Історія про те, як закручені палі

У моєму коментарі до повідомлення від відео про роботу навантажувача я пообіцяв знімати і викласти процес викрутки фундаменту палі-шкреба. Досягнення.

В той час як Майдан був кип'ятіння, Крим шукав незалежності, там були нереальні заморозки, рубльовий долар флуктуатований, великий Пу зміцнив свою позицію на світовому етапі, в сім'ї почався весняне загострення.

46 фото + відео.

Маленький фон:
Одного разу тому, в деяких способах, я і мої акомпаси (по-перше, мене) отримав поле в Тульській області, 125 км від московського рингового шляху, який був відразу «просіяний під садівництвом», нарізаний на здобич. І це все. Акомпаси чекали на продаж землі баре і навару, я думав, що ми не будемо йти далі.
Останнім літом він відставив 1,000 з 3000 метрів доріг, поставивши трансформаторну підстанцію, побігти ту ж кількість мереж, подали кабіну, організував наявність у вигляді безпеки.
Підвищений інтерес потенційних покупців, але некритично.
Я вирушила всю осінь в шашлики, вона була весела, діти сподобалося її. А потім через шість місяців, моя дружина показала мені картину сина, і там було, що кабінка на колесах. І все частіше малюк почав говорити правду у вигляді необхідності відвідати кабіну і їздити в електричній квадроциклі.

Було прийнято рішення побудувати будинок для більш комфортного смаження барбекю, збільшуючи присутність людини в області, дотримуючись продажу в кінці сезону, тому що я побуду себе на краю поля озерою.
Проект невеликої рами 6 * 8 + веранду був придбаний, фактично будь-який великий бізнес без плану, в цьому випадку - проект, відходи часу, нервів і грошей!
Згідно з проектом були три варіанти фундаменту - стрічки, на бетонних стилях, паль-степу, всі характеристики в проекті були розраховані, пиляються готовими будиночками на ньому.
Я вирішив шнек! Швидко, порівняно недорого, можна побудувати відразу. Всі плюси і мінуси в Googledex.
Згідно проекту, пальня 2500*108 в кількості 18 штук з резервом.
Грунт - чорний грунт 40-60 см, потім чистої глини, це знання дізналися мене при встановленні опор освітлення, і добре прокопування.
Проаналізовано рішення, проаналізовано ринок. Є два великих гравців на ринку з однаковими цінами, одна підлеглість іншим, як це.

доб.

Я отримав телефонний дзвінок, а 10 березня перейшов на станцію. Призначений насінням, але старшим «артистом» на 4 ранку дав кашель, був слухняний до скетоскопа, подається лікарськими засобами, укладаними байінками.
Пунктуальність бригади майже не виправдала, вони перебували в 20 хвилин раніше, ніж призначений час.

Автомобільне поло на полі 60 метрів від асфальтобетону

Розвантаження

Детальніше

І більше.

Решта

Узбеки працюють. Русский Українська English

Пепсети в повноекранному режимі

7029499

Розмітка поля, процес не освоївся, при необхідності я орендлюю GPS, з точками, знятими, точність до 5 мм. 4 день.
Ми відмітили поле, процес контролюється портативними JPS і рулеткою, немає часу на фотографії. Будинок буде стояти в північно-західній частині ділянки 12 соток, 7 метрів від країв. Вода на фоні - сліди різкого розплавлення снігу і зливу води на ріжучому незбираному шляху, наступного тижня я копав сливи - кріпички, кладуть труби, все відійде. В цілому площа висихає, тепер з різким розплавленням снігу вода під замороженим грунтом не відходить.

На позначених точках отвори для паль 30-35 см, пальці у мене є 30 на лезах.

Плювати готовий, робити це ще 17 разів.

Далі палі вставляється і під контролем рівнів на магніті, процес гвинтування починається за допомогою наших найближчих сусідів з Узбекистану.

Скільки коштує гвинт? Я наказав 2,5 метри, з урахуванням підземної частини 1,8-1.95, як 13 см пальці з технологічними отворами вирізаються. Основа 40-50 см. Вистачить грунт в тих частинах.

Після закручування перших паль я попросила збільшити всі пальці до метра (+900 рублів), а можливо повторити 3.5 метрів. Звернувшись до свого розуму, він назвав менеджером компанії, дизайнером, будівельною фірмою. Все, як одна відповіла, досить і 2.5, але добре знати, як паль буде поглибше, на якій глибині вона буде повністю стояти.

Я подарував голові, щоб побудувати, в кінці, після того, як вона стояв 3 години, до кінця і не загорнув. Один в боці сумніваний Узбек сказав, що зазвичай скручуємо 2,5 на глині, якщо смоктати розбавляється, то можна замовити довше і збільшити до 4.5. Я маю на увазі, що я не розлучився за своїми поняттями.
Вирізати, додати.

р.

Зварений.

Я хотів би звернути увагу, чотири з нас. Справа в тому, що стояча грапс, а потім дуже важко перевернути.
Повторюємо процес 17 разів, більшість паль закручуються в чотири.
Фото чотири Узбеки виконують стандарти на перехресті.

В той час, як труси були збиті, пальці були шпиння, пішли з фореманом, щоб пити чай в будинку.
Навішуючи непристосування. Розтоплений грунт, вода накопичується, не вдається втекти в заморожений грунт. На тротуарі привели автомобілі.
А потім запитав предка, давайте подивимося, як вирізати надлишки буде, до якого я запросив, щоб побачити заливку паль з розчином. Це тривожне почуття. Нюя, давайте подивимося на різак.

Сонце.

р.

Тут ми, і там...

1 999 р.

Так, ми не встигли трохи більше часу. Основа була позначена 40-50 см. Ухил землі на всю основу 10 см. Тобто з урахуванням частини 15 см прорізаємо отвори для установки, отримуємо (ідеально) найкоротший пальм над землею - 55 см, найдовший 65.

Додано до [mergetime]1394879708[/mergetime]
На фото представлена позначка для різання найкоротшої пальми, її довжина від землі склала 83 см, тобто спроба була зроблена для позбавлення мене від майже 30 см, оплаченої пальмою. Всі 18 з них. Це майже п'ять метрів.

Всі п'ять були словесно деформовані, обвинувачених запарюванням 18 метрів зведення і в той же час слинг (потенціал) 5,5 м вже придбаних паль. Я дуже правильна людина і все пішли спокійно, без одягу. Це, звичайно, не є прямим скупченням, але відсутністю платних матеріалів і послуг.

Далі, в дуже неправильній формі, вони були відправлені ... на машині, де в цей час був гвинтовий інструмент. Всі пальці були викручені до 4 до мінімальної потреби. Етикетований гідравлічний рівень з бензином в площині.

, Україна

Початок різання. Нічого цікавого крім цього виду виделки для вирівнювання розмітки на трубі, виготовлених з обрізки каналізованої поліетиленової труби.

Підсумок

Давайте розрізати.

І знову.

Залийте. Mesili M300 (з якоїсь причини всі компанії залийте M300) в бочку, заповнивши відро, зверху вона була покрита сухою сумішшю. Основна функція розчину полягає в тому, щоб запобігти вологості всередині, не дає особливої міцності для стійкості до вертикальних навантажень.

І знову.

Заповнення

Сніжний сніг повністю розтопився, +10

Моя персональна підстанція до ебать хмари кілватів.

р.

Лінії. Вони це робили, вони це робили, вони це робили. Всі права, перевірки, діагональний контроль, розсіювання сміття, зроблено.

Гарбаж на вогні.

, Україна

Бригадир береться. Він насправді шукає рівні про ...

Закрити, прямо.

З іншого кута

Детальніше

Деякі літні фото для позитивності.

Беррі

Котушка

8888386

Підстанція ще не зволожена.

751468

Дорога.

Хто випав

Ранок довго тому

Вийшла дуже гладка (Я не думаю, що це можна зробити на всіх), сподіваюся, що фундамент надійний.

Бюджет. Стеля 1850, заголовок - 250, доставка 125 км. від Moscow Ring Road - 5000, збирання 1 шт. - 900 рублів, пристрій 1 кришка 1500, загальний - 70700 рублів. Недорогий або дешевий до тих пір, поки я отримую. Якщо у вас є бажання і терпіння, такий фундамент бетонних паль буде коштувати тисячі в 15-20 максимумі, але це абсолютно інша історія.
Я є професійним, в домашніх умовах я роблю все себе, крани, шпалери, влітку з батьками, вони ремонтували трешка в самому лівому березі, посипали сухий стяжки, стіни були видалені, сливу було зроблено, плитка була укладена. На машині я теж дуже багато, важелі, колодки, свічки, фільтри і так далі.
Ну, я роблю себе? Непристойно ні. Витратні матеріали без доставки - 37800, доставка без установки вже вийде - 10000, суміш - 2000, у мене є все, крім великого перфоратора, є менша Bosch, добре, я буду впоратися. Попри те, що гроші на співробітників десять тисяч. Самомарка мінуса з високою ймовірністю помилки. І явна вигода залишить 10000 з невеликою кількістю.
Так, 6 годин і 70,700 і зроблено !!!
Невеликі літні фото звідти. Для настрою.
І відео.

Додано до [mergetime]1394880704[/mergetime]
Дякую дружині за те, що я зустрілася з моїми кошками. Особлива подяка брату.
Доброго дня! Про нас Гвинт! Про нас
Мета

Джерело: