713
Зажигалки
Так сталося, що дочка, їсти печиво з жерсті можна, приніс мені з словами: "На, Дад, всілякі коги." Шукаю це олово, що в мене з'явився і згадував мій дитинства. По-перше, незабутній шедевр з тим же бантом. По-друге, що довга лежить в ящику столу пучок.
45 фотографії.
Насправді, ось цей баночок.
Це те, що ця публікація була створена для. Зміст, щоб говорити, є внутрішнім змістом.
Почати. Я почав збирати їх протягом двох років, поступово помножуючи і насолоджуючись кожним новим придбанням. Всі вони є працівниками, всі вони є бензином. Це не колекція, просто колекція. Він змінив, купив, і давав те, що в серці.
1,1 км IMCO Якщо 1927. Австрійка. Що сказати - солдат. Є кілька. Ось де все почалося. Два зараз. Я подарував своїм друзям.
2. IMCO Якщо потокова лінія. Фірма "Сам" трохи пізніше.
3. IMCO 2200. Австрія 1930. Хіба її протягом шести місяців.
4. Паркер. Американський солдат. 1945 р.
5. Умань Австро-Угорська армія Ніколифаль. 1938.
6. Луки США. 1935.
7. Про нас Японська Болбо. Я не збираюся сказати ще рік, я боїю я буду плутати, кинути помідори. Всі старі. Якщо ви хочете.
8. У Майже той же, але довше і з відсіком під лопаткою - Касабланка Брасс, я думаю, 50-ті XX.
9. Австрійська Tornado 30-ті XX.
Джерело:
45 фотографії.
Насправді, ось цей баночок.
Це те, що ця публікація була створена для. Зміст, щоб говорити, є внутрішнім змістом.
Почати. Я почав збирати їх протягом двох років, поступово помножуючи і насолоджуючись кожним новим придбанням. Всі вони є працівниками, всі вони є бензином. Це не колекція, просто колекція. Він змінив, купив, і давав те, що в серці.
1,1 км IMCO Якщо 1927. Австрійка. Що сказати - солдат. Є кілька. Ось де все почалося. Два зараз. Я подарував своїм друзям.
2. IMCO Якщо потокова лінія. Фірма "Сам" трохи пізніше.
3. IMCO 2200. Австрія 1930. Хіба її протягом шести місяців.
4. Паркер. Американський солдат. 1945 р.
5. Умань Австро-Угорська армія Ніколифаль. 1938.
6. Луки США. 1935.
7. Про нас Японська Болбо. Я не збираюся сказати ще рік, я боїю я буду плутати, кинути помідори. Всі старі. Якщо ви хочете.
8. У Майже той же, але довше і з відсіком під лопаткою - Касабланка Брасс, я думаю, 50-ті XX.
9. Австрійська Tornado 30-ті XX.
Джерело: