натягуйте на спеціально лівий кінець матерії. Саме вони, які досягають розтягування і розтирання в середині спинки і сидіння.
5 зображень
Натягуємо, тягнемо, гадаємо краї шкіри зубами, і закінчуємо спиною.
6 зображень
р.
Тоді сам сидіння. На шкірі є петлі під проводом, через які відбувається розтяг. Покласти дріт в.
7 зображень
Наносимо її в піну. На пінопласті сидіння вставляється вже дріт, і саме до нього прикріплюємо дріт, яка вставляємо в оббивку, і простягаємо стяжки для проводів. У оригінальній оббивці розтягували сталеві кільця, але вони довгий і нудний.
8 зображень
9 зображень
Як виглядає він ззовні.
10 зображень
р.
Витягніть на зуби, перевірте симетрію. Готовий сідло.
11 зображень
Ось готове перше місце водія.
12 зображень
22187
Пасажирське сидіння знаходиться поруч. Це в хорошому стані, і рама ціла і піна буде працювати зараз.
13 зображень
До речі, перед тим як забути, збираючи все назад, не потрібно забувати носити нижню частину підкладки. На колесах водія я забув укласти під час складання, і вже на зібраній спинці, попередньо зрізавши отвір, вставивши їх на місце, блог матеріал оббивки розтяжок.
14 зображень
зворотний дзвінок
15 зображень
піноутворення самого сидіння втомлюється, але в нормальному стані, де пінопласт зламався, клей
16 зображень
Ось я кладаю на клею, армований косою.
17 зображень
Ось вони, ті стяжки на пінопластах.
18 зображень
За аналогією з першим сидінням простягаємо шкіру на другому сідлі. Зробіть надрізи на шкірі під виступаючими частинами.
19 зображень
боковий кноб зміни кута нахилу спини часто ламається, так як він сидів у своєму місці слабо. Позбутися від шуму, поставивши шматочок полононі всередині, зносивши його на місці.
20 зображень
Ми будемо розміщувати декоративні колодки на місці.
21 зображень
Задній диван знаходиться поруч. Ось як він був.
22 зображень
1182554
Зняти оббивку, виконайте стяжки.
23 фотографії
Як з передніми сидіннями, витягти, витягти.
24 зображень
Ось що він стане.
25 зображень
Додано до [mergetime]1394798198[/mergetime]
Прийміть картину спини і підголовки не зробив.
р.
І тут є сидіння.
26 зображень
27 зображень
Тепер в салоні автомобіля ставати більш веселим, тепліше і не сором'язливим людям, щоб поставити в машину
Я зробив. Я отримав фото неправильно.
28 зображень
р.
Джерело:
Так, ми знімаємо, розбираємо сидіння. Перша жертва - сидіння водія.
Ось як було спина.
31 фотографії.
8825877,00 Р
Ось, але без оббивки. Каркас просто кішки. Як це?
2 зображень
759062 р.
Ми беремо донор, зміцнюємо його шляхом кипіння поперечного стрижня.
3 фотографії
(Б)
Оскільки піна перетворилася на пил на сидіння водія, ми беремо на ринок новий пінопласт.
4 фотографії
Потім кладемо піну на спину і кладемо на оббивку. Натягуйте на спеціально лівий кінець матерії. Саме вони, які досягають розтягування і розтирання в середині спинки і сидіння.
5 зображень
Натягуємо, тягнемо, гадаємо краї шкіри зубами, і закінчуємо спиною.
6 зображень
р.
Тоді сам сидіння. На шкірі є петлі під проводом, через які відбувається розтяг. Покласти дріт в.
7 зображень
Наносимо її в піну. На пінопласті сидіння вставляється вже дріт, і саме до нього прикріплюємо дріт, яка вставляємо в оббивку, і простягаємо стяжки для проводів. У оригінальній оббивці розтягували сталеві кільця, але вони довгий і нудний.
8 зображень
9 зображень
Як виглядає він ззовні.
10 зображень
р.
Витягніть на зуби, перевірте симетрію. Готовий сідло.
11 зображень
Ось готове перше місце водія.
12 зображень
22187
Пасажирське сидіння знаходиться поруч. Це в хорошому стані, і рама ціла і піна буде працювати зараз.
13 зображень
До речі, перед тим як забути, збираючи все назад, не потрібно забувати носити нижню частину підкладки. На колесах водія я забув укласти під час складання, і вже на зібраній спинці, попередньо зрізавши отвір, вставивши їх на місце, блог матеріал оббивки розтяжок.
14 зображень
зворотний дзвінок
15 зображень
піноутворення самого сидіння втомлюється, але в нормальному стані, де пінопласт зламався, клей
16 зображень
Ось я кладаю на клею, армований косою.
17 зображень
Ось вони, ті стяжки на пінопластах.
18 зображень
За аналогією з першим сидінням простягаємо шкіру на другому сідлі. Зробіть надрізи на шкірі під виступаючими частинами.
19 зображень
боковий кноб зміни кута нахилу спини часто ламається, так як він сидів у своєму місці слабо. Позбутися від шуму, поставивши шматочок полононі всередині, зносивши його на місці.
20 зображень
Ми будемо розміщувати декоративні колодки на місці.
21 зображень
Задній диван знаходиться поруч. Ось як він був.
22 зображень
1182554
Зняти оббивку, виконайте стяжки.
23 фотографії
Як з передніми сидіннями, витягти, витягти.
24 зображень
Ось що він стане.
25 зображень
Додано до [mergetime]1394798198[/mergetime]
Прийміть картину спини і підголовки не зробив.
р.
І тут є сидіння.
26 зображень
27 зображень
Тепер в салоні автомобіля ставати більш веселим, тепліше і не сором'язливим людям, щоб поставити в машину
Я зробив. Я отримав фото неправильно.
28 зображень
р.
Джерело: